Автор Тема: Теза Московії: "русские и украинцы – один народ"  (Прочитано 174767 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline ruthene

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
ИВАН БУНИН О рУССКИХ. ПЕРВЫЙ НА рОССИИ НОБЕЛЕВСКИЙ ЛАУРЕАТ РАСКРЫЛ ГЛАВНУЮ ТАЙНУ рОССИИ! Лекция историка Александра Палия

НОБЕЛЕВСКИЙ ЛАУРЕАТ РАЗЖЕВАЛ, ПОЧЕМУ УКРАИНА — НЕ рОССИЯ. Лекция историка Александра Палия

Offline Sturmer44

• Hero Member
 Особисто моє, нікого не стосується
Просто як бачення.

Бачу тема має вже чимало сторінок. Багато цікавого матеріалу кому це цікаво.
В масштабах країни тема ще більш розвинута.
Маса істориків, блогерів, політиків, військових, просто людей торкаються так чи інакше.

Саме спростування тези про "адін норот" в мене викликає нерозуміння м'яко кажучи.
Поясню як можу чому.
Для мене це виглядає десь так само як заперечувати тезу  "слони і жирафи це один вид ",
а ще коли б тисячі науковців з званнями та степенями кинулись заперечувати тотожність літака з субмариною
З доказами, фактажом, спектральним налізом, монографіями, преміями та нагородами.
Об'єктивно вони мають рацію, бо це так.  Тапок і праска не одні норот.
Але внутрішній голос, а він падлюка завжди щось викине, каже що тут є якась проблема. В мене.
Бо на мій простий де що дитячий голос Тут Немає Предмету ні заперечення ні ствердження.
Цього питання взагалі не має існувати.
Коли я ходив до школи, а це був совецкій саюс, з усією хуйнею. Червоні прапори, галстуки, Ленін, Пушкін, Толстой, і вся вся маячня,  в мене було чітке внутрішнє усвідомлення що я ходжу до окупантської школи, і мої вчителі добрі чи погані працюють на окупантів. Вони і є окупантами. Якась частина з них була цікавими людьми та спеціалістами, але чужими і окупантами. Ще дитиною я бачив та спостерігав як знищується та придушується все українське.
Почуття однаковості з павліком морозовим в мене ніколи не виникало.
Косоворотки гармошкі матрьошку танці бариня камаринська частушкі, все це що лилося потоком на мене з усіх сторін
 викликало внутрішню усмішку та глузування. Чуже. Не культурне та Вороже. Воно заперечує Мене самого.
Вже будучи старшим, я ніколи не міг вимовити фразу "наші виграли в канадців у хокей". Які нахуй "наші" ?
"Наші воюють в Афганістані" - які нахуй наші ?? "Наші взяли Берлін" , " наша партія", "наша родіна"...
І все це ще тоді, коли Ніхто про це не говорив, не писав, не знімав. Якогось підтвердження ззовні чи однодумців я не мав.
Це почуття було внутрішнє, підсвідоме та натуральне. Тому правдиве.
Заперечення однаковості  ірландців з англійцями ніхто не проводить
Проводять тему намагання знищення ірландців англійцями.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Чому Герасім втопив Муму не зрозуміє не те що нормальний українець, не зрозуміє жодна нормальна людина у світі.
А тим більше чому цю маячню маніяків мають викладати дітям у школі, заставляти читати та ще здавати якісь тести.
І це ще має називатись "вілікой русской культурою"
Тільки при вигляді чи наближенні цієї маячні в голові людей має включатися червоний світлодіод як небезпека,
Але я спостерігаю інше
Я спостерігаю масові намагання культурного класу людей в Україні
Стверджувати що Ми це не Герасіми і не Муму

Offline Sturmer44

• Hero Member
Якщо підсумувати..

Ось наприклад назва гілки
"Теза Московії" : траляля...
І в нас реакція на спростування. Це зрозуміло, бо люди не сприймають брехню.
Але.
Московія закине ще тисячу та мільйон "тез" на спростування яких просто можна заєбатися
Це як спростовувати психів в психіатричній лікарні.
Сам процес спростовувуння придурків вимушена гра на полі придурка. Можна стати придурком з рештою. Великий шанс.
І перемога придурка. Він досяг свого.
Тому.
Відповідь має бути іншою.
Ігнор це раз.
Друге це зрідка просто сказати "нахуй пішли підараси"
Але найдієвіше це доносити свою культуру у світ.
Фінансування державою на рівні головних державних витрат. Це не витрати. Це інвестиції.
Цей шлях добре розуміють кацапи. Вони так роблять і робили завжди.
Саме тому нам важко пояснити на заході що Росія це антицивілізація і чому треба підтримувати Україну.

Це не розуміють і ніколи не розуміли українські (?) державні посадовці злодії

Offline Комашки

• Ветеран форума
Відповідь має бути іншою.
Ігнор це раз.
Друге це зрідка просто сказати "нахуй пішли підараси"
:smiley24:

Offline ruthene

• Ветеран форума
МИФ О "РОДСТВЕ" ТРЕХ “БРАТСКИХ” НАРОДОВ: РУССКИХ, УКРАИНЦЕВ И БЕЛОРУСОВ (МИФ О "ТРИЕДИНОМ" НАРОДЕ)
45 хвилин тому

Offline ruthene

• Ветеран форума
Мазепа про москалів, 1708р.

https://www.ukr-archive.org/post/мазепа-про-москалів-1708р

"Москва, [тобто народ великоросійський], завше народові нашому малоросійському ненависна, здавна у замислах своїх злостивих постановила народ наш до згуби приводити", – одні з небагатьох слів Мазепи, що дійшли до нас з першої його прокламації до українського народу, всі примірники якої були знищені ще за Петра. Цитується за універсалом Скоропадського.

Джерело:
Д. Бантиш-Каменський, "Источники малороссийской истории", Ч. 2, – 1859, – с. 198.

Offline ruthene

• Ветеран форума
Українською

МІФ ПРО ІСТОРИЧНУ ЄДНІСТЬ ТРЬОХ “БРАТНІХ” НАРОДІВ: УКРАЇНЦІВ, БІЛОРУСІВ І рОСІЯН

❗️❗️❗️ ПОТУЖНИЙ УДАР ПІД ДИХ 🤜 МОСКОВСЬКІЙ  :moskali: ПРОПАГАНДІ

Offline ruthene

• Ветеран форума
«Я думаю, что русскому народу исключительно – так же исключительно, как англичанину чувство юмора – свойственно чувство особенной жестокости, хладнокровной и как бы испытывающей пределы человеческого терпения к боли, как бы изучающей цепкость, стойкость жизни. В русской жестокости чувствуется дьявольская изощренность, в ней есть нечто тонкое, изысканное. Это свойство едва ли можно объяснить словами психоз, садизм, словами, которые, в сущности, и вообще ничего не объясняют... Если бы факты жестокости являлись выражением извращенной психологии единиц, – о них можно было не говорить, в этом случае они материал психиатра, а не бытописателя. Но я имею ввиду только коллективные забавы муками человека»

Максим Горький. О русском крестьянстве. – Берлин: Изд-во И.П.Ладыжникова, 1922. – 45 с.

ЗЛАМ "ТАЄМНИЦІ" рОСІЙСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ

❗️❗️❗️ ЧЕРГОВИЙ УДАР ПО "СКРЄПАМ"

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Чому Герасім втопив Муму не зрозуміє не те що нормальний українець, не зрозуміє жодна нормальна людина у світі.
А тим більше чому цю маячню маніяків мають викладати дітям у школі, заставляти читати та ще здавати якісь тести.
І це ще має називатись "вілікой русской культурою"
Тільки при вигляді чи наближенні цієї маячні в голові людей має включатися червоний світлодіод як небезпека,
Але я спостерігаю інше
Я спостерігаю масові намагання культурного класу людей в Україні
Стверджувати що Ми це не Герасіми і не Муму

Там виховують рабів. Із покоління в покоління на класиці расєйськой літератури.

Offline ruthene

• Ветеран форума
Там виховують рабів. Із покоління в покоління на класиці расєйськой літератури.

Уточнення: більшість населення московії - з 20 століття виховували "на класиці расєйськой літератури", а раніше, століттями виховували рабів навіть без літератури.

Offline ruthene

• Ветеран форума
Малоросія ненавидить Росію, 1824 р.

https://www.ukr-archive.org/post/малоросія-ненавидить-росію-1824-р

Зі спогадів російського генерал-лейтенанта, сенатора та історика Олександра Івановича Михайловського-Данилевського (1789 – 1848):

«Частые разъезды мои ознакомили меня со многими помещиками, между прочими и с фамилиею Родзянок, просвещеннейшею во всей Малороссии, но это семейство напитано было, как и все прочие, ненавистью к России; следовательно, при всем гостеприимстве хозяев и занимательной беседе, которую я там находил, потому что это один дом в Малороссии, где я слышал разговоры о словесности и науке, мне там надлежало спорить и защищать нас от упрёков их. Я не всегда мог сохранить должное равнодушие.

Я не находил в Малороссии ни одного человека, с которым мне удавалось говорить, выгодно к России расположенным; во всех господствовал явный дух оппозиции. У них есть пословица: «он всем хорош, да москаль», то есть русский и следственно есть злой или опасный человек. Такая ненависть происходила от нарушения прав Малороссии, от упадка кредита и промышленности, от возвышения налогов, которые в Малороссии произвели повсеместную бедность, и от дурного устройства судебных мест, где совесть была продажная».

Джерело: «Русская старина», Т. 104, 1900, с. 212

Offline ruthene

• Ветеран форума
Про споконвічну брехливість московитів:

17 століття
 1698 г., Иоганн Корб
: «Весь московский народ более подвержен рабству, чем пользуется свободой, все москвитяне, какого бы они ни были звания, без малейшего уважения к их личности находятся под гнетом жесточайшего рабства.  Так как москвитяне лишены всяких хороших правил, то, по их мнению, обман служит доказательством большого ума. Лжи, обнаруженного плутовства они вовсе не стыдятся. До такой степени чужды этой стране семена истинной добродетели, что сам даже порок славится у них, как достоинство.»

— (Корб, Иоганн Георг. Дневник путешествия в Московское государство, 1698—1699 гг.)

1668 р., голландець Ян Стрейс:

"Московиты... исключительные обманщики и предатели, жены часто доносят на своих мужей его величеству, если те держат их в большой строгости и подчинении, обвиняя их в плутовстве, чтобы развестись с ними, вследствие чего мужья печальным образом попадают в ссылку, в Сибирь."

Глава V. ЯН СТРЕЙС. ТРЕТЬЕ ПУТЕШЕСТВИЕ

Якби лише тільки європейці віками бачили брехливість московитів...
- українські приказки про брехливість #адинарот-а:

✔ Москаль як не збреше, то вкраде.
✔ Москалі набрешуть так, що й волами не звезеш.
✔ Москаль медом помаже та красно розкаже, тільки мед той гіркий і кривавий...
✔ Щоб москаль не збрехав треба аби влітку сніг впав.
✔ Казав Москаль ПРАВО, та й збрехав браво.
✔ Бреше, як москаль!
✔ Брехали москалі споконвіку й брехати будуть.
✔ Бреше кацап немов старий цап.
✔ Кацап збрехав раніше, ніж Бог слово сказав.
✔ Кацап коли спить — і тоді бреше.
✔ Кацапове слово не варте й полови.

НУЖНО ЛИ ВЕРИТЬ ЛЕТОПИСЯМ? Лекция историка Александра Палия

Offline ruthene

• Ветеран форума
МОСКОВІЯ ЦЕ НЕ РУСЬ: ПОГЛЯД З КАЗАХСТАНУ

У радянські часи, коли академічна наука була обкладена партійними догмами, а міфи про велич російської культури служили державною ідеологією, з'явилася людина, родом з Алмати, яка змогла покласти на лопатки всю російську історіографію. А ще кажуть, що один у полі не воїн. Ще й як воїн, особливо якщо це гордий син свого народу. Іноді достатньо всього однієї людини, щоб перевернути цілу науку.

Він здійснив те, що не вдавалося ні академікам, ні західним дослідникам, ні радянським дисидентам. Без гучних заяв ця людина самотужки поставила під сумнів всю систему російської історіографії. Його сміливість оголила брехню, на якій десятиліттями, якщо не століттями будувалася культурна ідентичність Росії. Радянські академіки не очікували такого підступу. Ця людина зробила те, що здавалося неможливим: зруйнувала єкатерининсько-карамзінсько-радянську картину історії, де Московія, вкравши ім'я Русі, постає виключно слов'янською землею, що претендує на чистоту своїх коренів та незалежність від впливів інших культур, особливо тюркських народів.

Міфи, які століттями підживлювали уявлення про російську культуру як про щось споконвічно слов'янське, унікальне та недоторкане, виявилися зруйнованими. Російська радянська історіографія почала тріщати по швах, змусивши академіків та чиновників у паніці шукати способи зберегти обличчя. І, звісно ж, почалося цькування і спроби заткнути рот людині, яка наважилася зазіхнути на святе.

Але як йому вдалося зробити те, на що не наважувалися найвпливовіші уми? Його шлях — не лише історія про наукову перемогу. Це розповідь про те, як знання перетворюється на наймогутнішу зброю проти ненависної та жорстокої імперії. Як же звуть цю людину і як саме вона поклала на лопатки офіційну російську історіографію? Зараз ви про все дізнаєтесь:

ЩЕ ОДИН УДАР ПІД ДИХ 🤜 МОСКОВСЬКІЙ ПРОПАГАНДІ

Offline ruthene

• Ветеран форума
"вялікій і магучій"

Offline ruthene

• Ветеран форума
Re: Теза Московії: "русские и украинцы – один народ"
« Reply #1575 : Листопада 03, 2024, 10:37:38 22:37 »
Графіті у соборі Святої Софії Київської (кінець 11-го або початок 12-го століття).
Напис староукраїнською мовою:

«О горе тобі Андрониче, ох тобі небоже! Чему єсі зло створіл, то не відає нікто же. Толі тє звілі Кузма»

Джерело: Мова часів України-Русі. Що про неї відомо та як її досліджують?
Дмитро Шурхало,
Віктор Мойсієнко
https://www.radiosvoboda.org/a/mova-chasiv-ukrayiny-rusi/33014629.html

Offline ruthene

• Ветеран форума
Re: Теза Московії: "русские и украинцы – один народ"
« Reply #1576 : Листопада 04, 2024, 10:08:02 22:08 »
МОСКОВИЯ — НЕ СЛАВЯНСКАЯ, А ТЮРКСКАЯ НАСЛЕДНИЦА

Offline ruthene

• Ветеран форума