Автор Тема: знайшли кто бензин мішав з сечою  (Прочитано 109 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
знайшли кто бензин мішав з сечою
« : Листопада 17, 2025, 02:45:02 14:45 »
👤🚫 Окей, давайте я це скажу раз поки інші мовчать:
Андрій Єрмак….має бути звільнений. Або сам піти у відставку.

Я абсолютно переконаний, що голова ОП:
▪️давно і близько знайомий з Міндічем (все ж таки він йому і допоміг стати головою ОП);
▪️чудово був обізнаний, що і як відбувається. Особливо у воєнній тематиці;
▪️явно приймав тут ключову  участь у рішеннях.

🎬 В цьому відео, ми зібрали десь 10% прикладів коли Єрмак очевидно точно знав про корупцію і без його людей там не могло просто відбутися нічого. Тож для мене це і без плівок очевидно.

👿Так само як очевидно, що саме він стояв за організацією спецоперації «ліквідація НАБУ» 21-22 липня.

🙅‍♂️Або так само він відговорював Президента, що в липні, що зараз приймати швидко рішення відступити. Що не знімає відповідальності і з самого Президента.

🚫І вважайте це політичною заявою, але на фоні всього почутого вже і ще те що почуємо - я вважаю що Єрмак має бути звільнений.

🤷‍♂️Інакше абсолютно нічого не зміниться і через пару місяців стане трохи менше «людей від Галущенко» і трохи більше «людей від Кулеби».

І буде ще спроба атаки на НАБУ та САП, не сумнівайтеся. Вже, переконаний, підготовкою до цього почалась і вгадайте хто їй займається знов?

А головне, я так само абсолютно переконаний, що Президент не збирається його сам звільняти. Він з ним і у Афінах вчора і Парижі сьогодні. Тож думаю буде тримати до останнього. Втрачаючи рейтинг і розповідаючи, що «нічого не знав»📉.

P.S. 🎞️ І так, це він на плівках «Алі-Баба». Тільки тут поганий персонаж. «Проводить наради та нарізає задачі переслідувати НАБУ і САП».

https://youtu.be/2W_YZw0ttCE?si=Y7X-P6bfZZ5b0i51