польске сцикливе бидло окуєло
чи вони не так себе поводили за часів Степана Андрійовича?
Управління поліції у Кракові почало кримінальне провадження щодо погроз та дискримінації за національною ознакою після інциденту в Малопольському воєводстві, де працівник польської компанії грубо ображав українських працівників.
Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє RMF 24.
Інцидент, який було зафіксовано на відео, стався минулої п’ятниці в цеху поблизу Скавіни біля Кракова.
На записі видно, як чоловік у будівельному шоломі та жовтому жилеті, використовуючи нецензурну лексику, ображає працівників з України. Він, зокрема, кричить: "Бандерівець, кур*а", "На фронт, кур*а" та "Путін на вас чекає". Потім він підходить до того, хто знімає, і намагається відібрати у нього телефон
Це складніше ніж здається на перший погляд.
Є категорія людей, наших людей, які добровільно і легко йдуть в кріпаки.
Які не хочуть бути козаками. Зрозуміло що до них так і відносяться.
Я цього бачив багато...
Подобається робота на будові ? - добре. Це добра чоловіча робота.
Але є але.
Спочатку піди на Навчання. Опануй основи фаху. Стань спецом, навіть початковим але спецом.
Цікався роботою постійно. Піднімай свій рівень знань.
Електрик, сантехнік, муляр, холодильщик, дахівник, ізоляція, бетонні конструкції - все це добрі професії,
які дають нормальний заробіток. Вдосконалюйся. Отримай перший досвід,
Потім працюй на себе. Будь собі хазяїном.
Кріпаки роблять інакше. Вони йдуть на будь яку підсобну роботу, і роблять що покажуть пальцем.
Якийсь хуй в шапці буде його поганяти роками. Він роками робить чорноробочу підсобну роботу
І дозволяє таке поводження що до себе. Він просто шукає собі пана. Хазяїна.
Якщо ти сам себе не поважаєш, то чому якийсь хуй в шапці має тебе поважати ?
Так не буває ніде і ніколи. Ні в польщі ні в мексиці ні в африці.
Наприклад в Польщі багато чеченів. Ти не знайдеш жодного щоб ходив на будову принеси-подай.
А якщо б якийсь хуй в шапці йому сказав "писдуй в чечню до кадирова", то цей хуй був би пижжений як груша.
Тому.
Я бачав цього достатньо. Я мав з такими справу. Це люди які завжди хочуть в тебе щось вкрасти або наїбати в дрібницях.
Я їх не можу змінити. Вони ганьблять мене і націю.
Мені їх не шкода.