ЗадармаПродавши, це ви?
Шота ви, обсмокчуючі тему про 45, на бабок на лавці,схожи. Ну зайдить туди та смачно плюньте.А тояк у замочну скважину підглядаете)))
Негарно це))
Натіві, не займайтесі моральним релятивізмом шуш та їм подібних. Адже Ви не зробили зауваження гонті ось за це:
гонта
cьогодні в 15:48
IP/Host: ---.play-internet.pl
інтєрєсно
так добре виглядають а рипають тебе
або Сергію за це:
Re: Как выглядеть в 45 лет
sergey1974007
cьогодні в 14:53
IP/Host: 194.146.139.---
Ви унилі і скучні бабці під під"іздом(((
( і це ще бабці в Теслі з вами немає—— вона в сусідній гілці Вовчика повчає)))
Як вам не хамити?))
Одна—дві були норм—— фотки виставляли, усміхалися—— а прийшли пенсіонери і занапастили все(((
або Кароффці та Вєрі за жорстокий і абсолютно немотивований булінг Асті, який розтягнувся на декілька днів і десятки сторінок
Адже справа не у зовнішності, а у поведінці цих осіб. Ніхто б не коментував віркіну зовнішність, якби вона так огидно себе не поводила
А щодо "підглядування у щілину", то ця тема уже на 88 сторінок про обговорення подій та персоналій на форумі Української Правди. Не кажучи, що упяшники ходять сюди теж "підглядувати у щілину" (rst-туйок, хеллоу!
).
Мене особисто тема зовнішності не хвилює взагалі і зовнішність для успішності в житті та коханні має опосередковане значення.
Наприклад, моя попа не настільки худенька, як у Асті, і взагалі у мене навіть є зараз надлишкова вага. Що не завадило декому на роботі запасти на мене, причому він у набагато кращій фізичній формі, ніж я (спортсмен, грає у хокей, займається сноубордингом і бігає марафони) і молодший за мене рочків на 5. Це при тому, що я ношу тільки діловий одяг і з голої шкіри, яку видно публіці, у мене лише обличчя, шия та руки. Звичайно ж, у нас не може нічого бути в принципі, бо я у щасливому шлюбі вже 15-й рік, а у нього, думаю, є подружка. І хоча він поводить себе професійно, я бачу і відчуваю, як він на мене дивиться. Як спостерігає, у якому напрямку я рухаюсь. Як завжди підходить саме до мене поговорити у груповій обстановці. Як почав вдягатися у більш формальний одяг, коли я проводжу з ним ділові зустрічі. Так шта ...
ПС. До задармапродавши не маю відношення. Мої ніки всім відомі
. УП написав вірно, що багатьох на УП забанили і вони не можуть прийти і написати. Я можу, але не хочу, бо не бажаю перебувати з токсичними кобрами Віркою і Кароффкою не те що в одній темі, а і на одному форумі