0 Користувачів і 51 Гостей дивляться цю тему.
Якщо нема заперечень, то я об'єднаю обидві гілки
Тепер норм До речі, класифікація підорів - це колективний продукт. Хоча медвед таки найбільше приклався.До речі, де він зараз ? Останньо пригадую якісь його срачі з Тєрєшковою.
я только обратил внимание на список медведатам конечно все до кучино много яркихи и точных эпитетовот кликухи дымца поржал от души
Як вам таке : вадім розійшовся з валєтом.Я думав, що це один єдиний шизофренік, а вивиявилось, що банальна гомосексуальна пара з СєвєроДанєццка
Кабс чо в том гадюшнике интересного. У вас же в Николаеве есть шикарный зоопарк. По любому там животных больше
Чекалкін різко висказався про УП-брежнєвські коментарі про зебіла,повністю компліментарні.УП і її господарі-продажні негідники.
Olga Taylorcьогодні в 01:05IP/Host: 160.62.14.---Верните нам кучерявого болвана. Он один знал как обнимать Путина
Оля Кравець вскрилася
Камінг-аут кацапки Іудушка наш і Тєрєщкова скоро теж, мабуть
Шановне товариство...Перепрошую, що турбую. Киньте на УПЯЧКУ в брехливу, паскудну харю мерзотника ДіДУСя цей скріншот. Бо ВОНО, тупориле...і з 30 разу "не розуміє".Дякую за увагу, люди добрі.
шо то все ушло в кучуи ветку я такую не открывали последних постов не нашел своих
на даний час форум суп є як не дивно єдиним проукраїнським форумом якого я знаю.УП здохла повністю,це-гниле болото
Там нікому вже сушити те болото, розкладати по поличках, та розставляти всі крапки над і..... Більшість адекватних через критику УП були записані у вороги притули та забанені на довічно......... А всякі гівноботи нахваляють її, то вони лєпші друзі.....
Там модерації немає з осіні, немає кому банити ні проукраїнських ні антиукраїнських.
Ну коли голосовалку ставлять,то проукраїнські постійно ведуть,шизіків, ботів там меншість , просто вони завжди дуже плодовиті та активні. Зараз краще що немає модерації, бо звісно що банили в першу чергу не тих що треба.