Автор Тема: чому тупа русня змогла збудувати економіку а розумні українці - ні?  (Прочитано 427 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Я тобі, довбойобе, скажу.

Не тільки ми виносимо кацапстану НПЗ.

Але й вони нам енергетику.

І у нас може не бути взимку не тільки світла, але й тепла і газу. Зрозуміло, кієвлянін-зємлячок?

Ти купив собі Екофло? А зимову палатку, щоб в хаті ставити? А зимовий спальник? А плитку газову "кемпінгову" купив? А я купив давно. Зима попереду. Ракети, шахеди сотнями. Хуя. Ти тільки ниєш і пиздиш:а шо такоє? А гдє всьо?

В піздє.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
гео, ти таку хуйню пишеш щол аж невдобно

хто тобі заважав з 91 по 22 рік будувати ринкову економіку, яки нахуй обстріли?
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Geo

• Ветеран форума
гео, ти таку хуйню пишеш щол аж невдобно

хто тобі заважав з 91 по 22 рік будувати ринкову економіку, яки нахуй обстріли?

Ти таку хуйню пишеш, що аж невдобно. В Україні нема ринкової економіки? Серйозно?

Кацапстан все життя торгує КОПАЛИНАМИ. І КОПАЛИНИ займають до 86% експорту! Сядь і почитай, на чому трималась і тримається економіка РФ.

І до війни! І зараз!

Так і забий в пошуку.СТРУКТУРА ЕКСПОРТУ РФ. ПО РОКАХ.

Економіка? Продавати КОПАЛИНИ?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Ти таку хуйню пишеш, що аж невдобно. В Україні нема ринкової економіки? Серйозно?

Кацапстан все життя торгує КОПАЛИНАМИ. І КОПАЛИНИ займають до 86% експорту! Сядь і почитай, на чому тримал :Razom:ась і тримається економіка РФ.

І до війни. І зараз!

Так і залий в пошуку.СТРУКТУРА ЕКСПОРТУ РФ. ПО РОКАХ.

Економіка? Продавати КОПАЛИНИ?

копалини є в україні теє

але україна не змогла побудувати оту смішну примітивну економіку видобутку та продажу сировини

не змогла бо обирала газпопіісят .. регулябвання цін за яке все суспільство голосувало і досі схвалює не є ринковою економікою

україна змінили соцфалізм марксиського типу на соціализм европейського і це ви називаєте ринковою економікою бо ви совки

Offline Geo

• Ветеран форума
Ідіот.... :fp2

Добре.....порівняй структуру експорту України і Кацапстану....ПО РОКАХ...

Online majesty

• Ветеран форума
копалини є в україні теє

але україна не змогла побудувати оту смішну примітивну економіку видобутку та продажу сировини

не змогла бо обирала газпопіісят .. регулябвання цін за яке все суспільство голосувало і досі схвалює не є ринковою економікою

україна змінили соцфалізм марксиського типу на соціализм европейського і це ви називаєте ринковою економікою бо ви совки

ніякого соціалізму в Україні і близько нема
типовий олігархічний дикий капіталізм
яке ж ти тупе кацап

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

ніякого соціалізму в Україні і близько нема
типовий олігархічний дикий капіталізм
яке ж ти тупе кацап

олігархія ознака високої ролі держави в економіці = соціалізм

в ринковій економіі олігархія неможлива

Offline Geo

• Ветеран форума
олігархія ознака високої ролі держави в економіці = соціалізм

в ринковій економіі олігархія неможлива

Йопнувся остаточно....Тобто в рашкє олігархів, які торгують копалинами, і жорстко підпорядковані Хуйлу....нема....І там ринкова  економіка?

А ось у нас олігархів просто валом.

А ти дивився, що означає слово "олігарх"...?  :fp2

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Йопнувся остаточно....Тобто в рашкє олігархів, які торгують копалинами, і жорстко підпорядковані Хуйлу....нема....І там ринкова  економіка?

А ось у нас олігархів просто валом.

А ти дивився, що означає слово "олігарх"...?  :fp2

в рашці з 91 по 2001 будували ринкову економіку яку потім згортали

у нас щось десь намагались зробити хіба що за пороха

Offline Geo

• Ветеран форума
в рашці з 91 по 2001 будували ринкову економіку яку потім згортали

у нас щось десь намагались зробити хіба що за пороха

Ти про олігархію почитав? Що це таке. Там ЧІТКО написано.

Ти про структуру експорту РФ і України почитав?

Чи в тебе твій беззмістовний піздьож заради піздєжа?

Так використовуй тоді ШІ, як австралійський недоносок БФ2, який 13 років сидить на шиї сина. Так буде продуктивніше чесати чос на хворумє.

Online majesty

• Ветеран форума
всі знайомі іноземці в Україні в один годос кажуть що в Україні нова пошта, банковськи послуги , сфера послугта звязку ( інтернет)набагато випераджають європу , японію ( є знайомий японець)
сх продукція якісніша і часто більш різноманітна ( на рівні розвинутих країн європи)

мабудь тому що у нас соціалізм

крім банків це завдяки середньому і невиликому бізнесу та ...  дикому капіталізму де у працівників  ніяких соціальних гарантій, страховок від роботодавців та таке інше.
про профсоюзи та страйки у нас ніхто і не знає що воно.
А чи працюют у Европі магазини у вихідні?  да куй там, тому у неділю працівнмкам треба платити у чотири рази більше3

бля іблан на форумі

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
доречіивсі знацомі іноземці в Україні в один годос кажуть що в Україні нова пошта, банковськи послуги , сфера послугта звязку ( інтернет)набагато випераджають європу , японію ( є знайомий японець)
сх продукція якісніша і часто більш різноманітна ( на рівні розвинутих країн європи)

крім банків це завдяки середньому і невиликому бізнесу та ...  дикому капіталізму де у працівників  ніяких соціальних гарантій, страховок від роботодавців та таке інше.
А чи працюют у Европі магазини у вихідні?  да куй там, тому у неділю працівнмкам треба платити у чотири рази більше3

бля іблан на форумі

ти дібіл який розповідає про червоне коли тобі пояснюють що проблема в тому що воно квадратне

Online majesty

• Ветеран форума
чому наприклад у жвропі чи японіі неможлива нова пошта
тому шо куй кто буде щв копійки працюввти ще і в  неробочий час ( наприклад до 21, чи неділя)

кияшка ти до війни десь бував зв кордоном тривалий час?
ну місяц десь

Online majesty

• Ветеран форума
ти дібіл який розповідає про червоне коли тобі пояснюють що проблема в тому що воно квадратне

щоб тобі трускавецький зі мною срюпорити ти маешь викласти свій діплом про освіту і розповісти де ти жив у Європі хоч місяць

кияшка шо воно соціалізм?

Offline Geo

• Ветеран форума
всі знайомі іноземці в Україні в один годос кажуть що в Україні нова пошта, банковськи послуги , сфера послугта звязку ( інтернет)набагато випераджають європу , японію ( є знайомий японець)

бля іблан на форумі

Він хєр в Європі був хоч раз.

Україна дійсно ДАЛЕКО випереджає європейські країни в якості будь яких послуг, від комп'ютерних, банківських, поштових, торгівельних (супермаркети), широти асортименту продукції і до продуманості навіть сраних табличок, як куди правильно дійти в аеропортах і вокзалах.

У нас тільки реально херові звичайні дороги і тільки 3-4 якісні контори, які продають якісне паливо.

І головне -  ВІЙНА. В Європі дійсно тиша і спокій. Оце класно. І зарплати вищі незрівнянно з нашими. При приблизно однакових цінах в магазинах. Але є речі, які набагато дорожчі за українські.
« Останнє редагування: Листопада 21, 2025, 10:53:39 10:53 від Geo »

Online majesty

• Ветеран форума
але нн можу скмзати щт українці розумні
у 2019 рощум їх покинув

а кацапі не то що тупі
це скот
кто ішак, кто теля, кто баран

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
але нн можу скмзати щт українці розумні
у 2019 рощум їх покинув

а кацапі не то що тупі
це скот
кто ішак, кто теля, кто баран

чому скот зміг збудувати еокономіку настільки потужну що протистоїть найбільшим в історії санкціям а українці ледве животіють на найбільшій в історії зовнішній підтримці?

чому скоти мають економіку яку не може ігнорувати ні сша ні китай ні індія .. чому у них є правдиві фондові біржі та ресурсні біржі а в нас- хуй чи інколи карикатура на них ..

чому ви ігноруєте іакти власної тупості бо це же не для того щоб вас принижувати і й так принижені далі нема куда а для того щоб особисто ти почав змінюватись перестав бути сраним совком

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
Тому що зєрміндічі

зєрміндічей ви боїтесь більше за кацапів, та ще мрієте ними стати...

Online majesty

• Ветеран форума
чому скот зміг збудувати еокономіку настільки потужну що протистоїть найбільшим в історії санкціям а українці ледве животіють на найбільшій в історії зовнішній підтримці?

чому скоти мають економіку яку не може ігнорувати ні сша ні китай ні індія .. чому у них є правдиві фондові біржі та ресурсні біржі а в нас- хуй чи інколи карикатура на них ..

чому ви ігноруєте іакти власної тупості бо це же не для того щоб вас принижувати і й так принижені далі нема куда а для того щоб особисто ти почав змінюватись перестав бути сраним совком

яка накуй іканоміка
для китая раша це нафта та деревина

а завод шахедів їм збудував бля іран
а чи знаешь кто там працює?
афріканці бля

кацапи ца скот та ще мясо для сво

скот який за гроши на ладу йде вбивати та гинути в скотомогильниках

іканомика
а холодильники кацвпи вивозили з Бучи це іканоміка.

бля яке ти тупе

Online majesty

• Ветеран форума
даю сто ввдсотків шо кияшка етнічний кацап
арістович з нього так і лізе

але кияшка ти шаріков без освіти
та ніколи не жив в розвинутих країнах

скорвш за все жив в москві чимало

так?

Offline div

• Ветеран форума
даю сто ввдсотків шо кияшка етнічний кацап
арістович з нього так і лізе

але кияшка ти шаріков без освіти
та ніколи не жив в розвинутих країнах

скорвш за все жив в москві чимало

так?

Скорише всього ему 12ть. Это как раз тот возраст когда уже можешь самостоятельно еду с холодильника достать, но все еще думаешь что она там самопроизвольно возникает по мере потребности