0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
то що людина воювала зовсім не означає що може тверезо мислитичесть їм і хвала ,але їхня думка суперечить моєму здоровому глузду
Записуйте й мене, бо без присутності в списку соромно й на фуп заходити Тіки це: в списку юльків я був 103, то й тут стотретім запишіть
забирала урср а нинішня україна її правонаступниця
Твій здоровий глузд завів тебе в табір відвертих ворогів України. І виникає питання, наскільки далеко ти в цьому таборі? Десь поряд із пєлоткою Скабєєвою? Чи поряд з Судоплатовим?
Правонаступницей СССР является РФ - так что пиши обращение на сайт Путина.
Шось чєрвячки з удмутської упячки полізли на СУП. Перетворили фуп у вигрібну яму, що немає жодного нормального з ким подискутувати і сюди захотілося?
у французских дворян огромные поместья забралино они не стонут и не стали кацапами
Хуйло його вже на роботу взяв - пишуть, що в Польщі кілька десятків тисяч на кацапів пости в соцмережах херачать.Хруні наші там, напевне, в перших рядах крокують. Працьовиті ж галичани все-таки
та мені насрати на хранцузьких дварян, мої морги мені віддайте злодії
а мне насраты на тебя и твои хотелки
мій здоровий глузд був ще в 2014 коли всі були за кондитеракому інтєрєсно може переглянути мої повідомлення тут з того часувважав і вважаю кондитера скорумпованим гавном
Я би навіть може й повірив в твою відразу до корумпованого лайна, якби ти сраку корумпованим Казльонам, Сірожам Квартирним, Саакашвілям та Коломойським не лизав
свою землю гонта надо защищать с оружием в рукахпотому что вообще то право на землю это не аксиомаземля то вообще то только Богу принадлежит
ваш кондитер не вартий мета пуцувати саакашвілі
то маю приїхати і заколоти вилами голову сільради бо він представник тої держави на місці?
сначала приедь на востоки там повоюй
Гонта ты же не кацап.
Він гірше кацапа - хрунь звироднілий
Тої держави немає з 1991го року. Правонаступник - РФ!(вона прийняла всі активи та заборгованості на себе, Україна їй їх уступила).
не маю за що воюватиза то що ви мої морги привласнили?