Автор Тема: Адміністрація Байдена керувала війною так, щоб жодна зі сторін не перемогла - Зе  (Прочитано 421 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Адміністрація Байдена намагалася керувати перебігом і швидкістю війни в Україні — щоб не перемогла жодна зі сторін.

«Я пам’ятаю, як сприймали повномасштабну війну в перші роки, і нам говорили, що підтримка триватиме, але не в такому масштабі, який буде потрібен, щоб Україна перемогла або Росія програла. І що це означало? Це означало час. Ідея була в тому, що Америка може керувати швидкістю війни та ризиками ескалації, щоб дійти до точки, коли Росія більше не зможе атакувати, а Україна погодиться не повертати свої окуповані території», — сказав Зеленський у Мюнхені.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Geo

• Ветеран форума
Зеленський - кінчений...Мабуть, він навмисно хоче зі всіма союзниками розісратись?  :fp2

Чи навмисно?

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
Зеленський - кінчений...Мабуть, він навмисно хоче зі всіма союзниками розісратись?  :fp2

Чи навмисно?

якими союзниками. США вже давно ніц не дають Україні.

Offline serginio

• Ветеран форума
так то виходить байден керував війною?
може він і досі керує....

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
так то виходить байден керував війною?
може він і досі керує....

в плані коригування поставок та заборон на зброю - звісно керувув. з Української сторони.
згадаємо польскі МіГи чи американські Абрамси. я вже не кажу про АТАКАМС та заборони бити по параші.

Offline serginio

• Ветеран форума
в плані коригування поставок та заборон на зброю - звісно керувув. з Української сторони.
згадаємо польскі МіГи чи американські Абрамси. я вже не кажу про АТАКАМС та заборони бити по параші.

війна це процес двосторонній
і керувати однією стороною не означає керувати війною
а то так можна сказати що і ми керуємо війною