Автор Тема: С14 news  (Прочитано 22943 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline DFMB

• Ветеран форума
Re: С14 news
« Reply #120 : Травня 23, 2014, 12:06:08 00:06 »
як ви вже задрали своїм "вже і негайно!" (((
На Майдані кричали "чого стоїмо? йти на штурм!". І не слухали, що неотесаним і незвичним до рішучих дій кудась іти - самогубство... На "похід до ради" поперлися всупереч попередженням, що буде купа трупів... Велись на пиздунця парасюка, коли ми казали що без зброї буде масовий розстріл...
Нині знов крик - "кидайте все і йдіть в опозицію!" Та можна давно було все кинути!!! Але ж тою сраною коаліцією ми виграємо час для України! І таки даємо їй шанс встояти... Чи ви вірите в то, що без Свободи турчиновщина захищала би державу ефективніше?
Що з вами що без вас-ефект уряду 0 (за виключенням того що робить яценюк.І то більше завдяки допомозі заходу грошима.а отже і хотьякого контролю за "руками наших міністрів і всієї їх шобли").Ще ращ тобі кажу (передай своїм на верх)-гнилі відмазки про "буде ще гірше" не канають.не можете очолити і керувати чимось.мусите грати надцяту скрипку-з поля.В опозицію і сидячи там нарощувати рейтинг,щоб в нових умовах почати грати СВОЮ партію,а не підспівувати.Бо згорите самі і що найбільше болюче.спалите імідж.який не ви кров"ю полили.

:smiley24: І часу  лишається дуже мало.

якби не тягли час, то він скінчився би вже кілька тижнів тому... Нині мали би як мінімум 4 території і повномасштабні бої по всій Україні.

Невже так складно собі уявити, що існують люди, котрі можуть забити на поняття рейтинг заради збереження держави?

Ю-ЩЕ-НКО!

я маю багато претензій до юща... Але він таки виграв 5 років для України. За той час підросло і сформувалось покоління тих, хто першими на Груші почав валитися всерйоз. В 2004-му вони були ще дітлахи... А ті що вийшли на "оранж. революшн" були ментально не готові до таких дій. Якби йанику вдалося виграти в 2004-му, то нині про Україну була б хіба невесела згадка

Ну я так і зрозумів посил меседжа, якшо Свобода в президенських отримає 1-1,5%, а в парламентських на рівні комуністів (без Яроша) - то можна сказати шо ростили нове покоління, та вигравали час. Браво, бля!

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #121 : Травня 23, 2014, 12:13:58 00:13 »
На Майдані кричали "чого стоїмо? йти на штурм!". І не слухали, що неотесаним і незвичним до рішучих дій кудась іти - самогубство... На "похід до ради" поперлися всупереч попередженням, що буде купа трупів... Велись на пиздунця парасюка, коли ми казали що без зброї буде масовий розстріл...
Нині знов крик - "кидайте все і йдіть в опозицію!" Та можна давно було все кинути!!! Але ж тою сраною коаліцією ми виграємо час для України! І таки даємо їй шанс встояти... Чи ви вірите в то, що без Свободи турчиновщина захищала би державу ефективніше?
Що з вами що без вас-ефект уряду 0 (за виключенням того що робить яценюк.І то більше завдяки допомозі заходу грошима.а отже і хотьякого контролю за "руками наших міністрів і всієї їх шобли").Ще ращ тобі кажу (передай своїм на верх)-гнилі відмазки про "буде ще гірше" не канають.не можете очолити і керувати чимось.мусите грати надцяту скрипку-з поля.В опозицію і сидячи там нарощувати рейтинг,щоб в нових умовах почати грати СВОЮ партію,а не підспівувати.Бо згорите самі і що найбільше болюче.спалите імідж.який не ви кров"ю полили.

якби не тягли час, то він скінчився би вже кілька тижнів тому... Нині мали би як мінімум 4 території і повномасштабні бої по всій Україні.

Невже так складно собі уявити, що існують люди, котрі можуть забити на поняття рейтинг заради збереження держави?

Ю-ЩЕ-НКО!

я маю багато претензій до юща... Але він таки виграв 5 років для України. За той час підросло і сформувалось покоління тих, хто першими на Груші почав валитися всерйоз. В 2004-му вони були ще дітлахи... А ті що вийшли на "оранж. революшн" були ментально не готові до таких дій. Якби йанику вдалося виграти в 2004-му, то нині про Україну була б хіба невесела згадка

Ну я так і зрозумів посил меседжа, якшо Свобода в президенських отримає 1-1,5%, а в парламентських на рівні комуністів (без Яроша) - то можна сказати шо ростили нове покоління, та вигравали час. Браво, бля!

Все тече все міняється... Якщо суспільство знайде кращу альтернативу - нема на то ради... Ми не юльки і прдони, щоб як п*явки присмоктуватись до тіла держави
Основне завдання Свобода вже виконала - Україна стала націоналістичною. ФАКТ
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #122 : Травня 23, 2014, 12:15:38 00:15 »
лівандович правду каже...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #123 : Травня 23, 2014, 12:17:43 00:17 »
тихіше тихіше... націоналістичною вона стала, коли студентам вломили... коли на грушевського автомайдан поперся... коли відбувся розстріл на інституцькій після Парасюка... а тепер це виконує Хуйло ... і не треба казати шо в тих рядах була одна Свобода, щоб заслуги виконання її були

Offline Mandera

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #124 : Травня 23, 2014, 12:24:31 00:24 »

...но очень горькую.

Была патриотическая партия "Свобода" и вся вышла.

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #125 : Травня 23, 2014, 12:26:07 00:26 »
тихіше тихіше... націоналістичною вона стала, коли студентам вломили... коли на грушевського автомайдан поперся... коли відбувся розстріл на інституцькій після Парасюка... а тепер це виконує Хуйло ... і не треба казати шо в тих рядах була одна Свобода, щоб заслуги виконання її були

хіба я десь казав що то виключно заслуга Свободи? Це справа всього суспільства!
Просто нині чомусь не береться до уваги, що багато років Свобода постійно нагадувала суспільству, що росія - ворог, що режим олігархів - зло, що діяти - ТРЕБА! І тому робилися всі ці демонстративні походи, різкі заяви та інший епатаж. Бо, якби того не було, то й ніякого суспільного вибуху би не сталося... Така була роль - служити запалом і каталізатором процесу

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #126 : Травня 23, 2014, 12:28:00 00:28 »

...но очень горькую.

Была патриотическая партия "Свобода" и вся вышла.

і куда вийшла? десь поділися ті десятки тисяч людей?
я бачу, що ніхто нікуди не вийшов і всі посилено готуються до роботи на дільницях в неділю...

Offline elko

• Hero Member
« Reply #127 : Травня 23, 2014, 12:34:15 00:34 »
Националистичной она стала не благодаря , а вопреки Свободе.

А вот , если бы  слушали Тягныьока, то сбежали и сидели в схронах , как ваши Ильенки с мирошниченками.

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #128 : Травня 23, 2014, 12:36:00 00:36 »
Националистичной она стала не благодаря , а вопреки Свободе.

А вот , если бы  слушали Тягныьока, то сбежали и сидели в схронах , как ваши Ильенки с мирошниченками.

ви маєте право на власну думку.
хоча імхо вона не агргументовані і помилкова

з.і. Іллєнко на Майдані декілька разів мав сутички з мєнтами. Чомусь про то дуже швидко забулося... Чи це така "установка" - побрехеньки розносити?
« Останнє редагування: Травня 23, 2014, 12:37:47 00:37 від livandovy4 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #129 : Травня 23, 2014, 12:52:10 00:52 »
Виясняти на даний момент, хто, де і що робив під час Майдану - дурне діло.

Треба займатись ситуацією, що склалась зараз.

Може генпрокурор гримнути кулаком по столу і сказати: призначення мудаків на прокурорські посади не дозволяю ? Якщо ні, то які все таки  високі міркування за цим стоять ? Що турчінави-авакави образяться і скажуть 'ми уходім' ?  В таке не вірю категорично. Міняти прокурора зараз вони теж обісруться.

Так в чому суть проблеми ?

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #130 : Травня 23, 2014, 12:56:41 00:56 »

Може генпрокурор гримнути кулаком по столу і сказати: призначення мудаків на прокурорські посади не дозволяю ? Якщо ні, то які все таки  високі міркування за цим стоять ? Що турчінави-авакави образяться і скажуть 'ми уходім' ?  В таке не вірю категорично. Міняти прокурора зараз вони теж обісруться.

там все складніше зав*язано... не так прямолінійно шо "тобі бабло - мені посада". "Домовленості" у ВР - гордіїв вузол... Його можна тільки розрубати

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #131 : Травня 23, 2014, 12:56:57 00:56 »
я голова комісії від свободи, працюю посилено на виборах (похеривши тимчасово бізнес), дружина також в комісії від свободи (дітей практично не бачимо). а що робите ви?
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #132 : Травня 23, 2014, 01:04:15 01:04 »
я голова комісії від свободи, працюю посилено на виборах (похеривши тимчасово бізнес), дружина також в комісії від свободи (дітей практично не бачимо). а що робите ви?

я помагав у виборчій кампанії Тягнибока і до Київради.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #133 : Травня 23, 2014, 01:05:47 01:05 »
Що заважало Махніцькому твердо і спокійно сказати “Ні!“ на призначення Стоянова? Питаю про це, як одесит. Чи Махніцький нічого не знав про Стоянова? Що, Стоянову альтернативи не було?
Проблема, на мою думку, не лише в політичній корумпованості, але в захланній провінційності і боягузтві Махніцького, для якого той хто з більшого міста і багатший - уже великий пан.
Чи пан Махніцький не знає про корумпованість Ківалова і всього, що з Ківаловим має до діла?
І чи пан Махніцький мав на увазі загиблих на Майдані героїв, коли підписував призначення Стоянова?
І чи пан Махніцький розумія, які політичні наслідки для Одеси і для країни це призначення має?
Всі ці питання дають мені підстави вважати пана Махніцького як мінімумум нечесною і непорядною особою. А якщо дивитися у корінь - то корумпованою і злочинною особою. Чи партія “Свобода“ прагне то репутації, яку їй улаштовують люди типу Махніцького?

« Останнє редагування: Травня 23, 2014, 01:07:28 01:07 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #134 : Травня 23, 2014, 01:06:08 01:06 »
лівандовий та я тебе не питав) я питав інших, я в 12 був і під округом іллєнка і ще багато де побував за ці роки...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #135 : Травня 23, 2014, 01:06:35 01:06 »
Диванна армія а що робите ви?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #136 : Травня 23, 2014, 01:06:38 01:06 »

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #137 : Травня 23, 2014, 01:10:06 01:10 »
ти гавном не кидайся а пиши що ти робиш для країни? мої Слова легко перевірити 071054 дільниця провір хто голова...

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #138 : Травня 23, 2014, 01:10:55 01:10 »
Що заважало Махніцькому твердо і спокійно сказати “Ні!“ на призначення Стоянова? Питаю про це, як одесит. Чи Махніцький нічого не знав про Стоянова? Що, Стоянову альтернативи не було?
Проблема, на мою думку, не лише в політичній корумпованості, але в захланній провінційності і боягузтві Махніцького, для якого той хто з більшого міста і багатший - уже великий пан.
Чи пан Махніцький не знає про корумпованість Ківалова і всього, що з Ківаловим має до діла?
І чи пан Махніцький мав на увазі загиблих на Майдані героїв, коли підписував призначення Стоянова?
І чи пан Махніцький розумія, які політичні наслідки для Одеси і для країни це призначення має?
Всі ці питання дають мені підстави вважати пана Махніцького як мінімумум нечесною і непорядною особою. А якщо дивитися у корінь - то корумпованою і злочинною особою. Чи партія “Свобода“ прагне то репутації, яку їй улаштовують люди типу Махніцького?

підпис Махніцького - формальність... "Узгоджував" кандидатуру не він. Кінці шукайте не в Свободі, а в нинінішньому найвищому керівництві країною. І в кабінеті одного з олігархів, котрий нині "на коні"...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #139 : Травня 23, 2014, 01:11:20 01:11 »

там все складніше зав*язано... не так прямолінійно шо "тобі бабло - мені посада". "Домовленості" у ВР - гордіїв вузол... Його можна тільки розрубати

Ну добре, хоч після виборів попрете проти шобли ?

Хоча пресувати їх нмд потрібно було почати ще вчора. Рада і так по суті ні хрена вже не може приймати, так що ті всі 'домовленості' то фіговий листок. :smilie2:

П.С. А Коломойський вам не пофіг ?
« Останнє редагування: Травня 23, 2014, 01:14:17 01:14 від RG »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #140 : Травня 23, 2014, 01:14:50 01:14 »

підпис Махніцького - формальність... "Узгоджував" кандидатуру не він. Кінці шукайте не в Свободі, а в нинінішньому найвищому керівництві країною. І в кабінеті одного з олігархів, котрий нині "на коні"...

Для особи на такій високій посаді моральні принципи і політичні наслідки мають бути вищими від якихось домовленостей.
Він мусив подати у відставку. Якби він пригрозив відставкою і скандалом, то вони б відступили. Але принциповість у серйозних питаннях не притаманна ані махніцькому ані іншим.

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #141 : Травня 23, 2014, 01:20:20 01:20 »

Ну добре, хоч після виборів попрете проти шобли ?

Хоча пресувати їх нмд потрібно було почати ще вчора. Рада і так по суті ні хрена вже не може приймати, так що ті всі 'домовленості' то фіговий листок. :smilie2:

ти мене питаєш? я шо - глоб шоб знати як і шо після виборів буде??? може порох захоче ввести надзвичайний стан, розігнати всі ці піздабольні ради і побавитись в диктатора одноособово? а може буде підігрувати всім і вся для того, щоб пройти "поміж каплями"?
вся нинішня політика в державі робиться "з коліс". Будь-які плани міняються ще не встигнувши оформитись в якусь логічну структуру.
я можу сказати ВИКЛЮЧНО свою думку: бардак буде тривати і новий през нічого принципового не змінить...

я досить часто чую таку тезу: "после выборов с терористами никто не будет церемонится". ... І постійно мене мучить питання - а що такого принципово зміниться після виборів? Генерали стануть краще планувати операції? Офіцери звідкись отримають вміння проводити бойові дії? Солдати звідкись отримають навики і стимули для бою?
Чи може всі шпійони так настрашаться нового президента, що масово чухнуть з штабів і спецслужб?
Може хоча б чиновники перестануть брати хабарі і відкати і десь отримають знання і бажання для роботи?

імхо ніфіга вибори не змінять...((( вялотекуча шизофренія буде продовжуватись і розповзятись по території держави

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #142 : Травня 23, 2014, 01:21:44 01:21 »

Якої держави? З глистами типу авакова,пастора,мамки і їх посіпаками? З продажними бюрократами,суддями,поліцією,генералітетом,вищою і середньою корумпованою до останньої клітини тіла шваллю,що вважає себе елітою? З колорадською плісенню люмпенізованого до повної втарти свідомості населення сходу? До....ДО....До.....Та на хер ви підписуєтеся за таку державу.Бо за державу простого манюпаса.який спить на брезенті і віддає своє життя за країну чи того селянина чи робітника чи мілкого підприємця з якого друть три шкури-ви явно не підписуєтеся.БО НЕ БОРЕТЕСЯ ПРОТИ,а підмахуєте сидячи в тій самій тачанці,що називається олігархічно-зкорупційна група вищих чиновників на службі.....СОБІ РІДНИМ......Мені не складно уявити собі людей.які керуючись добром для держави збільшують свій рейтинг.тіж що знижують ,бо зочуть і вашим і нашим-симпатій нема.особливо коли всі знають про кожного майже все.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #143 : Травня 23, 2014, 01:23:57 01:23 »
Третій раз задаю питання Що робите для країни особосто ви хто обливає свободу грязюкою?

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #144 : Травня 23, 2014, 01:28:00 01:28 »

То киньте то,що не можете узгодити.Бо вони-наперсточники вийдуть чистими.а ви ,бідолахи,замазаєтеся і що саме противно,пасивно підмахуєте їм.ще раз вам кажу-з бандою ви не виграєте по ЇХ ПРАВИЛАХ І не пробуйте.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #145 : Травня 23, 2014, 01:30:19 01:30 »
Я не поливаю “Свободу“, бо в ній величезна маса чесних і патріотичних людей. І вони дорого заплатили у боротьбі за свободу країни. Мене найбільше турбує те, що політичне керівництво партії своїми діями може цю партію просто знищити позаяк робить речі неприпустимі ані з морального боку, ані з політичного боку. Призначення Стоянова є одним із прикладів.

Offline livandovy4

• Sr. Member
« Reply #146 : Травня 23, 2014, 01:32:16 01:32 »

Якої держави? З глистами типу авакова,пастора,мамки і їх посіпаками? З продажними бюрократами,суддями,поліцією,генералітетом,вищою і середньою корумпованою до останньої клітини тіла шваллю,що вважає себе елітою? З колорадською плісенню люмпенізованого до повної втарти свідомості населення сходу? До....ДО....До.....Та на хер ви підписуєтеся за таку державу.Бо за державу простого манюпаса.який спить на брезенті і віддає своє життя за країну чи того селянина чи робітника чи мілкого підприємця з якого друть три шкури-ви явно не підписуєтеся.БО НЕ БОРЕТЕСЯ ПРОТИ,а підмахуєте сидячи в тій самій тачанці,що називається олігархічно-зкорупційна група вищих чиновників на службі.....СОБІ РІДНИМ......Мені не складно уявити собі людей.які керуючись добром для держави збільшують свій рейтинг.тіж що знижують ,бо зочуть і вашим і нашим-симпатій нема.особливо коли всі знають про кожного майже все.

мене не влаштовує така держава... Але навіть такою вона буде набагато меншим злом у порівнянні з повномасштабною війною і москальскою окупацією

з.і. про права "манюпаса": а хто, сцуко, травив Свободу за виступи за будь-які права знедолених? Купа гімнюків моментально волала "караул! то ж комуністи і ліваки!".

от шо тобі скажу - в організації є різні люди... І нині вони дуже злі на тих гівнометів, шо Свободу поливають... Вони вже бачили кров і трупи. І зброю в руках навчились тримати. Не тре їх завчасно провокувати на то, щоб вони свою злість на тих "умніках" вилили...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #147 : Травня 23, 2014, 01:33:45 01:33 »
зрозуміло відповіді не буде, ну в принципі як і завжди....

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #148 : Травня 23, 2014, 01:34:55 01:34 »
Третій раз задаю питання Що робите для країни особосто ви хто обливає свободу грязюкою?
Хто обливає грязюкою.Питаються по самих резонансних провалах ВЕРХІВКИ свободи.Їх імпотенції грати по ВЛАСНИХ правилах.Про таких як ти чи левандовий персонально мови нема.Ви панове не вирішуєте стратегію партії.Ви виконуєте те що вам скажуть.А от нагорі-явно НЕ ГОТОВІ до гри на ВЛАСНИХ УМОВАХ.Скажете-нас мало,ми не маєм можливості.Згідний,але.....граючи по їх нотах ви НІКОЛИ не зможете грати по СВОЇХ.Бо виборець має очі.Приклад Юща чи мамки вас не навчив?рано чи пізно прочрає той,хто зменшить вимоги не тільки до себе,але і до правил гри.Виграють ті,що встановлюють СВОЇ правила,або хоча б не підстроюються під чужі.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #149 : Травня 23, 2014, 01:39:42 01:39 »
"Смотрю в кнігу віжу фігу" Що робите для держава ви крім того що сидите на форумі?