Автор Тема: Что происходит и будет. Как общаются с Трампом и др  (Прочитано 268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline div

• Ветеран форума
от Портникова

Offline BFBF

• Hero Member
Помпезна зустріч Трампа королем Британії
https://youtu.be/xU9N57aCKcQ?t=1430
Трампа провезли в кареті з шестьоркою бєлих лошадєй

Відомий британський журналіст і ютубер Пірс Моган заявив,  що ніколи в своїй кар'єрі, присвяченій королівській родині, не бачив нічого подібного.
https://x.com/ShadowofEzra/status/1968283399648346428?

А прості британці украсили Лондон сотнями баннерів з фото Трампа та Епштейна

Offline BFBF

• Hero Member
В США ринок ІТ тріщить по швах — випускники топових вузів, навіть з престижними дипломами, відповідають на тисячі вакансій і не отримують жодного оффера.

Історія айтішника, який надіслав резюме на 6 тисяч позицій і залишився без роботи, стала символом кризи: молоді програмісти йдуть працювати в McDonald’s, а рівень безробіття серед них вищий, ніж у журналістів.

Експерти визнають: золота ера шестизначних зарплат в американському ІТ офіційно закінчилася.

Ось тобі і ШІ....

Offline BFBF

• Hero Member
Дональд Трамп на церемонії прощання з Чарлі Кирком:

Він був проповідником з благородним духом і великою метою.
Він не ненавидів своїх опонентів, він бажав їм усього найкращого.
У цьому я не згоден з Чарлі.
Я ненавиджу своїх опонентів і не бажаю їм всього хорошого, вже вибачте.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
В США ринок ІТ тріщить по швах — випускники топових вузів, навіть з престижними дипломами, відповідають на тисячі вакансій і не отримують жодного оффера.

Історія айтішника, який надіслав резюме на 6 тисяч позицій і залишився без роботи, стала символом кризи: молоді програмісти йдуть працювати в McDonald’s, а рівень безробіття серед них вищий, ніж у журналістів.

Експерти визнають: золота ера шестизначних зарплат в американському ІТ офіційно закінчилася.

Ось тобі і ШІ....

Так. Ера програмістів завершилась. Вчити пітон вже нема сенсу. Сподіваюсь що я до пенсії ще дотягну.