Автор Тема: Передноворічне (про УПячку і не тільки)  (Прочитано 372 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Передноворічне (про УПячку і не тільки)
« : Грудня 26, 2025, 11:24:05 23:24 »
Володимир Бойко:

Друзі, може хто знає – чи передаються санкції, які накладає Один з Найвеличніших Лідерів Світу (с), статевим шляхом?
Я чому цікавлюсь. Як відомо, нинішня головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва потрапила на цю посаду через ліжко російського олігарха Костянтина Григоришина. За часи президента Порошенка Григоришин постачав електроенергію з Росії в окупований Крим через українські електромережі (люди брешуть, що Петро Олексійович мав з цього 15%) і вирішив поближче познайомитись з представницею кримсько-татарського народу. А заодно – купив у прохідній частині виборчого списку «Блоку Петра Порошенка» на виборах до Верховної Ради місця для авторського колективу «Української правди»: Лещенка, Найєма та Заліщук.
Оскільки рішенням РНБОУ від 19.01.2025 відносно Григоришина введені санкції, то мені цікаво, чи поширюються вони також і на Мусаєву, яка надавала російському олігарху певні послуги особистого характеру? Чи обмеження стосуються тільки законної дружини Костянтина Івановича?

:smilie5: :smilie5: :laugh:

https://www.facebook.com/volodymyr.boiko1965/?locale=ru_RU

Offline Sebastian Brant

• Ветеран форума
Re: Передноворічне (про УПячку і не тільки)
« Reply #1 : Грудня 27, 2025, 02:10:00 02:10 »
Володимир Бойко:

Друзі, може хто знає – чи передаються санкції, які накладає Один з Найвеличніших Лідерів Світу (с), статевим шляхом?
Я чому цікавлюсь. Як відомо, нинішня головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва потрапила на цю посаду через ліжко російського олігарха Костянтина Григоришина. За часи президента Порошенка Григоришин постачав електроенергію з Росії в окупований Крим через українські електромережі (люди брешуть, що Петро Олексійович мав з цього 15%) і вирішив поближче познайомитись з представницею кримсько-татарського народу. А заодно – купив у прохідній частині виборчого списку «Блоку Петра Порошенка» на виборах до Верховної Ради місця для авторського колективу «Української правди»: Лещенка, Найєма та Заліщук.
Оскільки рішенням РНБОУ від 19.01.2025 відносно Григоришина введені санкції, то мені цікаво, чи поширюються вони також і на Мусаєву, яка надавала російському олігарху певні послуги особистого характеру? Чи обмеження стосуються тільки законної дружини Костянтина Івановича?

:smilie5: :smilie5: :laugh:

https://www.facebook.com/volodymyr.boiko1965/?locale=ru_RU
якась маячня
Ви тут особу бачили? Маґнат не міг знайти більш привабливої коханки, ніж редакторка УП? Ну хіба що вони там усі рептилоїди, тому мають зовсім інші смаки, ніж люди. І орієнтуються винятково на запахи, а не зовнішність і голос

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: Передноворічне (про УПячку і не тільки)
« Reply #2 : Грудня 27, 2025, 06:26:35 06:26 »
Я просто рекомендую поцікавитися, хто такий Володимир Бойко, і усі запитання відразу відпадуть.
Просто нагадаю де воно працювало - "112" і "Newsone".
А також нагадаю, належали вони Тарасу Козаку, який був правою рукою Віті Медведчука.

Вітя і Юля, брати на віка!!!
« Останнє редагування: Грудня 27, 2025, 06:29:49 06:29 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: