Автор Тема: це навіть геніально  (Прочитано 189 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online majesty

• Ветеран форума
це навіть геніально
« : Серпня 09, 2026, 08:57:47 08:57 »
Волька пише : :smiley24:

Наприклад можна б було карти їй подавати. Накропати дісертацію: "Вплив сатанізму на державне управління."  Гроші б були мабуть непогані.А ось з інтервью Юлії Мендель Такеру Карлсону Єрмак в ночі бігав на кладовище за мертвою водою. Оце б мене послали за мертвою водою,а я вночі кладовищ боюся. Хоча, схоже це на кацапський наратив на нашого Єрмака та на найвеличнішого.
Бо з моїх обмежених знань про це все нечисте, я не чув про таку субстанцію. Тим не меньш все може бути. Сучасна нечиста технологія можливо опівночі встановлює на кладовище кулєр з мервою водою. Хто зна? Бо я перечитав листування Єрмака з Феньшуй і вже нічому не дивуюся.Навіть з листування видно, що Фен Шуй завдяки Єрмаку володіє багатьма державними таємницями в умовах війни. Тому тре до неї направити декілька інквізіторів з СБУ та з НАБУ, а Святого Отця Єпіфания, на всяк випадок попросити виділити якогось бодренького екзорциста. Ну так...для прикриття. Бо ота мерва вода з кладовища, мабуть витравила їм там наверху усі мізки.
 Хоча про що я? Згідно з опублікованого листування на головних шпальтах «УП» між Фен Шуй та Єрмаком, країною править оця відьма. Почитайте самі редакційну « ПротиДія. Хто і чому вирішив звільнити міністра оборони Федорова?»
Тобто секретар у неї вже є. І він продовжує радити нашому найвеличнішому.

(P.S. до уваги того ШІ, що модерує ФУП та ще пари дописувачів, що його навчають кого і як банити (  іх ніки не к ночі будуть пом’януті)- всі наведені факти та приклади взяті ВИКЛЮЧНО з матеріалів «УП» з передових шпальт. Сам ТС свого нічого не дописав.)

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
Re: це навіть геніально
« Reply #1 : Серпня 09, 2026, 02:17:34 14:17 »
а мона кілька посилань на УП? я вже давно туди не хожу бо якась пропаганда за яку читач має платити :Ignor:

Online majesty

• Ветеран форума
Re: це навіть геніально
« Reply #2 : Серпня 10, 2026, 09:56:48 09:56 »
гілку на фупі вже знесли :fp2