Автор Тема: доречі маємо констатувати соціяльна держава як така вмирає чи вже вмерла  (Прочитано 985 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
це те про що я вам роками розповідав що соціялізм та соціал то діч та призведе лише до втрати держави.

ми державу майже втратили чи на сьогодні її існування не є гарантованим .. бо замість розбудови економіки та ЗСУ розбудовували соціялізм з блекджеком та пенсами.

захід це зрозумів чи на шляху розуміння і пербудовується .. німеччина напряму заявляє що треба скорочувати соцуіяд .. скандинави напряму кажуть що соціальна держава призвела їх у тупік.

а у нових світових умовах соцуіяльна держава стає неможливою ви або розвиваєтесь та озброюєтесь або вас знищать

цікаве все ж таки що натупішими виявились українчеги бо знаходячись як завжди на вістрі проблеми ніхуя не зрозуміли і тому зараз все отак як є
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Тобто в наших проблемах не кацапи винні, а соціальні виплати ? Ясно-понятно  :fp2

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Тобто в наших проблемах не кацапи винні, а соціальні виплати ? Ясно-понятно  :fp2

соціялізм призвів до слабкості держави чим скористалась русня

Offline majesty

• Ветеран форума
соціялізм призвів до слабкості держави чим скористалась русня

у нас в поріанянні з європою дичайщий капіталізм

ти просто йопнувся

p.s. на зараз соціальні виплати оплачує захід

Offline majesty

• Ветеран форума

кияшка кацап
а де кацап там і наративи латмніной та арестовича

Offline RG

• Ветеран форума
Який нахер соціалізм  :fp2

В Україні з 91 року рулить дикий капіталізм в найбільш примітивних його формах

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

ви їбануті

хто у 91 році вам капіталізм збудував - КПУ яка мала більшість у раді?

це було б смішно якби ваш дібілізм не мав такі страшні наслідки

Offline majesty

• Ветеран форума

воно просто ніколи не мало справи з веденням бізнесу у Європі
я вже мовчу про те що внімечинні нашим біженцям( даже з ужгророду)  світить соціяльне житло, а у нас тим кто залишился зовсім без житла нн ввітить нікуя

кияшкп 100 відсовковий рагуль

Offline majesty

• Ветеран форума

ви їбануті

хто у 91 році вам капіталізм збудував - КПУ яка мала більшість у раді?

це було б смішно якби ваш дібілізм не мав такі страшні наслідки

а кто в китаї будує армію? мага? :fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума

а 20 міністерств тоді для чого?  :fp2 І як так сталось що в умовах дикого капіталізму найшвидший спосіб розбагатіти - це стати чиновником, а не організувати виробництво чогось потрібного?

Offline majesty

• Ветеран форума
кияшка не рощуміє що в сучасній економіці головнмй капітал це люди з високим рівнем освіти і добрими фізичними показниками ( доступнисть медиціни та спорту)

Offline majesty

• Ветеран форума
а 20 міністерств тоді для чого?  :fp2 І як так сталось що в умовах дикого капіталізму найшвидший спосіб розбагатіти - це стати чиновником, а не організувати виробництво чогось потрібного?

тому що ділкам дикого ринкк такі чиновники край потрібни
чи не беня українцям поставив голобородтка?

Offline div

• Ветеран форума

Количество министерств это не показатель социализм/капитализм. Их генерируют в ВР что бы создавать коалиции размещая нужных людей на должностях
У нас в истории были министерства с тремя людьми  включая министра
Кроме того это наследие совка, как же как народные артисты, союз писателей и подобная хренотень.

Offline RG

• Ветеран форума

Ще один доморощений ринковик  :fp2

А хто буде забезпечувати доступ до бюджетного корита і прикривати пиздинг з того ж бюджету ?

Фактично всі міністерства, навіть не пов'язані з економікою - це кодли 'потрібних' людей, що 'вирішують питання' так званого 'бізнесу'

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Количество министерств это не показатель социализм/капитализм. Их генерируют в ВР что бы создавать коалиции размещая нужных людей на должностях
У нас в истории были министерства с тремя людьми  включая министра
Кроме того это наследие совка, как же как народные артисты, союз писателей и подобная хренотень.

Висока ступінь участі держави у регуляції бізнесу та розподілу ресурсів та виробленого продукту - це самий що не на є соціалізм. Якщо ступінь участі велика, а ефекту не відчутно - то це непрацюючий соціалізм  :gigi:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
при соціялізмі влада створюєкапітал .. що ми й спостерігаємо на прикладі олігархів та збагаченні 95 кварталу.

при капіталізмі гроші створюють владу - чого ми не спостерігаємо від слова взагалі

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
доречі ця дискуссія чітко підтверджує висновки цього дослідження:
https://voxukraine.org/sprava-nalivo-shho-dumayut-bilshist-ukrayintsiv-pro-derzhavnij-kontrol-ekonomiki-ta-osobistih-svobod

українці здебільшого ліваки але при тому називають себе правими..тобто тупі єблани не розрізняють капіталізм від соціялізма але вважають що навкруги капіталізм бо їм воно все не подобається

Offline RG

• Ветеран форума
при соціялізмі влада створюєкапітал .. що ми й спостерігаємо на прикладі олігархів та збагаченні 95 кварталу.

при капіталізмі гроші створюють владу - чого ми не спостерігаємо від слова взагалі

Дядя, ти дурак ?

Скажи ще, що опаришів привели до влади  не гроші, а глибокі політичні переконання квартальної шушери  :fp2

Offline div

• Ветеран форума
Висока ступінь участі держави у регуляції бізнесу та розподілу ресурсів та виробленого продукту - це самий що не на є соціалізм. Якщо ступінь участі велика, а ефекту не відчутно - то це непрацюючий соціалізм  :gigi:

Только вот этот продукт распределялся не промеж посполитых, а среди тех самых олигархов
Социализм, бп
Особенно когда пенсии и зарплаты бюджетникам не платили, все бабки уходили суркисам в облэнерго

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Дядя, ти дурак ?

Скажи ще, що опаришів привели до влади  не гроші, а глибокі політичні переконання квартальної шушери  :fp2

зе до влади привів совок який ненавидів ринкові реіформи що проводив порох

його виборча компанія була майже безкоштовною

Offline RG

• Ветеран форума
зе до влади привів совок який ненавидів ринкові реіформи що проводив порох

його виборча компанія була майже безкоштовною

Чия виборча кампанія, Опариша ?  :weep:

Offline div

• Ветеран форума
Я еще на ФУПе хрен знает когда писал что в СССР небыло того что называется социализм
В СССР был банальный феодализм.
Сначала в царской России произошла буржуазная революция, а потом, ввиду слабости буржуазии в РИ, она потерпела поражение в ходе Октябрьсого переворота откатившего страну обратно. К классическому для РИ помещечьему самодержавию
Только императора стали называть первым секретарем, а помещиков партийными работниками. Даже крепостничество не упразднили. Дошло до этого только при Леониде Ильиче

Тем более в Украине после 91го ниоткуда социализму взяться было неоткуда. Как и капитализму
У нас была банальная постколониальная клептократия. Как в какой нибудь Уганде.

У населения, да, типа социалистическое мировозрение было типа. Но на самом деле не совсем. На самом деле оно было инфантильным, а не социалистическим. Хотя проявлялось похоже - запрос государству на равновеликое содержание

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Я еще на ФУПе хрен знает когда писал что в СССР небыло того что называется социализм
В СССР был банальный феодализм.
Сначала в царской России произошла буржуазная революция, а потом, ввиду слабости буржуазии в РИ, она потерпела поражение в ходе Октябрьсого переворота откатившего страну обратно. К классическому для РИ помещечьему самодержавию
Только императора стали называть первым секретарем, а помещиков партийными работниками. Даже крепостничество не упразднили. Дошло до этого только при Леониде Ильиче

Тем более в Украине после 91го ниоткуда социализму взяться было неоткуда. Как и капитализму
У нас была банальная постколониальная клептократия. Как в какой нибудь Уганде.

У населения, да, типа социалистическое мировозрение было типа. Но на самом деле не совсем. На самом деле оно было инфантильным, а не социалистическим. Хотя проявлялось похоже - запрос государству на равновеликое содержание

стандартна казка социків що то був не справжній соціялізм

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
воно просто ніколи не мало справи з веденням бізнесу у Європі
я вже мовчу про те що внімечинні нашим біженцям( даже з ужгророду)  світить соціяльне житло, а у нас тим кто залишился зовсім без житла нн ввітить нікуя

кияшкп 100 відсовковий рагуль

Offline RG

• Ветеран форума

Offline div

• Ветеран форума
стандартна казка социків що то був не справжній соціялізм

Борись, борись, наш хитроумный ламанчьский идальго

Кстати, хорошо что ты появился, бо я все хочу спросить. Как там, наши танковые клинья уже отрезали РФ от Кавказа и Средней азии или еще с месяц надо подождать?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Только вот этот продукт распределялся не промеж посполитых, а среди тех самых олигархов
Социализм, бп
Особенно когда пенсии и зарплаты бюджетникам не платили, все бабки уходили суркисам в облэнерго

Так в тому то і прикол що як не крути а соціалізм завжди закінчується тим що бабло/ресурси/продукт перестає потрапляти за призначенням.  :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
Так в тому то і прикол що як не крути а соціалізм завжди закінчується тим що бабло/ресурси/продукт перестає потрапляти за призначенням.  :laugh:

постна куєта
в срвку бабло шло на армію
за крадівницьтво социалистического имущества в особливо крупних розмірах ( тмсяч,15 рублів) ставили до стінки

в китає та пн кореї бабло теж іде на армію  і на армії там кралуть ну максимуи 0,1 відсотка

що кияшка що ти абсолютно далекі
якийсь рівень зелених депутатів

Offline majesty

• Ветеран форума
Яким хером це до теми ?

мабудь соціялісти покрали гроши :fp2
ьиповий послідовних теорій змов  та інша куйня
це як мага любить пісдеть про Маркса  який бля жив коли ще крепосні були в раші, а раби в штатах

Offline Geo

• Ветеран форума
у нас в поріанянні з європою дичайщий капіталізм

ти просто йопнувся

p.s. на зараз соціальні виплати оплачує захід

Він- олігофрен. Забий.