Автор Тема: Я понимаю, что вопрос щекотливый, но  (Прочитано 3146 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Я понимаю, что вопрос щекотливый, но
« : Жовтня 26, 2014, 10:40:01 22:40 »

Я понимаю, что вопрос щекотливый, но кто-то должен об этом сказать.

Результаты выборов, кажется, показывают, что необходимость освобождения Донбасса несколько сомнительна.

Не мое, пришло по сетям.

Как по мне - удобно/не удобно - вопрос поставлен правильно.

Offline Palermo

• Hero Member
Re: Я понимаю, что вопрос щекотливый, но
« Reply #1 : Жовтня 26, 2014, 10:45:05 22:45 »
Так этот щекотливый вопрос, еще со времени избрания Президента на повестке дня. И все его поддерживают, просто не каждый признается, дабы не обвинили в разбазаривании земель.
На 5 лет как минимум, чтобы порешать дела с ЕС и НАТО. А там и отвоевать можно будет.

Offline liveinly

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Жовтня 26, 2014, 10:47:25 22:47 »

Я понимаю, что вопрос щекотливый, но кто-то должен об этом сказать.

Результаты выборов, кажется, показывают, что необходимость освобождения Донбасса несколько сомнительна.

Не мое, пришло по сетям.

Как по мне - удобно/не удобно - вопрос поставлен правильно.

Якби знати, що та наволоч далі не полізе, то нафіг те донбабве, але є ще одне, забагато наших хлопців вже полягло...Ті суки, будуть гадити постійно.Ще всю кодлу донбасячу, що в Києві засіла, туди копняками загнати, маю на увазі депутатню, а серед бєжанцєв провести якісну фільтрацію.
Слава Україні !!!  Емігу фк вічний ігнор.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #3 : Жовтня 26, 2014, 10:47:46 22:47 »
Майте совість. Давайте хоч за Дебальцево якось посунемо, бо мої біженці в мене назавжди поселяться ((

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #4 : Жовтня 26, 2014, 10:47:54 22:47 »
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #5 : Жовтня 26, 2014, 10:48:27 22:48 »

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #6 : Жовтня 26, 2014, 10:49:08 22:49 »
Майте совість. Давайте хоч за Дебальцево якось посунемо, бо мої біженці в мене назавжди поселяться ((

працювати хай йдуть

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 26, 2014, 10:50:03 22:50 »

працювати хай йдуть

Та працюють вже давно, але на аренду квартири у Києві не заробляють (

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #8 : Жовтня 26, 2014, 10:50:12 22:50 »
луганда і домбаве будуть наступати. бажання отдєлатса льогкім іспугом зрозуміле, але...
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 26, 2014, 10:50:50 22:50 »

Taratayka
Вибачайте, я маю совість. Але маю і сміливість. принаймні сказати, що таке питання є.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #10 : Жовтня 26, 2014, 10:55:43 22:55 »

Taratayka
Вибачайте, я маю совість. Але маю і сміливість. принаймні сказати, що таке питання є.

Та є... Але й людей шкода ( Там якраз фронтова смуга - і що вони мають робити?

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
« Reply #11 : Жовтня 26, 2014, 11:00:03 23:00 »
Более ярого сторонника обмотать Донбасс колючкой чем мой супруг я не встречала, а он родился и первые 17 лет жизни провел в Макеевке.
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 26, 2014, 11:22:59 23:22 »

Taratayka

Та є... Але й людей шкода ( Там якраз фронтова смуга - і що вони мають робити?

Людей шкода. від щирого серця кажу.
Але. Давайте вернемо крим і донбас. покладемо найкращих людей. Вони нам знову напихають в парламент комуняк і ригів. І наступна війна. та ну його нахуй.
Це вже не доброта, це мазохізм, імхо.
Зглянутися на того, хто в біді - так - це свята справа, але це аж ніяк не означає що кожного, хто валяється під забором забирати до себе до дому щоб воно блювало в парадній і зранку вимагало апахмєлу...

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #13 : Жовтня 26, 2014, 11:26:23 23:26 »
\\Людей шкода. від щирого серця кажу.
Але. Давайте вернемо крим і донбас. покладемо найкращих людей. Вони нам знову напихають в парламент комуняк і ригів. І наступна війна. та ну його нахуй.
Зглянутися на того, хто в біді - так - це свята справа, але це аж ніяк не означає що кожного, хто валяється під забором забирати до себе до дому щоб воно блювало в парадній і зранку вимагало апахмєлу...\\

є приклад прибалтики як вони з цим справились - не потрібно видумувати велосипед

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #14 : Жовтня 26, 2014, 11:32:49 23:32 »
\\Людей шкода. від щирого серця кажу.
Зглянутися на того, хто в біді - так - це свята справа, але це аж ніяк не означає що кожного, хто валяється під забором забирати до себе до дому щоб воно блювало в парадній і зранку вимагало апахмєлу...\\

є приклад прибалтики як вони з цим справились - не потрібно видумувати велосипед

Приклад є. волі (народу в першу чергу) - нема.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #15 : Жовтня 26, 2014, 11:35:01 23:35 »
Более ярого сторонника обмотать Донбасс колючкой чем мой супруг я не встречала, а он родился и первые 17 лет жизни провел в Макеевке.
обмотать колючкой - это одно. а сдать его русосвинам - это способствовать созданию плацдарма для дальнейшего их продвижения на запад

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #16 : Жовтня 26, 2014, 11:37:27 23:37 »
Проблема в іншому - в недотриманні законів по цей бік кордону з Кримом і Лугандоном. Проблема в бкзхребетності і безпринципності "еліти" та продажності більшості населення.
If you are going through hell, keep going.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #17 : Жовтня 26, 2014, 11:38:48 23:38 »
ВУКЕР,
я Вам чесно скажу - я ще у березні казала, на хвилі епопеї з Кримом, що на Донбасі може бути те ж саме. І тоді ж казала, що ані за Крим, ані за Донбас воювати не варто. Але в мене перед очима - реальні люди. Уявіть: з однієї сторони села наші стоять, з іншої - сепарюги. Як не танки вулицями їздять, то снаряди над хатами літають, у прямому сенсі - одного кутка села вже зовсім немає, мешканців, може, треть лишилася. У мужика був свій бізнес - 3 вантажівки і 3 Газелі - розвозив по області різні вантажі. Тепер 5 машин с шести вже десь "загули" - на одній вони до Києва приїхали. А що далі? Хату свою вони і за 100 грн. зараз не продадуть, а починати у 40 років усе з нуля - без хати, без грошей - як? Ще й дочка-студентка.

Якщо ми відрізаємо ці території, то цим людям треба дати якийсь початковий капітал для переселення. А ми його потягнемо?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 26, 2014, 11:48:15 23:48 »
ВУКЕР,
я Вам чесно скажу - я ще у березні казала, на хвилі епопеї з Кримом, що на Донбасі може бути те ж саме. І тоді ж казала, що ані за Крим, ані за Донбас воювати не варто. Але в мене перед очима - реальні люди. Уявіть: з однієї сторони села наші стоять, з іншої - сепарюги. Як не танки вулицями їздять, то снаряди над хатами літають, у прямому сенсі - одного кутка села вже зовсім немає, мешканців, може, треть лишилася. У мужика був свій бізнес - 3 вантажівки і 3 Газелі - розвозив по області різні вантажі. Тепер 5 машин с шести вже десь "загули" - на одній вони до Києва приїхали. А що далі? Хату свою вони і за 100 грн. зараз не продадуть, а починати у 40 років усе з нуля - без хати, без грошей - як? Ще й дочка-студентка.

Якщо ми відрізаємо ці території, то цим людям треба дати якийсь початковий капітал для переселення. А ми його потягнемо?
Безумовно, це набагато дешевше чим кормити ахметова і цілу шоблу паразитів. та і краще допомагати конкретним людям, ніж  поповнювати карман цим відвертим ворогам.
Наприклад якщо б дотації на вугілля давали б не їм, а звільнили всіх і просто платили за безробіття це виходило б  10 тис. гривень кожному шахтарю наруки щомісяця.
Донбаське вугілля коштуе державі 300 баксів тонна, а з автралії десь 90 з доставкою...

Дешевше - однозначно. Все життя вважав що це правильно. Але платити за те, щоби на тебе війною йшли за твій кошт, то це занадто, здається...

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #19 : Жовтня 26, 2014, 11:55:24 23:55 »
Війна - страшна штука. Тож людям співчуваю. Але живі - то вже добре.
Але на їх місці могли опинитися і я і ви. За що? За власну дурість - ще фіг з тим. Але тому, щоб це добрий чоловяга мав можливість безтурботно жити серед змляків яки покликали війну на його і на мою голову, то навіщо воно мені потрібно...

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #20 : Жовтня 26, 2014, 11:56:36 23:56 »
П.Олещук:
Итак, в украинском парламенте будет небольшая фракция пидарасов.
Фракция пидарасов там будет потому, что украинские герои умирали, чтобы освободить от бандитов земли, где потом смогли проголосовать за пидарасов.
Фракция будет небольшой потому, что земли пидарасов освободили не все.
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline Семка

• Sr. Member
« Reply #21 : Жовтня 27, 2014, 08:24:04 08:24 »

працювати хай йдуть

так пусть пиздуют в село: полно пустых хат и полупустых сел. Они охерели все в Киев ехать. Житомирская, Черниговская, Сумская области: вэлкам!

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #22 : Жовтня 27, 2014, 08:42:59 08:42 »

працювати хай йдуть

так пусть пиздуют в село: полно пустых хат и полупустых сел. Они охерели все в Киев ехать. Житомирская, Черниговская, Сумская области: вэлкам!

Не пишіть дурниць, будь-ласка. Скільки живу - не бачила в Україні нічийної хати, навіть якщо вона порожня. В Київ приїхали, бо тут ми, і в нас можна жити якийсь час.

Offline aleart

• Hero Member
« Reply #23 : Жовтня 27, 2014, 08:47:57 08:47 »

Ну вот я работаю на заводе, уже за 40, у жены небольшой бизнес, две дочки-школьницы, привыкшие к благам цивилизации. Мы- украинцы, всегда были против рыгов, коммуняк и т.п. Не повезло нам жить в этих краях :smilie2: Что делать? Какое село? Вот и щимимся в большой город, где есть хоть какая-то работа и перспектива пусть уже не для нас , а для детей. Должна быть госпрограмма помощи для переселенцев. Кредиты какие-нибудь льготные. Ну и фильтр само-собой. ИМХО

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
« Reply #24 : Жовтня 27, 2014, 08:50:13 08:50 »

Ну вот я работаю на заводе, уже за 40, у жены небольшой бизнес, две дочки-школьницы, привыкшие к благам цивилизации. Мы- украинцы, всегда были против рыгов, коммуняк и т.п. Не повезло нам жить в этих краях :smilie2: Что делать? Какое село? Вот и щимимся в большой город, где есть хоть какая-то работа и перспектива пусть уже не для нас , а для детей. Должна быть госпрограмма помощи для переселенцев. Кредиты какие-нибудь льготные. Ну и фильтр само-собой. ИМХО
Все правильно, абсолютно нормально.
Помогать полюбому надо. А адресно помагать - намного лучше чем давать деньги на раскрадание рыгами.

Offline Семка

• Sr. Member
« Reply #25 : Жовтня 27, 2014, 09:05:15 09:05 »

Ну вы поймите! Не сможете вы в Киеве отработать свое проживание там! 500 баксов аренда однокомнатной почти без мебели, 100 баксов за коммуналку — это минимум. Вам для семьи из 4-ч человек такое не подойдет, значит, будет еще дороже (около 1000 бачей). Ну и кушать что-то надо, а хавка в Киеве дорогая. Надо смотреть реально на вещи. Какие-то волонтеры вам тут помогут месяц-два. А дальше сами. А сможете тут сами? Про госпрограммы для переселенцев даже не мечтайте. Страна в жопе, никаких лишних трат не будет. Все, что вам предложат — это то, что предлагаю я: брошенная хата в селе, кусок земли и кормите себя дальше сами.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #26 : Жовтня 27, 2014, 09:28:16 09:28 »
Семка,

да нет в селах никаких брошенных хат! Зачем Вы ерунду пишете? Я не представляю, в какой ж*опе - географически и экономически - должно быть село, чтоб там пригодные для жизни хаты побросали. А если там такая ж*опа, то как там выживать людям без хотя бы какого-то минимального стартового капитала? Чтоб хоть немного довести до ума дом и землю - даже если расчитывать на одно натуральное хозяйство.

Offline Семка

• Sr. Member
« Reply #27 : Жовтня 27, 2014, 09:46:25 09:46 »
Семка,

да нет в селах никаких брошенных хат! Зачем Вы ерунду пишете? Я не представляю, в какой ж*опе - географически и экономически - должно быть село, чтоб там пригодные для жизни хаты побросали. А если там такая ж*опа, то как там выживать людям без хотя бы какого-то минимального стартового капитала? Чтоб хоть немного довести до ума дом и землю - даже если расчитывать на одно натуральное хозяйство.

А кто сказал, что брошенные хаты будут пригодными для жизни? Бери, делай ремонт, достраивай. Выращивай попутно картоху, свиней-утей. А не прикатывай в Киев и не волай, чтоб обеспечили жильем и работой. Таких переселенцев нахуй.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
« Reply #28 : Жовтня 27, 2014, 09:50:49 09:50 »
Да идите Вы сами в баню. Ремонт, наверное, без денег сделать можно.

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #29 : Жовтня 27, 2014, 09:56:59 09:56 »
Семка,

А кто сказал, что брошенные хаты будут пригодными для жизни? Бери, делай ремонт, достраивай. Выращивай попутно картоху, свиней-утей. А не прикатывай в Киев и не волай, чтоб обеспечили жильем и работой. Таких переселенцев нахуй.
так об этом и пишут - нужна программа по адресной помощи тем, кто может и хочет "выращивать" и строить свою новую жизнь самостоятельно. Вы читаете, на что отвечаете? Похоже, что невнимательно.
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2014, 09:58:43 09:58 від Milena »