Автор Тема: питання  (Прочитано 22955 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Алєх

• Sr. Member
Re: питання
« Reply #30 : Квітня 04, 2014, 03:32:56 15:32 »
Перший тур - буду за Яроша чи Богомолець. В другому - за Пєцю. 

На фоні Юльки чи Піпіпки - це реально крутий чувак. Всі переваги вище викладені.
Навіть те що англійською лепече - це дуже важливо.
В наш час просто соромно мати національних лідерів що не володіють англійською.
Здається в східній Європі таких немає давно.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #31 : Квітня 04, 2014, 03:34:07 15:34 »
Хлоп достатньо проукраїнський. Розуміється на адмініструванні та економіці. В явному лайні не зауважений.

Звичайно, питання є.

Але матір Тереза в президентах - теж не варіант. Будь який ефективний політик має бути в міру комбінатором.
ну єслі міністерування і бізнес в кацапстані разом зі встрєчями з фірташевічюсом не явне лайно то я прикидую чим є настаящє дєрьмо

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #32 : Квітня 04, 2014, 03:36:04 15:36 »
читаю так і ніяк не пойму звідки то умопомєшатєльство на пункті порошенка?
один з засновників партії районів,близький співробітник бімби,міністр в уряді при чугуні...
де хоч якісь позитивні риси?
шо ви так возбуждаєтесь сією розовощьокою залупою?
дякую за увагу

- розмовляє англійською
- знає в чому різниця між валовим доходом, доходом та прибутком
- має досить задекларованих коштів, щоб пояснити свій спосіб життя
- був на барикадах
- був на майдані в ніч  18.02 до ранку
- гроші заробив не на маржі сировини чи відкатах, а на тому, що створив затребуваний людьми продукт

Автобуси Богдан?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #33 : Квітня 04, 2014, 03:37:29 15:37 »
один з засновників партії районів,близький співробітник бімби,міністр в уряді при чугуні...
дякую за увагу

Стругал бы дальше, василий. Писать у тебя не очень-то выходит  :moskali:
прівєт вологда

привет, кострома  :moskali:
Mocsia delenda est

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #34 : Квітня 04, 2014, 03:39:10 15:39 »
коцап,шо з тебе візьмеш
лапті і балалайка

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #35 : Квітня 04, 2014, 03:39:21 15:39 »
Хлоп достатньо проукраїнський. Розуміється на адмініструванні та економіці. В явному лайні не зауважений.

Звичайно, питання є.

Але матір Тереза в президентах - теж не варіант. Будь який ефективний політик має бути в міру комбінатором.
ну єслі міністерування і бізнес в кацапстані разом зі встрєчями з фірташевічюсом не явне лайно то я прикидую чим є настаящє дєрьмо

настаящє дєрьмо було ще донедавна, до 22 лютого...ледве виперли, з Майданом і кровю
вибирати довдиться з того що є, але це вже крок вперед порівняно з Януковичем Арбузовим і Азіровим.

ІМХО і Кличко і Порошенко покзали себе достойно в подіях.
Кличко виглядав як альтернатива Януковичу, але зараз коли Януковича поперли, видно що як оратор і ідеолог він так собі...Може мав би спробувати сбе на меншій посаді, спочатку
Порошенко якось до грудня не світився, я про нього навіть забув. вже з 22 листопада почав появлятися і активничати...Хоча партійних структур за ним немає, тому питання яку політ. силу він представляє?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #36 : Квітня 04, 2014, 03:40:23 15:40 »
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 04, 2014, 03:42:55 15:42 »
Порошенко якось до грудня не світився, я про нього навіть забув. вже з 22 листопада почав появлятися і активничати...Хоча партійних структур за ним немає, тому питання яку політ. силу він представляє?

Партію "Солідарність" - 2-3 місця в соцопитуваннях ви не знали?  :gigi:
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #38 : Квітня 04, 2014, 03:44:19 15:44 »

Звичайно, питання є.

настаящє дєрьмо було ще донедавна, до 22 лютого...ледве виперли, з Майданом і кровю
вибирати довдиться з того що є, але це вже крок вперед порівняно з Януковичем Арбузовим і Азіровим.

ІМХО і Кличко і Порошенко покзали себе достойно в подіях.
Кличко виглядав як альтернатива Януковичу, але зараз коли Януковича поперли, видно що як оратор і ідеолог він так собі...Може мав би спробувати сбе на меншій посаді, спочатку
так пєця один з тих що привели україну до нинішньої жопи,міністр йопть
чи ви перепрошую за слово йобнуті?

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #39 : Квітня 04, 2014, 03:45:49 15:45 »

про таку партію я взнав лише в результаті того що Порошенко почав "світитися" під час Майдану-2014  :shuffle:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 04, 2014, 03:49:31 15:49 »

Звичайно, питання є.

Мінстерування/бізнес то херня, проізводственні мамєнти.

По Фірташу - той явно не по заданію путінських кацапів з ним балакав. Так що тут ще все в процесі.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
« Reply #41 : Квітня 04, 2014, 03:51:11 15:51 »
так пєця один з тих що привели україну до нинішньої жопи,міністр йопть

:Sho_za:
це що, Порох крав мільярдами і будував Межигрія?
як на УА, то Порох абсолютно адекватний чувак, поміркований, якого не відштовхує ні Східна ні Західна УА.
Звісно, контролювати треба і його, як і будь-кого іншого

п.с. ІМХО "пєця" загалом вживається стосвно Петра Симоненка. Порошенко то "Порох".

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #42 : Квітня 04, 2014, 03:53:19 15:53 »
Автобуси Богдан?

Гарна хвотка. Але мене більше бусики зацікавили. НЕ підкажете за допомогою яких менеджерських талантів Порох зміг наплодити їх стільки і заполонити ними всі українські міста? Мабуть дуже якісні бусики? Іноземних конкурентів розбивають в пух і прах.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #43 : Квітня 04, 2014, 03:54:46 15:54 »
коцап,шо з тебе візьмеш
лапті і балалайка
а с тебя что взять, коцап?
рубанок, да буратина недоделаный  :smiley14:
Mocsia delenda est

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 04, 2014, 03:55:55 15:55 »

про таку партію я взнав лише в результаті того що Порошенко почав "світитися" під час Майдану-2014  :shuffle:

Вам легше, я згадав про його партію тільки завдяки соцопитуванням  :smilie5:
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #45 : Квітня 04, 2014, 03:56:19 15:56 »
Гарна хвотка. Але мене більше бусики зацікавили. НЕ підкажете за допомогою яких менеджерських талантів Порох зміг наплодити їх стільки і заполонити ними всі українські міста? Мабуть дуже якісні бусики? Іноземних конкурентів розбивають в пух і прах.

напевно дешевші (і це об'єктивно), бо як на мене, то їхня якість далека від якості шоколаду. але в якості робочіх конячок народ бере. а взагалі, всі ці маршрутки - це зло і лайно.
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 04, 2014, 03:58:24 15:58 »
Буду выбирать между Порошенко и Тимошенко....... Пусть оба и плохие....... Назовите третью кандидатуру хорошую.... Богомолец не в счет..... назовите третью проходную

Це ЧОМУ??

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #47 : Квітня 04, 2014, 03:59:56 15:59 »
Буду выбирать между Порошенко и Тимошенко....... Пусть оба и плохие....... Назовите третью кандидатуру хорошую.... Богомолец не в счет..... назовите третью проходную

Це ЧОМУ??

Зжеруть швидко....

Offline Погласки

• Full Member
« Reply #48 : Квітня 04, 2014, 04:00:36 16:00 »
По фотке видно что выпить не дурак. Чем то Ельцина напомнил.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #49 : Квітня 04, 2014, 04:00:49 16:00 »
Богомолець просто не пройде. проголосує майдан і все.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #50 : Квітня 04, 2014, 04:02:30 16:02 »

Звичайно, питання є.

По Фірташу - той явно не по заданію путінських кацапів з ним балакав. Так що тут ще все в процесі.

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #51 : Квітня 04, 2014, 04:04:42 16:04 »
коцап,шо з тебе візьмеш
лапті і балалайка
а с тебя что взять, коцап?
рубанок, да буратина недоделаный  :smiley14:
відразу перехід на персоналії...
коцапєт
різати

Offline Pocomaxa

• Newbie
  • *
« Reply #52 : Квітня 04, 2014, 04:05:41 16:05 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #53 : Квітня 04, 2014, 04:06:44 16:06 »

Звичайно, питання є.

Канспектіруєш, чи що ?  :gigi:

Offline gonta

• Sr. Member
« Reply #54 : Квітня 04, 2014, 04:11:15 16:11 »
процес з фірташем канєшна інтересний гиги
юес і еуропа заморозили його рахунки як одного з людей путєна а пєця разом з двометровим телепнем проводить зустрічі на найвищому рівні йопаний стид

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #55 : Квітня 04, 2014, 04:17:00 16:17 »
юес і еуропа заморозили його рахунки як одного з людей путєна а пєця разом з двометровим телепнем проводить зустрічі на найвищому рівні йопаний стид

Бабло народне треба пролюструвати.  :smilie5:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #56 : Квітня 04, 2014, 04:20:36 16:20 »

велкам http://ukrpravda.net/index.php?topic=2100.0

Offline Dumograf

• Full Member
« Reply #57 : Квітня 04, 2014, 04:38:01 16:38 »
дякую за увагу

Як на мене, можливо знову впливає той фактор, що це "наш парень", так само як Янук сприймався східною Україною.
От подивіться на деякі деталі його біографії:

"Не получил золотую медаль из‑за тройки по поведению.
Порошенко утверждает, что классная руководительница его недолюбливала и по любому поводу тащила к директору.
Кандидат в мастера спорта по дзюдо.
После того как Порошенко подрался в военкомате с четырьмя прапорщиками, его отправили служить в Казахстан.

После рождения ребенка перевели в Киевскую область.
Первую машину, «Волгу», купил на пятом курсе университета. Сегодня ездит на Bentley."

Може це популізм, але більшість середнього классу має схожу біографію, за винятком останніх 20-и років.
« Останнє редагування: Квітня 04, 2014, 05:04:14 17:04 від Dumograf »

Offline Tristan

• Full Member
« Reply #58 : Квітня 04, 2014, 04:48:27 16:48 »
Янукович это верхушка. А стоял он на двух гидрах:  донецкие ахметовцы и руешники.

Донецкие разбиты и сейчас их нужно активно добивать, а для руешников есть хороший шанс еще более укрепить свои позиции. И шанс этот зовут Порошенко.

Если в результате революции Майдана установится власть Фирташа - Левочкина, это будет один из самых парадоксальных в своей тупости зигзагов истории.

Offline Faultfinder_recovery

• Sr. Member
« Reply #59 : Квітня 04, 2014, 04:57:13 16:57 »
Tristan Если в результате революции Майдана установится власть Фирташа - Левочкина, это будет один из самых парадоксальных в своей тупости зигзагов истории.

ЭТОГО НЕ БУДЕТ. Порох в принципе не способен к радикальным изменениям в экономической среде и принципах существования нынешней политической системы, он САМ и порождение системы, и один из ее архитекторов, этой порочной монопольной и неконкурентной, коррупционной системы, которую нужно уничтожить, а не усовершенствовать, и поэтому кредиторы в нем не заинтересованы...