Автор Тема: питання  (Прочитано 23034 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Tristan

• Full Member
Re: питання
« Reply #60 : Квітня 04, 2014, 04:59:32 16:59 »
а я вижу обратное. Порошенко - такой же консенсус олигархов, каким в 2010 был Янукович. операция преемник

Offline Аналитик

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Да пребудет с Вами Сила
« Reply #61 : Квітня 04, 2014, 05:01:32 17:01 »
а я вижу обратное. Порошенко - такой же консенсус олигархов, каким в 2010 был Янукович. операция преемник

если бы ваша мамка не лезла без мыла, так не было бы консенсуса олигархов ни в 2010, ни теперь.  :smiley23:

Offline Tristan

• Full Member
« Reply #62 : Квітня 04, 2014, 05:03:02 17:03 »
Моя мама ни к кому не лезет и в последнее время плохо себя чувствует.

а вы, судя по хамскому поведению, электорат Фирташа, т.е. Порошенко?

Offline Faultfinder_recovery

• Sr. Member
« Reply #63 : Квітня 04, 2014, 05:04:31 17:04 »
Аналитик
Угу. Тимоху скидывали с табуретки миллион раз, а олигархи как были, так и есть.... олигархи, собственно, и скидывали.

P.S. Пойди покликушествуй на форум попроще, тут не дураки собрались  :laugh:

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #64 : Квітня 04, 2014, 05:06:21 17:06 »
От подивіться на деякі деталі його біографії:

"Не получил золотую медаль из‑за тройки по поведению.
Порошенко утверждает, что классная руководительница его недолюбливала и по любому поводу тащила к директору.
Кандидат в мастера спорта по дзюдо.
После того как Порошенко подрался в военкомате с четырьмя прапорщиками, его отправили служить в Казахстан.

После рождения ребенка перевели в Киевскую область.
Первую машину, «Волгу», купил на пятом курсе университета. Сегодня ездит на Bentley."

Може це популізм, але більшість середнього классу має схожу біографію, за винятком останніх 20-и років.

ці "деталі" написані політтехнологами і так само відрізняються від реальності, як "Волга" від "Bentley"
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Melatonin

• Jr. Member
  • **
    • Майстерня вітражних подарунків
« Reply #65 : Квітня 04, 2014, 05:10:54 17:10 »
Тому що українцям завжди пропонується голосувати не "ЗА", а "ПРОТИ".
Так і зараз - це буде обрання Порошенко не тому, що ми ЗА нього, а тому що ПРОТИ Юлі

Offline Tristan

• Full Member
« Reply #66 : Квітня 04, 2014, 05:11:18 17:11 »
От подивіться на деякі деталі його біографії:

"Не получил золотую медаль из‑за тройки по поведению.
Порошенко утверждает, что классная руководительница его недолюбливала и по любому поводу тащила к директору.
Кандидат в мастера спорта по дзюдо.
После того как Порошенко подрался в военкомате с четырьмя прапорщиками, его отправили служить в Казахстан.

После рождения ребенка перевели в Киевскую область.
Первую машину, «Волгу», купил на пятом курсе университета. Сегодня ездит на Bentley."

Може це популізм, але більшість середнього классу має схожу біографію, за винятком останніх 20-и років.

ці "деталі" написані політтехнологами і так само відрізняються від реальності, як "Волга" від "Bentley"

нечто похожее на биографию Леши Азарова, которому, по его словам, все время мешала проявить себя слава папеньки, поэтому всего приходилось добиваться самому

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #67 : Квітня 04, 2014, 05:12:02 17:12 »
Tristan Если в результате революции Майдана установится власть Фирташа - Левочкина, это будет один из самых парадоксальных в своей тупости зигзагов истории.

ЭТОГО НЕ БУДЕТ. Порох в принципе не способен к радикальным изменениям в экономической среде и принципах существования нынешней политической системы, он САМ и порождение системы, и один из ее архитекторов, этой порочной монопольной и неконкурентной, коррупционной системы, которую нужно уничтожить, а не усовершенствовать, и поэтому кредиторы в нем не заинтересованы...

І тольки Юля зможе всіх перевиховати. Досвід вже є.  :smiley14:

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #68 : Квітня 04, 2014, 05:15:23 17:15 »
Автобуси Богдан?

Гарна хвотка. Але мене більше бусики зацікавили. НЕ підкажете за допомогою яких менеджерських талантів Порох зміг наплодити їх стільки і заполонити ними всі українські міста? Мабуть дуже якісні бусики? Іноземних конкурентів розбивають в пух і прах.

Іноземні просто удесятеро дорожчі - бо кращі. І що з того?

Offline Dumograf

• Full Member
« Reply #69 : Квітня 04, 2014, 05:15:30 17:15 »
Цитувати

Можливо так і є, але багатьом такі деталі симпатизують.
Мені наприклад.

А ще мене цікавить як відбудеться перша офіційна зустріч двох дзюдоїстів

Offline Tristan

• Full Member
« Reply #70 : Квітня 04, 2014, 05:19:46 17:19 »
Богдан - это типичная афера.  пробили льготы на таможне, набрали кредитов, запустили отверточную сборку, получили прибыль, а когда пришло время отдавать кредиты, Петя слился, и спихнул корпорацию Свинарчуку, который теперь технично ведет дело к банкротству.
бизнес по-украински

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
« Reply #71 : Квітня 04, 2014, 05:22:21 17:22 »
А якщо Порох такий поганий, то хто його може перемогти у другому турі?
Ганьба України буда минулий раз тому, що обох кандидатів що дійшли до 2-го туру перемагали практично усі інші (ну, крім Симоненка та, _можливо_, Тягнибока). Але мені здається, що цього разу Пороха фіг хто переможе у другому турі. І як Порох поганий кандідат, коли його фіг хто реально перемагає сам на сам?
Держава є інститут пограбування та насильства.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #72 : Квітня 04, 2014, 05:23:45 17:23 »
Цитувати

Можливо так і є, але багатьом такі деталі симпатизують.
Мені наприклад.

на те і розраховані, пам'ятаю, як колись Мірошниченку, ще коли він був головою партії "Нова генерація"
і намагався з нею потрапити в ВР теж такі життєписи малювали, як не слухав командира частини і голосував
за свого кандидата в армії...
а зараз представник Президента в ВР...(був) член ПР... (поки)

Цитувати
А ще мене цікавить як відбудеться перша офіційна зустріч двох дзюдоїстів

ніяк - вагові категорії різні
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #73 : Квітня 04, 2014, 05:26:22 17:26 »
я навіть знаю як розвиватимуцця події в випадку обрання  :laugh:
з усіх нор повилізають любі друзі,єбала чєчєтових і царьових красуватимуцця на екранах,повернуть до ласк фірташа
спустять на тормозах розслідування вбивств,начнуть відносини з кацапією з нового листа  :weep:

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #74 : Квітня 04, 2014, 05:28:17 17:28 »
Ганьба України буда минулий раз тому, що обох кандидатів що дійшли до 2-го туру перемагали практично усі інші (ну, крім Симоненка та, _можливо_, Тягнибока). Але мені здається, що цього разу Пороха фіг хто переможе у другому турі. І як Порох поганий кандідат, коли його фіг хто реально перемагає сам на сам?
ну з фьодоричем теж нікому не було рівних  :weep:

• Hero Member
« Reply #75 : Квітня 04, 2014, 05:33:52 17:33 »
Ні! Фьодорича рвав Сєня 100%, та скоріше за все Тігіпка та Гриценко. Не мав проти нього шансів хіба Симоненко.

Offline Dumograf

• Full Member
« Reply #76 : Квітня 04, 2014, 05:34:24 17:34 »
Цитувати
Алеж зустріч таки відбудеться.

"Правильный способ приветствия в дзюдо
Дзюдо пришло из Японии, поэтому традиционное привествие (поклон) неотъемлемо связано с этим искусством. Занятия по дзюдо начинаются и заканчиваются приветствием. С самого первого занятия новичка учат правильному поклону.

Правильное выполнение поклона — это проявление хороших манер. Поклон должен быть спокойным и естественным. В любом поклоне: дзёсэки — главной стене додзё, или сэнсэю, или партеру должно проявляться чувство взаимоуважения.

Поклон стоя — рицурэй

Для  правильного выполнения  рицурэй   поставьте  пятки   вместе,   носки врозь, открытые ладони прижмите к верхней части бедер. Медленно наклонитесь вперед, начи­ная от талии, затем вернитесь в исходное положение. Рицурэй — это   неформальный поклон, который постоянно используется в процессе тренировки. Его надо отрабатывать до тех пор, пока движение не станет плавным, без рывков и без зажатости.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #77 : Квітня 04, 2014, 05:39:28 17:39 »
Ні! Фьодорича рвав Сєня 100%, та скоріше за все Тігіпка та Гриценко. Не мав проти нього шансів хіба Симоненко.
:lol:
в 2010?

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #78 : Квітня 04, 2014, 05:39:59 17:39 »

не пересмикуйте
Янукович махлював, а Порошенко продйе і так. ТОМУ що в нього низький анти-рейтинг, тобто відрази до нього особливої немає.

вибирати мусимо з тих, кого маємо, на жаль,
я теж маю уявлення про свій ідеал Президента, ну але де таких Гавелів і де Голлів набрати в "пост-геноцидній"(с) Україні? в УА якщо не бандит, не повний дурнеь, ще й говорить англійською - то вже хоч щось
може маєте на приміті кандидата достойного? і прохідного? то пропонуйте, а ми СУПом збереом йому 2,5 млн.грн якщо треба

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #79 : Квітня 04, 2014, 05:40:49 17:40 »
Цитувати
Алеж зустріч таки відбудеться.

"Правильный способ приветствия в дзюдо
Дзюдо пришло из Японии, поэтому традиционное привествие (поклон) неотъемлемо связано с этим искусством. Занятия по дзюдо начинаются и заканчиваются приветствием. С самого первого занятия новичка учат правильному поклону.

Правильное выполнение поклона — это проявление хороших манер. Поклон должен быть спокойным и естественным. В любом поклоне: дзёсэки — главной стене додзё, или сэнсэю, или партеру должно проявляться чувство взаимоуважения.

Поклон стоя — рицурэй

Для  правильного выполнения  рицурэй   поставьте  пятки   вместе,   носки врозь, открытые ладони прижмите к верхней части бедер. Медленно наклонитесь вперед, начи­ная от талии, затем вернитесь в исходное положение. Рицурэй — это   неформальный поклон, который постоянно используется в процессе тренировки. Его надо отрабатывать до тех пор, пока движение не станет плавным, без рывков и без зажатости.

зустріч відбудеться тоді коли Пу буде впевнений, що уклін буде здійснено такий як він хоче,
а до того без поклонів за межами татамі, то і зустріччю не назвеш

• Hero Member
« Reply #80 : Квітня 04, 2014, 05:47:03 17:47 »
в 2010?
Так. Ніхто не любив Фьодорича, він програвав нейтральному кандидату. Це я тобі як кондовий протипсіх кажу!

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #81 : Квітня 04, 2014, 05:49:35 17:49 »
так вигравали що в другий тур два гівна вилізло
то саме бачимо знову

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #82 : Квітня 04, 2014, 05:52:48 17:52 »
в 2010?
Так. Ніхто не любив Фьодорича, він програвав нейтральному кандидату. Це я тобі як кондовий протипсіх кажу!

в 2010, грубо кажчуи, Янука не любило 47%, а Юлю 53% - отже янук отримав 53% а Юля 47%
але питання відкрите - чи Фьодорича переміг би Сєня? побачивши Сєню на Майдані-2014 я в цьому сумніваюся. Нема харизми і драйву, занадто інтелігентний Сєня як для електорату Янука.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #83 : Квітня 04, 2014, 05:53:39 17:53 »
то саме бачимо знову

Гонта, Вас влаштує вибирати між Кличком і Порошенком в 2 турі?
я надіюся що буде саме так

Offline ThunderБолт

• Full Member
« Reply #84 : Квітня 04, 2014, 05:55:30 17:55 »
Юля усiх уроєт.

Offline Dumograf

• Full Member
« Reply #85 : Квітня 04, 2014, 05:56:23 17:56 »
то саме бачимо знову

А що Вам заважає просувати якогось іншого кандидата?
Їх же 23- вибирайте.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #86 : Квітня 04, 2014, 05:57:19 17:57 »

Гарна хвотка. Але мене більше бусики зацікавили. НЕ підкажете за допомогою яких менеджерських талантів Порох зміг наплодити їх стільки і заполонити ними всі українські міста? Мабуть дуже якісні бусики? Іноземних конкурентів розбивають в пух і прах.

Іноземні просто удесятеро дорожчі - бо кращі. І що з того?

А якщо спробувати не зовсім нові іноземні? Які все одно кращі за ну просто жахливі Богдани. А якщо ще згадати автомобілі, що випускає Богдан і мита на імпортні авто і утилізаційні збори. Думаю не потрібно нагадувати хто доклав найбільше зусиль для їх впровадження?
Ось так ведуть свій бізнес олігархи. Не створюють якісну продукцію, а через контроль влади знищують конкурентів, ухвалюють необхідні закони, виграють у держ. тендерах.
Тому Порошенко, як і Тимошенко вже мали б бути рполітиками вчорашнього дня. А в нас вони головні претенденти на виборах.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #87 : Квітня 04, 2014, 05:57:48 17:57 »
Нормальний він кандидат.
If you are going through hell, keep going.

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #88 : Квітня 04, 2014, 05:59:45 17:59 »
то саме бачимо знову

З Москви будете? ;) Бо лише там, мабуть,не 100% медія протрубили по 10 разів, що Кличко _не йде на вибори_! :smiley14:

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #89 : Квітня 04, 2014, 06:00:32 18:00 »
то саме бачимо знову

як в другому турі нема яроша то українці будуть просто стадом баранів
і пущяй жруть тоді до посиніння то гівно