Автор Тема: 20 ноября евробляхеры устраивают всеукраинскую акцию  (Прочитано 23119 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline jia

• Hero Member
Да, мы не можем перекрыть въезд иностранцам на машинах. А РОССИЯ МОЖЕТ. И сделает это если посчитает необходимым.

Який жах, тоді твій рідних жигуль 1993го року за 2куе зараз стане коштувати не 400ує на кордоні з Росією, а 250ує в порту Маріуполя на метал...

Цитувати
Мы граничим с четырьмя странами еврозоны, а РФ только с финами да и то в таких ипенях что фины наверно не особо горят желанием в РФ на авто кататься. А какие либо своевольные решения по отношению к Украине или прибалтам особого беспокойства в ЕС не взовут.

Еще как взорвут... это перекроет и фуры... думай глобальнее

Цитувати
Да они и просто могут только от нас запретить ввоз машин не трогая финов и прибалтов.

Ну так супер, я за. Залишити тыльки пышы переходи через кордон

Цитувати
Просто путин скажет не пущать и все, просто будут завертать на границе любого на тачке старше пяти лет или покрашенной так как нравится погранцу. Ты вообще в курсе что пограничник имеет право завернуть въезжающего без всяких объяснений и аргументов?

Розкажи це Арменії, що в тайожному... це просто збільшило хабарі. а поток який був, такий ї є... грузини вкатують в нуль авто 5-7років і зкидають тайожникам на шроти

Offline div

• Ветеран форума
Да, мы не можем перекрыть въезд иностранцам на машинах. А РОССИЯ МОЖЕТ. И сделает это если посчитает необходимым.

Який жах, тоді твій рідних жигуль 1993го року за 2куе зараз стане коштувати не 400ує на кордоні з Росією, а 250ує в порту Маріуполя на метал...

Цитувати
Мы граничим с четырьмя странами еврозоны, а РФ только с финами да и то в таких ипенях что фины наверно не особо горят желанием в РФ на авто кататься. А какие либо своевольные решения по отношению к Украине или прибалтам особого беспокойства в ЕС не взовут.

Еще как взорвут... это перекроет и фуры... думай глобальнее

Цитувати
Да они и просто могут только от нас запретить ввоз машин не трогая финов и прибалтов.

Ну так супер, я за. Залишити тыльки пышы переходи через кордон

Цитувати
Просто путин скажет не пущать и все, просто будут завертать на границе любого на тачке старше пяти лет или покрашенной так как нравится погранцу. Ты вообще в курсе что пограничник имеет право завернуть въезжающего без всяких объяснений и аргументов?

Розкажи це Арменії, що в тайожному... це просто збільшило хабарі. а поток який був, такий ї є... грузини вкатують в нуль авто 5-7років і зкидають тайожникам на шроти

Так Армения не Россия, не?
Ну фуры будут пускать а легковушки нет. В чем проблема? Вон китайцы мне рассказывали не разрешают на личных авто в страну въезжать, а фуры то там точно ездят

Offline jia

• Hero Member
Ну фуры будут пускать а легковушки нет. В чем проблема? Вон китайцы мне рассказывали не разрешают на личных авто в страну въезжать, а фуры то там точно ездят

Армения как раз Россия, у них таможня общая
Ну и ты сьехал на несущественную мелочь и ВОЗМОЖНОСТЬ закрыться роисей от нашего шрота... но забываешь о взятках, о транзите через Белорусь

Offline div

• Ветеран форума

Армения как раз Россия, у них таможня общая
Ну и ты сьехал на несущественную мелочь и ВОЗМОЖНОСТЬ закрыться роисей от нашего шрота... но забываешь о взятках, о транзите через Белорусь

Общая таможня  :weep: И что?
Ну например в упомянутой Белорусью таможня тоже общая и как это помешало кацапам на границе с белорусами паспортный контроль устроить?
И во первых я не съехал, а это ты взял только один пункт и трех и начал его обсуждать отдельно. И это не мелочь, а ваш аргумент на возражение "будет скапливаться шрот на нашей территории". Кстати в копилку, в России и сейчас машины старые дешевле чем в Украине.
Взятки возможны только в условиях неопределенных приказов, если приказ будет категорическим то никакие взятки не помогут

Кстати насчет шрота
Не удивлюсь если в этой кампании Ахметыч свой интерес имеет, он все время жалуется что ему металлолома нехватает

Offline jia

• Hero Member
Кстати в копилку, в России и сейчас машины старые дешевле чем в Украине.

Ну да, именно потому и наши защищают, что б не стало наоборот

Offline finli

• Ветеран форума
Наочний  зразок мислення евробляхера, знаходити напівлегальні - сірі шляхи оминати податки, потім видумувати ахуїтєльние історії про то, як ця афера добряче допоможе країні .

Offline finli

• Ветеран форума
Нову АUDI A3 у Шанхаї купують за 188 тис юанів 23 тис баксів, Але! ЗАРЕЄструвати (отримати номерний знак) +88 тис  (12,8 тис баксів)

І якось нічого не перекривають "активісти".

Offline jia

• Hero Member
Наочний  зразок мислення евробляхера, знаходити напівлегальні - сірі шляхи оминати податки, потім видумувати ахуїтєльние історії про то, як ця афера добряче допоможе країні .

Я не бляхер, в мене офіційна стара автівка

Чому ж ти такий розумний, не говориш це в ресторані, який працює через ФОП (сіра напівлегальна схема) чи Дрімтаун, що є 3000 ФОПів?

Вставай і голосно говори, що вони повинні бути на загальній системі оподаткування... піди пікети проведи... а то бляхери винні у всьому

ЗІ. Ну і звичайно на 100% впевнений що за останні 5 років ти не платив на всі 100% податки... але ж то ти, а то хтось інший... не варто звинувачувати когось, коли рильце в пушку
« Останнє редагування: Листопада 19, 2018, 02:34:10 14:34 від jia »

Offline jia

• Hero Member
Нову АUDI A3 у Шанхаї купують за 188 тис юанів 23 тис баксів, Але! ЗАРЕЄструвати (отримати номерний знак) +88 тис  (12,8 тис баксів)

І що? Там хоча б це аргументовано відсутністю місця через щільність населення... у аргументи є?

Я так розумів варіант розтаможки іфонів ти повністю підтримуєш?

Offline finli

• Ветеран форума

Я не бляхер, в мене офіційна стара автівка

Чому ж ти такий розумний, не говориш це в ресторані, який працює через ФОП (сіра напівлегальна схема) чи Дрімтаун, що є 3000ФОПів?

Вставай і голосно говори, що вони повинні бути на загальній системі оподаткування... піди пікети проведи... а то бляхери винні у всьому

Тобто Євробляхери просто хочуть відкрити для себе ще одну Сіру схему?Бо їм обідно.Он  Люди грабують державу, а ми шо гірше?
Ми теж хочемо .

Offline finli

• Ветеран форума

І що? Там хоча б це аргументовано відсутністю місця через щільність населення... у аргументи є?

Я так розумів варіант розтаможки іфонів ти повністю підтримуєш?

:Sho_za:

ASBIS Украина, подразделение международного IСT дистрибьютора, компании ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), является дистрибьютором всей официальной продукции Apple: iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, iPod, Apple TV и Beats в Украине.

http://apple-vad-cis-ua.asbis.com/where-to-buy?COUNTRY=3

Offline jia

• Hero Member
Тобто Євробляхери просто хочуть відкрити для себе ще одну Сіру схему?Бо їм обідно.Он  Люди грабують державу, а ми шо гірше?
Ми теж хочемо .

Ні, вони хочуть адекватного податкового законодавства.
Такого що б шукати схеми не треба було

ЗИ. Для людей далеких від оподаткування і уміючих тільки повторювати чужі думки, а не думати самому
У нас в плані приватних підприємців одні з найлояльніших законодаств. Платиш 1500грн щомісяця і в рамках ліміту нікому не цікаво який в тебе дохід в місяць (з доходу ПОДАТКУ НУЛЬ)
Цим користується армія компаній, від лярька до Дрімтауна... але знаходяться люди, що маючи ФОП і такий низький податок, проганяти дохід ліваком... і зараз податкові почали ДУЖЕ СИЛЬНО СТАВИТИ РАКА за це... до недавня - не трогали нікого

Це гарно чи погано?
Звичайно гарно, коли за несплату і так найнизького податку жарять...

Зато є люди типу тебе, які ниють що не жарять за несплату НАДВИСОКОГО податку, що створений виключно заради того що б створити барєр...  і пару осіб можуть його обходити (українські прикручувальники колес - "автовиробники")

Offline finli

• Ветеран форума
Неофіційний APPLE ввозять якраз от...  еплобляхери .

Offline jia

• Hero Member
ASBIS Украина, подразделение международного IСT дистрибьютора, компании ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), является дистрибьютором всей официальной продукции Apple: iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, iPod, Apple TV и Beats в Украине.

http://apple-vad-cis-ua.asbis.com/where-to-buy?COUNTRY=3

Не знав, але це ж навіть краще!

Чому не вимагаєш наказати всіх інших хто купує-продає? Чому азбікс не клеє свою наклейку і не вимагає конфісковувати всі сірі схеми?
Навіщо ця політика подвійних стандартів?

Offline jia

• Hero Member

І чого ти про них не ниєш?
Не говориш як вони природу портять, як державу обкрадають, не говориш це КОРИСТУВАЧАМ еппл, що провокують контрабанду?

Offline finli

• Ветеран форума
Ми теж хочемо .

Ні, вони хочуть адекватного податкового законодавства.
Такого що б шукати схеми не треба було

Адекватний Дім  з басейном і джакузі. .. що б шукати схеми не треба було(с)

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Чому ж ти такий розумний, не говориш це в ресторані, який працює через ФОП (сіра напівлегальна схема) чи Дрімтаун, що є 3000 ФОПів?

Ти ще забув головний аргумент використати  :lol:
Поки Ахметов не сидить, бляхери мають право свої бляхи без податків завозити  :weep:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline finli

• Ветеран форума

І чого ти про них не ниєш?
Не говориш як вони природу портять, як державу обкрадають, не говориш це КОРИСТУВАЧАМ еппл, що провокують контрабанду?

Так вони не перекривають вулиці . Не скоюють ДТП своїми айхвонами.
Вони чотко поза законом.
 Їх поступово відловлює податкова.Так що Тут Все Ок.

Offline jia

• Hero Member
Адекватний Дім  з басейном і джакузі. .. що б шукати схеми не треба було(с)

Викинь совок з голови
Авто зараз це необхідність, притому необхідність більша ніж люба продукція компанії еппл
Переставай дрочити на авто, як на щось цацачне... це просто штука яка возить людей

Для прикладу в мене 2 авто на 3-х сімейних
Але тільки один іпон і той відданий родичем
Без авто, в радіусі 10км, моїй дитині нема місця в садку.
До роботи (офіційної зі всіма податками) мені 20км чи 25хв на авто і 1-1.5години на маршрутко-метро... притому ймовірність здохнути в стоячій маршрутці в випадку аварії майже 100%

Авто - це як холодильник без якого зараз ніяк, але на холодильники нема акцизів, перших реєстрацій, і т.д.

Offline jia

• Hero Member
Ти ще забув головний аргумент використати  :lol:
Поки Ахметов не сидить, бляхери мають право свої бляхи без податків завозити  :weep:

Нафіг його приводити?
Бляхери не порушують закон на пряму... як і ФОПи...
Порушують - чомусь не бачу сотні тисяч карних справ

Offline jia

• Hero Member
Так вони не перекривають вулиці . Не скоюють ДТП своїми айхвонами.

ДТП?
Також як і іноземці чи не бляхери...

Цитувати
Вони чотко поза законом.

Зовсім не чітко... а розмито

Цитувати
Їх поступово відловлює податкова.Так що Тут Все Ок.

Казки... 5 справ коли бляхер посвідчив ПРОТИ СЕБЕ - це не статистика

Offline finli

• Ветеран форума
Ясно. Ти чуваче - неадекват.
Несеш якусь херню.

Offline jia

• Hero Member
Несеш якусь херню.

Головне що ти поняття не маєш про що говориш, за то сперечаєшся

Offline ксeня

• Hero Member
Треба завтра на роботу добратися до бляхарського ступору)

Offline finli

• Ветеран форума
Несеш якусь херню.

Головне що ти поняття не маєш про що говориш, за то сперечаєшся

І Не тільки я ...
Логіку бляхерів важкувато перетравлюю.
Роман Шрайк
10 листопад о 11:55 ·
удивительно, конечно.

поддерживает один комментатор евробляхеров. захожу на его страницу, а там на обоях крупными буквами "СКАЖИ НЕТ ВЫБРОСАМ!". то есть человек не отстреливает связь между количеством бензиновых авто на дорогах и количеством выбросов. авто - да! выбросам - нет! взаимоисключающим параграфам - привет!

другой уважаемый юзер пишет, что у евробляхеров "законные требования". с каким именно законом они согласуются, он сказать не может, зато на следующий день издает негодующий пост об увеличении пробок в киеве. машин давайте нам побольше, а пробок извольте поменьше. и никакого когнитивного диссонанса. все ок.

я, честно говоря, участвую в бляхосраче смеха ради. но мне ни разу не смешно, когда люди не хотят думать даже на ход вперед. не надо так.

Offline jia

• Hero Member
І Не тільки я ...
Логіку бляхерів важкувато перетравлюю.

Я зрозумів, про адекватність то ти писав про себе
Бо по іншому не можна зрозуміти чому ти мені пишеш одне, думаєш інше, натягуєш якогось бляхера приватно на мене... звеш мене бляхером, притому бляхи в мене нема... вякаєш щось про податки і в податках не то, що б не розімієш нічого, але ще й їх не платиш НА 100%...  каша в голові в тебе

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Пропоную для різноманітності дати бляхарям писти   :gigi:

Offline jia

• Hero Member
Інфа за за минулий тиждень від коллеги
Пригнав пижа 1.6ТД універсал
Взяв за 6т євро
Таможня мудохала його МІСЯЦЬ... крутили на хабара і розкрутили
Причина проста, оцінка.
Іменно в вилці оцінки вони парили мозок
Спочатку "забули" таможити по фактичній ціні покупки чи по каталогу
Потім "забули" таможити по каталогу по максимальній ціні чи по мінімальній
Загалом розкрутили лоха на +1500долл
Сумарно в долларах 11500, з них державі 62тищ грн

Шик
Кайфуйте й далі і розказуйте як держава заробляє на митниці

Це як парковка в Києві
Парковка 10грн, тариф на парковку 1.2грн (це йде в бюджет)

І що маємо?
ТОвариш потратив бабла відро
Держава отримала 2+к - мінус на армію клерків
Тепер він авто не змінить років 5 бо дорого
А якби була розтаможка штука як в Гпрузії, то держава мала б штуку і шанс, що товариш візьме машинку через рік іншу (бо ремонтувати не вигідно)... тому держава стабільно могла мати 5штук ща 5 років... а матиме хєр
Рахуйте далі податки, економісти провідні
« Останнє редагування: Листопада 19, 2018, 08:14:06 20:14 від jia »

Offline jia

• Hero Member

Мда... шаріков, що закликає до законності і одночасно до беззаконня.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Мда... шаріков, що закликає до законності і одночасно до беззаконня.

Це оживить двіж, виростуть нові лідери. 

Боротьба так боротьба  :smilie5:

PS. За перекриті дороги вони можуть отримати писти на цілком законних підставах.