Не знаю, як кому... я дивився не всього вчорашнього Шустрика, але Тимошенко мені сподобалась, її намагання залізти на табуретку преза тішать), а шо ВОНА при цьому готова боротися з низовою, верхової, корупцією середніх ланок, лиш би обрали президентшою супер)
Вона говорить практично чужими словами, але те, шо хочуть почути ті ж прихильники люстрації чи антикорупційної діяльності, тобто ви довіряєте Соболєву чи Чорновол? Ми готові виконати ВСЕ, ше раз ВСЕ, шо вони будуть хтіти впровадити на своїх посадах)))), а шо її має гребти дрібні корупціонери? їй потрібна "моя прєлєсть", корочки, які вона з не меншим задоволенням сховає у кишені (згадуємо Януковича)
Добкін, на її фоні - дурак. Повний.
Янукович, хоч розумів, шо він не великий інтелектуал і на такі прямі виступи з порівнянням не ліз.
Вибачте за порівняння, але Жулька на людських настроях, як серфер на хвилях, а Добкін, як гівно в ополонці.
мінусом жульки є... минуле, занадто багато людей їй просто не вірять, нє я не проти шоб ВОНА допомагала голосами своєї фракції бороти корупцію чи влаштовувати люстрацію, але не довірю їй на виборах свого голосу, ні за що)