Особисто моє, нікого не стосується
Просто як бачення.
Бачу тема має вже чимало сторінок. Багато цікавого матеріалу кому це цікаво.
В масштабах країни тема ще більш розвинута.
Маса істориків, блогерів, політиків, військових, просто людей торкаються так чи інакше.
Саме спростування тези про "адін норот" в мене викликає нерозуміння м'яко кажучи.
Поясню як можу чому.
Для мене це виглядає десь так само як заперечувати тезу "слони і жирафи це один вид ",
а ще коли б тисячі науковців з званнями та степенями кинулись заперечувати тотожність літака з субмариною
З доказами, фактажом, спектральним налізом, монографіями, преміями та нагородами.
Об'єктивно вони мають рацію, бо це так. Тапок і праска не одні норот.
Але внутрішній голос, а він падлюка завжди щось викине, каже що тут є якась проблема. В мене.
Бо на мій простий де що дитячий голос Тут Немає Предмету ні заперечення ні ствердження.
Цього питання взагалі не має існувати.
Коли я ходив до школи, а це був совецкій саюс, з усією хуйнею. Червоні прапори, галстуки, Ленін, Пушкін, Толстой, і вся вся маячня, в мене було чітке внутрішнє усвідомлення що я ходжу до окупантської школи, і мої вчителі добрі чи погані працюють на окупантів. Вони і є окупантами. Якась частина з них була цікавими людьми та спеціалістами, але чужими і окупантами. Ще дитиною я бачив та спостерігав як знищується та придушується все українське.
Почуття однаковості з павліком морозовим в мене ніколи не виникало.
Косоворотки гармошкі матрьошку танці бариня камаринська частушкі, все це що лилося потоком на мене з усіх сторін
викликало внутрішню усмішку та глузування. Чуже. Не культурне та Вороже. Воно заперечує Мене самого.
Вже будучи старшим, я ніколи не міг вимовити фразу "наші виграли в канадців у хокей". Які нахуй "наші" ?
"Наші воюють в Афганістані" - які нахуй наші ?? "Наші взяли Берлін" , " наша партія", "наша родіна"...
І все це ще тоді, коли Ніхто про це не говорив, не писав, не знімав. Якогось підтвердження ззовні чи однодумців я не мав.
Це почуття було внутрішнє, підсвідоме та натуральне. Тому правдиве.
Заперечення однаковості ірландців з англійцями ніхто не проводить
Проводять тему намагання знищення ірландців англійцями.