Автор Тема: Бренди одягу - українські чи європейські ?  (Прочитано 312 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Saterkaf

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Яких марок одягу у вашій шафі більше - українських чи європейських? Чому саме так? Давайте поспілкуємось на таку цікаву та усім близьку тему.

Offline Lora

• Sr. Member
Re: Бренди одягу - українські чи європейські ?
« Reply #1 : Вересня 22, 2025, 10:06:44 22:06 »
Яких марок одягу у вашій шафі більше - українських чи європейських? Чому саме так? Давайте поспілкуємось на таку цікаву та усім близьку тему.
Вісімдесят відсотків усього одягу в мене точно європейські чи американські бренди. От якось так складається.... Не знаю, добре це, чи погано, але якість, наприклад німецьких марок мені ну дуже подобається! Зараз от дивлюся  жіночі зимові куртки https://braggart.ua/ua/kurtki-zhinochi/ німецького бренду Braggart . Дуже він мені подобається усім. Стильний, цікавий за дизайном та справді неперевершений за якістю

Offline Saterkaf

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Жовтня 03, 2025, 05:02:16 17:02 »
Ви праві. Куртка має бути  дуже тепла. Кажуть, зима буде люта.

Offline das

• Sr. Member
« Reply #3 : Жовтня 04, 2025, 02:32:27 14:32 »
У мене більше одягу українських виробників. Ось, наприклад, із магазину Camotec термобілизна за доступними цінами — якість приємно дивує, матеріали дихають і добре зберігають тепло, що робить її ідеальним вибором для холодної пори року та активного відпочинку. Підійде і на фронт, і просто для активних людей.