Ви навмисне робите посміховисько з себе і форуму ? Бо тоді яка різниця з чого п'є дешеве пойло в себе дома на веранді - терасі той чи інший персонаж чи зебіл ? Та хай хоч з алюміневих кружок. Ніхто офіційних прийомів голубої крові не влаштовував і вас туди не кликав, претензій на хай сосаєті не оголошував. Звичайний роботяга і просто зебіл по поглядах.
Викривати треба антиукраїнську суть зебілізму, а не "фужерчики" та "напитки" , на яких ви самі не знаєтесь.
Цим постом ви кричите всім: "Дивіться які на СУПі уєбани ".
Але Тут не уєбани.
Тримайте себе в руках.
А чого Ви так схвилювалися? якщо не помітили, то я якраз і викриваю одну із сутностей зебілізму. Чим Хорват із своїм незнанням таких деталей відрізняється від свого кумира, який так само не знає, як п"ють віскі, але верещить про це красиві слова? це є один із прикладів непрофесіоналізму, малоосвіченості, неадекватності, містечковості, хамства та понтів, властивий як Верховному Зебілу, так і його прихильникам.
Так, у простій обстановці зовсім не обов"язково виставляти кришталеві фужери для шампанського. Я б, наприклад, у неформальній обстановці взяла б просто звичайний скляний келих для білого чи червоного вина. Але ж Хорват поліз у буфет за совковим кришталем
, щоб показати свій "аристократизм". Правда, трошки не такий кришталик вибрав, тому ми з нього і знущаємося
Хорват! Я знаю, що ти підеш читати цю тему
Ти там про квіти питав. Квіти ок у висячих штучках, але для цього краще вибирати комбіновані, наприклад з висячими петуніями. А от газон у тебе жахливий. Найми професіоналів, щоб правильно обробили і хоча б навчили користуватися тримером. Також підфарбуй своє дерев"яне лаштування, а то якесь все обдерте.