0 Користувачів і 27 Гостей дивляться цю тему.
Сознайся, брат...ты просто завидуешь этому "самому читаемому в Украине форуму"...Просто сидишь тут на СУПе...и больно тебе...что тыт тут...а Вени Види там рубится с Кароффками САМ!Тебе обидно , ты и завидуешь!А знаешь, как бороться с Каррроффками Упячки? А никак. Смотри!
СУП - це супер онлайн спільнота, я тут почуваюся як вдома Дуже вдячний всім, хто долучився до підтримки цього ресурсу в майже стерильній чистоті.А прітулятник - це помийка, яка цілковито відображає внутрішній світ її господині.
ты считаешь, что ты его здесь глушишь?Если бы не приток свежих юзеров,то здесь так бы и осталось штук пять пишущих юзеров.Если некоторым дай волю.Да и не об этом я.Я о том, что не надо людей оскорблять нормальных.Я же, к примеру не оскорбляю никого по той причине,что он пишет на том или ином форуме.Мне главное не то ГДЕ юзер пишет, а ЧТО он пишет.Меньше конспирологии и патриотизма отдельновзятой тырнет-площадки,а больше стремления ДОНЕСТИ ИНФОРМАЦИЮ. Это основное и главное.Форумы это не армии, а болталки.
Злой ты. Ничюткий.
Чесно, мені позиція Вєні зрозуміла.Бо він є графоман І йому потрібна в першу чергу аудиторія.Його дописи ніфіга не інформативні, він просто змагаєтся в порожній риториці зі зрадойобами.whatever///
Вєня просто не в курсі що марнославство така ж вада, як і онанізм.Приємна річ , але вихвалятися цим - якось безглуздо.
Кабс, ви колодязь мудрості !
Я вОдесі років 10 на жида вчився.
Я ніяк не можу второпати, чому для супчиків Вєня набагато більший ворог, ніж та Нора?Це при тому, що Вєня на ФУПі пише хороші речі про супчиків, а Нора на самому СУПі - погані?
якщо по суті- як вважаєте- чи писав би хтось на фупі щось ПОЗА бажанням притули ?- чи притула працює на кацапів ?
Пане Вестнік, Ви досі не знаєте мою позицію по Казльоні та Казльоноправді? Я маю її в кожному своєму повідомленні маніфестувати?
тоді , як потрібно ставитись до дописувачів, які , ОЧЕВИДНО, пишуть те, що ВЛАШТОВУЄ притулу і , відповідно , кацапів ?
та нічого "очевидного" там нема. з чого ви це взяли?
Еще раз в кучу для тех, кто в бронепоезде.Первая сцыла По УКрПравде:https://www.alexa.com/siteinfo/pravda.com.uaВторая сцыла по 50 топ-сайтам Украины:https://www.alexa.com/topsites/countries/UAЛюди....цукко....О ЧЕМ тут говорить ВООБЩЕ?Скрольте до упора вниз и внимательно изучайте.
а какой политфорум в Украине самый популярный ?
а чому можна? Це ж лише Ваша власна думка i лише Ваше власне бачення. Якщо людина, наприклад, не вiдповiдає Вам тим же самим?Ах да.. Ви ж не можете помилятися, Вас шпиняти нi за що.А нас за що?? Так?)Ще раз пояснюю. Нас зiштовхують лобами на всих рiвнях.Не важливо пiд яким соусом. Болючi точки та рiзнобiжностi є навiть в найближких друзiв i родичiв. I далi вже все залежить вiд того, що з цим робити.Чи давити цi мозолi постiйно, а чи обходити i концентруватися на головному й важливому.В першому випадку це вiйна усих зi вciма. Рано чи пiзно.
Треба до всіх ставитись чесно та неупереджено.Бо Вам об'єктивно кажучи на загал не відомо, що влаштовує кацапські спецслужби в кожний момент часу. Може їм якраз зараз потрібен той срач. який час від часу влаштовують супчики. То з Вені Віді, то з Беггі, то з Оллі, то ще з ким завгодно.