Отже, продовжимо мої remarks.
Є дві особі, які показово волають - "Віка", виходь.
Перша особа - це нік Фома Ліпецький, він же Фома Л. Питається, чому він вимагає мого повернення, коли особисто зробив все можливе, щоб я пішла з форуму? Може, у нього прокинулася совість? може, він жалкує про свої дії? Може, він дійсно вважає, що у нас був спаринг "рівних", за його такою скромною по відношенню до себе оцінкою?
Ні, панове присяжні, це не так. Я недавно перечитала його пости з моменту, коли він звернув на мене увагу у темі Радника, і була вчергове шокована тим, скільки бруду, образ та брехливих інсинуацій він на мене вилив. Навіть коли я намагалася ігнорувати ці особисті і абсолютно незаслужені образи і не повертала вогонь! Не кажучи вже, що ця особа поширювала всім бажаючим мою приватну інформацію і опустилася навіть до погроз безпеці і добробуту моєї дитини
.
Навіть якби він не робив цього по відношенню до мене, його звірячий булінг по відношенню до Хорвата, Сергія і Кадри та те, що злигався з такою нечистю, як Булька та Торч, достатні чинники для адекватних людей зробити певні висновки.
Чому йому треба, щоб я повернулася? а тому що він рвав і метав від злості, коли у нього відібрали його улюблену іграшку. Вірніше, коли дорога та яскрава "іграшка" зібрала манатки та пішла з ігрового майданчика, а він залишився наодинці з дешевими пластиковими підробками, з якими просто нудно.
Тому і "віка повернись", бо хоче продовжувати грати у футбол головами, як заповідав його оверлорд Турч. У його так звані "вибачення" може вірити лише ідіот - це маніпуляшки і крокодилові сльози, розраховані на простачків.
Фома, you are a deeply troubled individual. Зупинись, поки не пізно, і я маю на увазі також in а legal sense of the word. Cease and desist for your own good.
І, як я вже казала і не раз, забудь про вікусю назавжди