Сучка ти, Валька!
Ти бля свою мерзенну пику крізь суєш, і думаю чудово знаєш, для чого я туди заходжу. Так що не придурюйся.
До твоєї радощі і мене, і Маджесті вже забанили "назавжди".
А ти нишпориш по усіх гілках, і тому чудово знаєш за що.
Вопчем Валюха їди нахуй, дураблять!
Не старій розвалюсі, як ти, судити про чужі пики. Ти одружений на старій бабі, enough said.

Твої казочки, як ти "борешся з ворогами на Єрмачці", запхай собі в роздовбане зеленими ачко, або своїй 70-річній бабці in whatever. Тому що кожне речення, кожне слово, кожна крапка і кома за умовчанням є внеском в розвиток того антиукраїнського ресурсу. Чим менше людей там пише, тим менше людей читатиме ту антидержавницьку антиукраїнську чужинську пропаганду. Це раз.
А друге, що треба було розбудовувати альтернативу Єрмачці, творити якісний контент деінде. У вас був шанс тут. Але ви перетворили цей ресурс у якийсь порохоботсько-сектантський талібан. Один крок вліво чи вправо від того, що купка притрушених вважає мейнстрімом - і ціла купа патріотів випиляна назавжди.
Молодці, так переможете!

Але ти і інші тутешні "патріоти" надто тупі, щоб це розуміти. Тому добре, що мудрий єрмачківський модер позабанював цілу купу вас назавжди.

. Хоч ваші ніки більше очі не муляють!