Автор Тема: Как Вы стали украинским националистом?  (Прочитано 6037 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline Знак

• Hero Member
Re: Как Вы стали украинским националистом?
« Reply #30 : Квітня 08, 2014, 10:57:41 22:57 »
Ще коли служив в армії весною  89 року переконував прибалтів ,котрі зі мною служили , що  що їм відділятись не треба . Правда вони мене теж переконували. А став націоналістом в 89 восени . коли попав під роздачу - мєнти пиздили мирну маніфестацію біля Головної пошти у Львові . а ми з колєгою якраз клеяли двох студенток , які ішли в тій колоні . Після того я став націоналістом офіційно по документах   - бо вже ввечорі наступного дня мене вирахувало КГБ , і батько вже купляв мені білет на поїзд до родичів . Але практично відразу за нас всіх вписались народні депутати Союзу , тож діло замяли і я спокійно вчився далі .

:smiley15: 
і я там був! і там перший раз почув в свою сторону "провокатор"... коли ми в мєнтів каменюки почали кидати  :gigi:

:smiley15:
 :Prapor2:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 08, 2014, 10:59:41 22:59 »
Ніколи не любив націоналістів, будь-якого штибу.

Offline Astonished

• Full Member
« Reply #32 : Квітня 08, 2014, 11:01:18 23:01 »

у Вас богатый националистический опыт, мадам

Сейчас смешно, конечно, вспоминать.
А когда-то в Плютах, в студенческом лагере киевского универа "Мрия" мы вусмерть разругались с гостями из Московского финансового института.  Бо один из них начал объяснять, что Гитлер "нёс европейский порядок". Я разоралась, послала его в Бабий яр смотреть, какой "порядок" он нёс. В общем, нелады вышли.
И далее при приближении етих таварищей мы переходили исключительно на украинский....

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 08, 2014, 11:20:49 23:20 »
На відміну від вас, колєги, у моєму націоналізмі особиста заслуга невелика. Це родове, хоча батьки завжди безуспішно намагалися прищепити мені обережність, а про те, ким був мій дід, я взагалі дізнався недавно.

Offline Oleksiy

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #34 : Квітня 08, 2014, 11:42:51 23:42 »
Как блеать можно не понимать, что информационная война -самая страшная война?

От і я цього не розумію... вже всі здається це розуміють, а результату ніякого!

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #35 : Квітня 09, 2014, 01:57:39 01:57 »
Вначале я была русской, в первом моем паспорте так и было написано, потому что родилась в Новосибирске, и там живет сейчас моя родня по маме.
Потом я стала славянской интернационалисткой, потому что училась на кафедре славянской филологии во Львовском универе.
Потом я стала антисоветчицей.
Украинкой себя почувствовала в Португалии (15 лет трудовой эмиграции мужа). Помню восторг, когда в центре Лиссабона был украинский праздник и мы плясали под Червону руту.
В 2004 стала украинской националисткой.
Последние пять месяцев сделали из меня бандеровку.

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
« Reply #36 : Квітня 09, 2014, 02:48:33 02:48 »
Я раньше лоялен был к России. Да и в 2004-м не поддерживал майдан, кидался говном на форумах с противоположной стороны баррикад. Как-то так. Потом постепенно стал менять свое мнение на противоположное.

Важным фактором были новости перваго международнаго канала. Я сидел в Лиссабоне и смотрел как мне рассказывают, что я тут загибаюсь в евросодоме. По мере приближения к выборам путена левел истерики поднимался, и после введения передачи "аднака" я спросил себя "а нафига я вообще смотрю это говно?".  Мне стали вспоминаться советские пропагандистские статьи в газетах и журналах. Когда-то я любил читать подшивку журнала "Радио", оба моих покойных деда его выписывали. А там обязательно (как, наверное, в любом советском журнале), был разворот про империалистов и пр. Мне 33 года и я не застал союз, однако риторика прессы советских времен мне известна и она откровенно совпадала и совпадает с нынешней риторикой кремля. Мне как-то стало противно и гадко на душе. Украина географически в Европе и ментально близка в Европе. Украинцы могли бы жить совсем по-другому, не имей они под восточным боком дурного примера. В общем, об этом можно долго говорить.

Я не уверен насчет националистов, но к русофобам причисляйте меня смело.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 09, 2014, 02:52:53 02:52 »
Русофобія це нормальна реакція нормальної людини якщо показати їй Росію зблизька

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #38 : Квітня 09, 2014, 02:54:51 02:54 »
А я никогда не становилась. Просто родилась с этим. Генетика, наверное. :)
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline Rambler

• Sr. Member
« Reply #39 : Квітня 09, 2014, 03:04:18 03:04 »
А я никогда не становилась. Просто родилась с этим. Генетика, наверное. :)
Так само. І взагалі, дивно не бути націоналістом. Любити себе - то не основа, але з цього починається самоповага і, слідом, повага світу.

Offline burlington

• Sr. Member
« Reply #40 : Квітня 09, 2014, 05:52:17 05:52 »
Смішно вас читати. Розмову почав Крим, а продовжує схід, південь і Київ. З вас націоналісти як з гівна коники. Як москаль притиснув, то кожен став націоналістом, а деякі навіть були ними з народження. Чи бендерівцем, хрін вас знає. Де ви були останні 20 років? І що ви взагалі в це слово вкладаєте? Націоналізм і патріотизм це різні речі, нє?

Offline coolzak

• Hero Member
« Reply #41 : Квітня 09, 2014, 05:55:59 05:55 »
Скільки себе памятаю москалі і комуністи завжди було щось що чуже і вороже.Але ріс в Галичині то може це вже в крові.В діда найгіршим прокльоном було-енкавудиста.Офіційно бандерівцев  називали в армії бо за хохла бився раз надцять поки не попустило  і дивились як на трохи варята-всі хохли як хохли а цей бандера.
Комуно здохни

Offline Lazy

• Hero Member
« Reply #42 : Квітня 09, 2014, 06:05:11 06:05 »
Я сначала стала антисоветчицей.
В процессе изучения истории КПСС.
А уж потом, по ходу событий - украинской буржуазной националисткой....

Удивительное совпадение!  :smiley15:

За прогулы лекций по "Истории КПСС" у нас надо было написать реферат - 15 страниц на тему пропущенной лекции (это было еще до компьютеров). А я прогулял целый семестр. Пришлось переписывать учебник вручную. В результате открыл несколько ранее неизвестных законов марксизма-ленинизма (например, закон четности: четные съезды РСДРП объединялись с меньшевиками и принимали меньшевистские решения, а нечетные отменяли решения четных) и стаь абсолютно убежденным антисоветчиком. Таким, что когда я повторно изучал историю КПСС на следующем заходе в университет, преподаватель предпочитал со мной не спорить: фактами я владел лучше.

А вот националистом так и не стал. Никаким.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #43 : Квітня 09, 2014, 06:19:22 06:19 »
Русофобія це нормальна реакція нормальної людини якщо показати їй Росію зблизька

о , превед , ниггер :super: :smiley15: :smiley24: :smiley24: :smiley24:

русофобия - это не более чем патент-копирайт краденный, притом :moskali:
Mocsia delenda est

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #44 : Квітня 09, 2014, 06:50:16 06:50 »
Завжди був. Жив в Одесі. Вболівав за Чорноморець і Карпати, і за збірну Канади з хокею. Ніколи не дружив з кацапами, бо ніколи не знати коли касапчуку щось у голові перемкне. Тому серед приятелів завжди мав євреів як розумну альтернативу, хоча й серед них траплялися уркагани. Шевченка завжди читав і думав про те, що він писав. Та й зараз читаю...
If you are going through hell, keep going.

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #45 : Квітня 09, 2014, 12:36:49 12:36 »

Бандеровцы меня своим признали в каком-то затертом 86 году. В Яремче на дискотеке подошли спросили закурить… Ну и слово за слово, пошли за дом. Там в качестве финального аккорда, спросили ты откуда, такой резкий. Я сказал – из Харькова. Ответ удивил. Бля, це ж свой, токо размовляты не вмие…

:lol:
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 09, 2014, 12:46:08 12:46 »
Остаточно зрозумів про це, коли на зауваження п"яного напівбомжа, щоб він обережніше проходив біля машини - бо ненароком міг би і зачепити, почули щось типу

"Ми вас бандеровцев мало ... блаблабла шось там"  :gigi: було це років 12 назад здається
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #47 : Квітня 09, 2014, 12:49:51 12:49 »
 я бандерівкою була з дитинства. Народилася  у робочій сім"ї. Мама з Полтавщини, а батько-з Закарпаття. Та з самого першого дня всі сусіди називали його бандерою, а мене бандеровським отродієм. Я ненавиділа це прізвисько, аж поки не підросла і не почала ним пишатися :super:
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #48 : Квітня 09, 2014, 12:52:38 12:52 »
Я сначала стала антисоветчицей.
В процессе изучения истории КПСС.
А уж потом, по ходу событий - украинской буржуазной националисткой....

+1
Дуже схоже за винятком п.2
Коли дізнався про долю діда (Голодомор) і тестя (розстріл в 38-му)...
А бандерівцем я став оголтєлим вже в процесі незалежності...
« Останнє редагування: Квітня 09, 2014, 12:57:12 12:57 від Вася Ем »

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #49 : Квітня 09, 2014, 12:53:57 12:53 »
перебудова в СРСР і перші публікації в журналі Україна історичних нарисів про гетьманів України. Потім чим більше вивчав нашу історію, тим більшим націоналюгою ставав

ПС: агресія рашистів зробила мене тепер ще й повним русофобом

Offline GarryN

• Full Member
« Reply #50 : Квітня 09, 2014, 12:56:53 12:56 »
никогда им не был

Offline Sailor

• Hero Member
  • Dum spiro, spero.
« Reply #51 : Квітня 09, 2014, 12:58:45 12:58 »
Антисоветчиком я стал с детства. Это автоматически происходило с увлечением хард-роком. Хард-рок, Сева Новгордцев, ББС, итд. А стать Украинским патриотом, это вопрос времени, поездок по стране, общения с живыми людми-свидетелями и образования.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #52 : Квітня 09, 2014, 12:58:52 12:58 »
Смішно вас читати. Розмову почав Крим, а продовжує схід, південь і Київ. З вас націоналісти як з гівна коники. Як москаль притиснув, то кожен став націоналістом, а деякі навіть були ними з народження. Чи бендерівцем, хрін вас знає. Де ви були останні 20 років? І що ви взагалі в це слово вкладаєте? Націоналізм і патріотизм це різні речі, нє?

Пафосно канадець життю вчить. За душу бере. :smiley16:

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #53 : Квітня 09, 2014, 01:00:54 13:00 »
никогда им не был

та замєтно

Offline bohdanko

• Jr. Member
  • **
« Reply #54 : Квітня 09, 2014, 01:03:03 13:03 »
Після розповідей прабабусі про звірства НКВД в с.Трійця і с.Нивиці Радехівського району

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #55 : Квітня 09, 2014, 01:10:08 13:10 »
не уверен что националистом ... но скажем так украиноцентричным ...

я родился в киеве но где то до 15 лет половину жизни провел в росии .. так вот мы постоянно мотались туда сюда и как то машина была совсем плоха .. мы простояли 10 часов кажись в пригороде курска отец там че то на коленке чинил ... починили поехали .. и потом опять сломались ... заглохли .. но  уже за 100-200 км до киева .. через 2 минуты подошел дед и крикнул громко прохожим  ану хлопцы давайте толкнем машину видите заглохла помочь людям надо .. нас толкнули и мы поехали.

10 часов и никто на тебя внимания не обратил и тот дед .. я не помню даже как он выглядел .. но это наверно сделало меня украинцем больше чем что либо в жизни)))
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #56 : Квітня 09, 2014, 01:17:23 13:17 »
для bohdanko
якщо можна запишіть і виложіть.

мені повезло, я родився бандерівцем, Тернопіль.
коли отримував ще паспорт СРСР в графі національність написав українець, хоча мав всі підсавити написати росіянин. історію вчив не в школі, архіпелаг ГУЛАГ прочитав ще в 1987 році в самвидатовському вигляді. У бабусі в селі спілкувався з людьми, що воювали в УПА і відмотали по 15-20 років.
 Усвідомив, що боротьба буде довга і кривава в 1990 коли знімали памятник Леніну в м. Тернополі, тоді офіційно почув у свою адресу бандерівець.
Щодо росіян, навчався у МФТІ і спілкувався з інтелектуальною елітою російського народу, так от, ми різні. Різні настільки, що вжитися в одній кімнаті неможливо. Тому і жили українці окремими кімнатами.

Offline GarryN

• Full Member

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #58 : Квітня 09, 2014, 01:27:29 13:27 »
А я думав, що бандерівці - як вампіри або зомбі: передається через укус  :shuffle:

Offline bohdanko

• Jr. Member
  • **
« Reply #59 : Квітня 09, 2014, 01:32:15 13:32 »
для bohdanko
якщо можна запишіть і виложіть.

прабабуся померла в 1976 р