Автор Тема: Мстя моя буде страшною  (Прочитано 686 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline BFBF

• Hero Member
Мстя моя буде страшною
« : Вересня 26, 2025, 05:53:35 05:53 »
Колишнього директора ФБР Джеймса Комі було обвинувачено федеральним grand журі, що є надзвичайною ескалацією зусиль президента Дональда Трампа щодо переслідування своїх політичних ворогів.

Комі, давній суперник президента, тепер є першим високопосадовцем уряду, якого обвинувачують на федеральному рівні в одній з найбільших претензій Трампа: розслідуванні 2016 року щодо того, чи його перша президентська кампанія змовлялася з Росією.

Комі відповів:
https://x.com/MeidasTouch/status/1971375218582224967

Offline BFBF

• Hero Member
Re: Мстя моя буде страшною
« Reply #1 : Вересня 28, 2025, 02:03:35 02:03 »
Мільярдери все активніше створюють власні «держави» — проекти приватних міст з незалежними правилами.

Техномагнати хочуть уникнути податків, регуляцій та етичних обмежень, вибудовуючи анклави з власними судами, валютою та законами.
Там планують тестувати радикальні ідеї: від генетичної терапії та продовження життя до пересадки свідомості.

Першопрохідці вже є — у США стартували California Forever та Praxis, інвестори дивляться в бік Домінікани та Марокко.
Експерти попереджають: якщо такі анклави виявляться успішними, це може запустити продаж «частин суверенітету» та розділити світ на звичайні країни та корпоративні території.

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #2 : Вересня 29, 2025, 01:12:02 13:12 »
У липні вартість яловичини з США, що була відправлена до Китаю, впала до всього лише 8,1 мільйона доларів США, а в серпні – до 9,5 мільйона доларів США, згідно з даними китайської торгівлі, порівняно з 118 мільйонами доларів США і 125 мільйонами доларів США в ті ж місяці минулого року.

Австралія скористалася ситуацією.
Її постачання яловичини до Китаю зросли з 140 мільйонів доларів США на місяць за два роки до березня до 221 мільйона доларів США в липні та 226 мільйонів доларів США в серпні.
У цілому, за п'ять місяців з квітня по серпень, експорт яловичини з США до Китаю був на 388 мільйонів доларів США менше, ніж якби торгівля залишалася на середньому рівні попередніх двох років.
Австралійські поставки були на 313 мільйонів доларів США більше.

Thank you, DJT

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #3 : Вересня 30, 2025, 12:28:36 00:28 »
Китай офіційно запустить свою програму K-віз у 1 жовтня 2025 року, нову ініціативу, спрямовану на залучення глобальних талантів, особливо в галузях науки, технологій, інженерії та математики (STEM).

Програма, що націлена на молодих професіоналів, дозволяє заявникам в'їжджати в Китай без спонсорства роботодавця та пропонує довгострокове проживання, податкові пільги, підтримку житлом, спрощені адміністративні процедури та доступ до міжнародних стандартів освіти для залежних осіб.

Цей крок відбувається на фоні суттєвих змін у програмі віз H‑1B в США. 19 вересня 2025 року президент США Дональд Трамп оголосив про введення збору в 100 000 доларів за нові заявки на візи H‑1B — захід, який широко сприймається як подальше обмеження здатності Америки залучати іноземні таланти.
Дебіл, пля....

https://www.trtworld.com/article/29a519b84a15

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #4 : Жовтня 01, 2025, 07:38:50 07:38 »
Шатдаун наступив
Це 15-й за рахунком за останні 45 років.
Зазвичай їхній ефект не так помітний, оскільки вони тривають всього кілька днів.
Найдовшим був 35-денний шатдаун у 2018-2019 роках, коли Трамп вимагав від Конгресу виділити гроші на будівництво стіни на кордоні з Мексикою.

Але є відчуття, що цей шатдаун буде особливим.
Як правило, у разі закінчення терміну фінансування уряд відправляє у вимушений неоплачуваний відпустку більшість державних службовців, за винятком ключового персоналу: військових, правоохоронців, лікарів та авіадиспетчерів.

Але цього разу голова Бюджетно-Адміністративного управління Білого дому Рассел Воут направив (https://www.nytimes.com/2025/09/28/us/politics/federal-government-shutdown-trump.html) всім виконавчим органам доручення підготувати списки працівників, яких не відправлять у відпустку, а відразу звільнять.
Профспілка федеральних державних службовців вже оскаржила (https://prospect.org/labor/2025-09-30-workers-sue-vought-threatening-use-shutdown-to-fire-them/) законність цього наказу в суді.

Відповідаючи на запитання журналістів, Дональд Трамп сказав (https://www.nytimes.com/2025/09/30/us/politics/trump-shutdown-layoffs.html?smid=url-share), що в шатдауні винні виключно демократи, але його адміністрація зможе "отримати багато хорошого" від цієї ситуації.

Він заявив, що зможе припинити фінансування програм і соціальних виплат, які підтримує Демократична партія, і звільнить багато державних службовців – всі вони, за словами (https://www.nytimes.com/live/2025/09/30/us/trump-government-shutdown-hegseth/bb44d5c2-4e1f-58df-b8b1-7733bfc3efd5?smid=url-share) президента, будуть демократами.

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #5 : Жовтня 02, 2025, 12:01:02 00:01 »
Адміністрація президента Дональда Трампа в середу заморозила 26 мільярдів доларів для штатів, які підтримують демократів, виконуючи загрозу використати шатдаун для придушення політики  демократів.

Замороження фінансування проектів метро та портів ($18 млрд) у  Нью-Йорку позбавить тисяч людей роботи і зупинить проекти зеленої енергетики в 16 демократичних штатах ($8 млрд)
https://www.reuters.com/world/us/us-government-begins-shut-down-most-operations-after-congress-fails-advance-2025-10-01/

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #6 : Жовтня 02, 2025, 07:03:35 07:03 »
Даві іх, Фрєдовіч (с)  :smilie5:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 02, 2025, 03:26:17 15:26 »
Це все рухи в бік громадянської війни  :smilie2:

причому рухи з обох сторін

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Жовтня 02, 2025, 04:48:43 16:48 »
Це все рухи в бік громадянської війни  :smilie2:

причому рухи з обох сторін

Ти вже в місцеву  ячєйку мага записався, пристосуванець ?  :smilie7:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 02, 2025, 05:02:02 17:02 »
А які в демів рухи до громадянської війни ? Констатують, що Бидлан і його шобла долбойоби ? Чи про файли Епштейна кажуть ?  :smilie8:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #10 : Жовтня 02, 2025, 05:08:13 17:08 »
Ти вже в місцеву  ячєйку мага записався, пристосуванець ?  :smilie7:

Ти ідіот? В моїх краях керують ліві  :fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #11 : Жовтня 02, 2025, 05:09:26 17:09 »
А які в демів рухи до громадянської війни ? Констатують, що Бидлан і його шобла долбойоби ? Чи про файли Епштейна кажуть ?  :smilie8:

Вони фактично зупинили фінансування уряду. Відсутність бабла веде до напруги та війни

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 02, 2025, 05:24:37 17:24 »
Вони фактично зупинили фінансування уряду. Відсутність бабла веде до напруги та війни

З хуя вони повинні підмахувати хотєлкам та виєбонам Бидлана ?

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #13 : Жовтня 02, 2025, 05:25:36 17:25 »
Ти ідіот? В моїх краях керують ліві  :fp2

Будеш в підпіллі боротись з воуками  :lol:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #14 : Жовтня 02, 2025, 05:31:11 17:31 »

Господя...

Да у вас эта приостановка там каждый год. Увольняют кучу народу временно

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #15 : Жовтня 02, 2025, 06:02:19 18:02 »
Господя...

Да у вас эта приостановка там каждый год. Увольняют кучу народу временно

Ті роки використовували цю хуйню для торгів з політичних питань, в результаті чого борг продовжував рости з подвійною силою. Зараз же МАГА не збирається торгуватись, у них є свій план як цим скористатись собі на користь. Демси це знають, тим не менше продовжують цю ідіотську небезпечну гру

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #16 : Жовтня 02, 2025, 06:03:15 18:03 »
Будеш в підпіллі боротись з воуками  :lol:

мені однаково не підходять ні воуки, ні мага

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #17 : Жовтня 02, 2025, 08:06:36 20:06 »
мені однаково не підходять ні воуки, ні мага

А Ньюсом воук ?  :smilie8:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 02, 2025, 09:23:51 21:23 »
А Ньюсом воук ?  :smilie8:

Нюсом ок. Намагається дистанціюватись від воуків трохи.

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #19 : Жовтня 02, 2025, 09:33:33 21:33 »
А взагалі що таке воук ? Бо по розмовах виглядає як якийсь бабай, що сидить під ліжком в малих дітей   :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #20 : Жовтня 02, 2025, 09:36:17 21:36 »
А взагалі що таке воук ? Бо по розмовах виглядає як якийсь бабай, що сидить під ліжком в малих дітей   :)

Я вже не раз пояснювавв. Це активний безкомпромісний борець за соціальну, расову, гендерну справедливість та проти колоніалізму/імперіалізму/капіталізму

Ну тих хто голосує та підтримує таких борців та їхні ідеї також можна віднести до воуків

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #21 : Жовтня 02, 2025, 10:21:06 22:21 »
Я вже не раз пояснювавв. Це активний безкомпромісний борець за соціальну, расову, гендерну справедливість та проти колоніалізму/імперіалізму/капіталізму

Ну тих хто голосує та підтримує таких борців та їхні ідеї також можна віднести до воуків

Так це херня. Типовий молодіжний радикалізм, який лікується часом.

Взагалі, нормальна людина в молодості повинна перехворіти такого роду радикалізмом, типу 'потрібно зробити світ справедливішим'.

Це якщо хтось в молодому віці починає рвати на собі білизну за скрєпи, то тут треба задуматись, звідки в індивідуума така вавка в голові. Хоча, швидше за все, це якийсь подонок-кар'єрист в зародковому стані  :smilie8:

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #22 : Жовтня 03, 2025, 12:34:13 00:34 »
Простими словами, "воук" — це бути уважним до проблем нерівності, дискримінації та несправедливості в суспільстві, наприклад, щодо раси, статі чи інших груп.
Сьогодні цей термін часто використовується ширше і може означати:

Гіперчутливість до питань моралі чи "правильності" в культурі, мові чи поведінці.
Активну позицію в підтримці соціальних змін або захисту прав певних груп.

Однак у деяких контекстах "воук" набув негативного відтінку, коли його асоціюють із надмірною політичною коректністю чи моралізаторством.
Тобто це залежить від того, хто і як використовує це слово.

Трамп заявив своїм генералам, що ВОУКІЗМ в армії нє пройдьот
І що солдатів можна бити по мордам для скорішого досягнення необхідних результатів
І що требa будувати лінкори, а не якісь спотворені кораблі-стелси

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #23 : Жовтня 03, 2025, 02:50:23 14:50 »
Так це херня. Типовий молодіжний радикалізм, який лікується часом.

Взагалі, нормальна людина в молодості повинна перехворіти такого роду радикалізмом, типу 'потрібно зробити світ справедливішим'.

Це якщо хтось в молодому віці починає рвати на собі білизну за скрєпи, то тут треба задуматись, звідки в індивідуума така вавка в голові. Хоча, швидше за все, це якийсь подонок-кар'єрист в зародковому стані  :smilie8:

Ще років 10 тому я б з тобою погодився. Ще й поважав їх тоді - ідейні, боряться за права пригноблених. Але проблема в тому що дорослішають зараз десь років в 40-45, а нахабності у теперішньої "молоді" на порядки більше ніж було у нас (подивись он на BFBF).  В результаті ця криклива меншість воуків почала ставити раком всю еліту, і уряди, і корпорації, і мас мідія, і соушил мідія. Депресивність та повна відсутність адекватного конструктивного мислення у цих кадрів привела до того що ті цінності, які допомогли людям створити цю цивілізацію почали ставити догори ногами. Наприклад слабкість це краще за силу, злочинці - це жертви, органи правопорядку - це злочинці і тд і тп. Не треба бути генієм щоб розуміти що це все прямий шлях у руїну та деградацію

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #24 : Жовтня 04, 2025, 12:02:06 00:02 »
Вони фактично зупинили фінансування уряду.
Відсутність бабла веде до напруги та війни

Чому шатдаун?
Бо Трамп хоче ліквідувати Обамакейр, а демократи категорично проти
Вони сподіваються продовжити субсидії, які закінчуються в кінці року.

Невдача в цьому може призвести до збільшення премій в середньому на 75%, за даними KFF, непартійної групи з дослідження політики в галузі охорони здоров'я.
Obamacare є одним з найкращих або єдиних способів, якими американці, які не отримують приватне медичне страхування через роботодавців або які є самозайнятими (а це - 24 млн американців), можуть отримати медичні плани.

Значне підвищення премій, яке стане очевидним у найближчі тижні, коли клієнти Obamacare почнуть повторно реєструватися, може зробити медичне обслуговування недоступним і спричинити величезні труднощі для багатьох американців.
https://edition.cnn.com/2025/10/03/politics/obamacare-center-government-shutdown-fight

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #25 : Жовтня 04, 2025, 03:04:50 03:04 »
Чому шатдаун?
Бо Трамп хоче ліквідувати Обамакейр, а демократи категорично проти
Вони сподіваються продовжити субсидії, які закінчуються в кінці року.

Невдача в цьому може призвести до збільшення премій в середньому на 75%, за даними KFF, непартійної групи з дослідження політики в галузі охорони здоров'я.
Obamacare є одним з найкращих або єдиних способів, якими американці, які не отримують приватне медичне страхування через роботодавців або які є самозайнятими (а це - 24 млн американців), можуть отримати медичні плани.

Значне підвищення премій, яке стане очевидним у найближчі тижні, коли клієнти Obamacare почнуть повторно реєструватися, може зробити медичне обслуговування недоступним і спричинити величезні труднощі для багатьох американців.
https://edition.cnn.com/2025/10/03/politics/obamacare-center-government-shutdown-fight

Не хоче, а вже зробили, і не ліквідувати а трохи скоротити  :fp2

Це все вже вирішено давно, проголосовано та прийнято. Зараз же питання в тому чи фінансувати уряд чи ні. Демси вирішили заблокувати фінансування уряду поставивши респам неприйнятний для них ультиматум викреслити скорочення видатків та розбалансувати бюджет

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #26 : Жовтня 04, 2025, 09:34:25 21:34 »
Ще років 10 тому я б з тобою погодився. Ще й поважав їх тоді - ідейні, боряться за права пригноблених. Але проблема в тому що дорослішають зараз десь років в 40-45, а нахабності у теперішньої "молоді" на порядки більше ніж було у нас (подивись он на BFBF).  В результаті ця криклива меншість воуків почала ставити раком всю еліту, і уряди, і корпорації, і мас мідія, і соушил мідія. Депресивність та повна відсутність адекватного конструктивного мислення у цих кадрів привела до того що ті цінності, які допомогли людям створити цю цивілізацію почали ставити догори ногами. Наприклад слабкість це краще за силу, злочинці - це жертви, органи правопорядку - це злочинці і тд і тп. Не треба бути генієм щоб розуміти що це все прямий шлях у руїну та деградацію

Думаю, все це перебільшення. На расових і гендерних питаннях не зробиш суспільну революцію, хоч обкакайся від натуги. Якісь заскоки там можливо й є, але воно врегулюється само собою, якщо, звичайно, не розчухувати це питання навмисне.

Звичвйно, якщо до тих воуків почати тулити палестинців з жидами, питання іміграції та різні обамакери, то так можна будь-який апокаліпсис намалювати. Бидланівці цим завзято й займаються, найсвіжіші приклади - убієнний Кірк і мормони, в смерті яких винні якісь ліваки з темного інтернету  :fp2

Розумні люди повинні дивитись на речі критично і не вестись на істерики з будь-якого боку  :smilie7:

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #27 : Жовтня 05, 2025, 01:47:33 01:47 »
Ну от воно і врегульовується саме собою  :laugh:
Наївшись воуків, мудрий народ обрав дибілів з МАГА

Але ще мудріші Демси чомусь вирішили що вони занадто слабо просували ці воук-ідеї.  :fp2 Більш менш притомних демократів ще завзятіше утискати взялись

Тому надії поки що мало :smilie2:

Online RG

• Ветеран форума
« Reply #28 : Жовтня 05, 2025, 10:12:04 10:12 »
Об'єктивно, демам зараз потрібно загострювати ситуацію.

А то ще через рік-два Бидлан взагалі всіх раком поставить, що ніхто вже і не писне  :smilie8:

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #29 : Жовтня 05, 2025, 11:52:04 23:52 »
Трамп розглядає можливість фінансової допомоги на суму щонайменше $10 мільярдів для американських фермерів, які постраждали від його торгової війни.
Наклав тарифи на Китай - Китай вімовився від американської сої
Масова депортація імігрантів - на фермах нема кому працювати

"Без сумніву, сільськогосподарська економіка зараз стикається з серйозними викликами, особливо наші фермери, які вирощують промислові культури," сказала міністр сільського господарства Брук Роллінс журналістам .
"Тож це не лише соя, хоча я думаю, що вона, напевно, на першому місці, але також кукурудза, пшениця, сорго, бавовна тощо."

Згідно з судовими даними, банкрутства фермерських господарств у першій половині року зросли до найвищого рівня з 2021 року.
https://edition.cnn.com/2025/10/05/business/farmer-bailout-trump-tariffs

А фінансову допомогу (bailout) фермери мають повернути банкам.
Вона - не безкоштовна
Золота ера для Америки наступила
.......