Я принципово проти насилля в цивільному житті,
Не вважаю що мордобиттям та стріляниною можна досягти громадянської гармонії та суспільного процвітання.
Це вже як ніби загальнозрозумілі речі, правда для притомних людей. Продуктивних людей.
Зовсім інша справа активісти лгбт, як наприклад жулькоскот.
Чому ?
Тому що жулькоскот це не члени суспільства, не громадяни, і кінцево не люди.
Що доводиться просто, хіміо - фізичним способом.
Зловіть на вулиці жулькоскот (що не просто, бо він шифрується під людей, і в нього вироблений гіпервтікальний рефлекс) і візьміть в нього кров на аналіз.
Одразу при забору крові ви побачите що це не кров, а якась зелено - мутна желевидна субстанція з різким поганим запахом. Далі під мікроскопом ви побачите шокуючі деталі та складники, що дуже нагадують склад рідини з алієнів з фільму, де Сігурні Вівер їх знищує різними цікавими дівайсами.
Тобто під жодні конвенції, ні женевські ні жмеринські жулькоскот - лгбт не підпадає.
Мені не відома жодна в світі порядна людина, котра б відмовилась начистити мерзотне хрюкало жулькоскоту як наприклад Бумеранг чи Бабус чи Ішаков чи Мимосрака якась
При високотехнологічному та духовному чищенню хрюкальника жулькоскоту, воно розливається в зелену липку смердючу калабаню. Треба це зібрати у відро і злити в яму і закопати. На завершення зверху прочитати текст що завершує ритуал екзорцизму. Потім випити пляшку пива. Мені подобається St Bernardus Weiss 5.5%, чудесний напій що сприяє просвітленню духу і гуманістичному баченню світу