Приблизно ?- будь-ласка :
Роздаємо тривожні кнопки, розставляємо камери, розпізнаємо обличчя, звичайно, ставимо суцільно сигналізацію, забезпечуємо безперервне освітлення, робимо місцеві сили безпеки залежними від мешканців
На кожних 1000- 2000 мешканців заводимо патруль на автомобілі або мотоциклі чи велосипеді
Ось так приблизно
І все? Ну, пробачте звичайно, але я тут не бачу нічого, що завадило б зловмиснику вас пограбувати. Я тут в найкращому випадку бачу збільшення вирогідності того, що злочинця потім спіймають. Та й то ще так.
Тривожна кнопка - це можливість викликати озброєну людину, яка колись доїде. Сигналізація - те саме.
Камери та розпізнавалки... зараз це не працює, ну припустимо що буде. Це - можливість знайти злочинця після злочину.
Освітлення - взагалі не знаю. То задля психологічного комфорту, мабуть, або щоб хоча б тіло побачили.
Збільшення кількості та матеріальної бази копів, озброєних людей - то добре, але не дешево, й в принципі просто констатація факту, що озброєних людей на захисті закону не вистачає.
Головною і є невідворотність покарання
Злочинців не так багато - якщо їх нейтралізовувати, то питання злочинності буде практично вирішене
А взагалі- як ви собі уявляєте гоп-стоп під камерами, знаючи , що за 2 хвилини пов’яжуть ?
Гопстоп під камерами надзвичайно простий,його навіть уявляти не треба-і так існує .Звідки ви взяли 2 хвилини і знання злочинця,що пов‘яжуть саме за такий час.Він провидцем повинен бути?
Не багато злочинців це скільки ?Що значить нейтралізовувати?
2 хвилини- це час, за який на автомобілі можна проїхати 3 км
в радіусі 3 км в умовах навіть не міста, а поселення може жити 1000- 10000 жителів
просто потрібен патруль, який миттєво реагує на спрацювання тривожної кнопки
за 2 хвилини багато не відіжмете, враховуючи, що за цей час ще треба і безслідно вшитись з місця гопстопінгу
нейтралізувати злочинця, як на мене- донести до нього безперспективність, як мінімум, в цьому районі, злочинних дій
у випадку несприйняття злочинцем цієї реальності- ізолювання його в місях позбавлення або обмеження волі
"Ви утопіст, діду"(с)
Тут більше підходить слово “інфантильний“.Людина думає,що грабіжник буде 2(ДВІ)хвилини щось там віджимати,а ще хвилину чекати на приїзд поліції і потім він теж не буде тікати ,бо буде сприймати безперспективність своєї поведінки.А якщо не сприйме,то в буцегарню довічно.За грабіж!!!
До речі,пограбування шляхом ривка скоюється за секунди.
Доноситься до злочинця безперспективність можна тільки в момент
опізд@ліванія,як тільки вийшов з РВ,то він знов безперсп.не сприймає.
За дві хвилини патруль вже б мав бути тут
І тривогу людина відчуває, як правило, не тоді, коли її вже гопстоплять, а , як правило, раніше
І за ці 2 хвилини зникнути вдасться , як на мене, у винятковому випадку
І головне- коли я говорю про жертву гопстопу, то на увазі маю не зброєфіла, а жінку, старика, або дитину
Дорослим чоловікам, які люблять зброю, і хочуть її носити, вся ця хуйня має бути взагалі ні до чого
І про інфантила, блять- від інфантила чую, блять