0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
эту историю я знаюно месяца три как он исчез совсем
США та Британія попереджали з січня про війну, воно вивезло папу Сашу, маму Ріму в Їзоаїль, купило їм там терміново домік за офшорні грошенята,але українцям гундосило "війни не буде",19 лютого в Мюнхені пере лідерами 30 країн світу прогундосило "Ані нікагда нє нападут!",через 5 днів бомбили Київ, пішли кацапи на Херсон через розмінований Чонгар, звідки було виведено ЗСУ.Пішли на Суми. Продовжувати?
Хлопчик Амід заспокоївся та хникаючи погодився випустити Хому за пару тижнів
Я даю гарантію що Амід юзера Хому забанить назавжди зовсім скоро. Готовий пару сотень поставити. Деталі - у продовженні Холодної Мівіни.
Ну так ти ж докладаєш зусилля для цього. написати пост, за який отримати довічний бан, то не є надскладною задачею... он навіть medved на таке здатен
Де я докладаю? Просто у Амідо хомофобія, от і все. Якщо я відповлюсь поцілувати святий зелений перст - забанить (а я відмовлюсь)
Ну вони ж сказали що за критику влади та модераторів банитимуть.....
я критиковал арестовича и просил разбанить ЮАР - 3 месяца банатакое могут делать только раша пидоры
а вообще я не понимаю термина конструктивная критика в отношении ковалева, богусоаева, наумова, демченко, ,татарова, безуголой, верещукэто все было влада и эти пидары стоили Украине десятки тысяч жизней
або фанати арестовича
Шо там написано на стіні підвалу???
просто взагалі там не торкатись цих тем....
А то путін нападьот!
просто немає сенсу
Я совість не продаю на відміну від хвотографа. Чорне білим я називати не буду.
так поки що вроді ніхто і не вимушує...... НАЗИВАТИ
Дивись, там вже чітко визначено шо є секта а є не секта. Скоро будуть таврувати!
Та нехай собі сектантствують скільки влізе.... не похуй?
Ти не зрозумів - сєкта то ми.
Я приводив вже колись на упячкє цитати Шеремета-малороса. Притула мене вже банила за це. Від цих цитат Шеремета не відкрутишся. Я ще раз приведу на упячкє цю підбору по Шеремету. Притула мене знову забанить. Я це знаю. Як і зараз саме вона мене забанила, я впевнений. Я дам цю підбірку ще раз. І стільки, скільки буде потрібно.