у цього покидька якийсь родич зескот
а воно гроши відмиває у австраліі
так жопу цілувати за копійки навряд
Я чув багато версій з того, що люди, які там залишаються в зоні бойових дій, вони думають, що далі, коли вони вийдуть за межі цього населеного пункту, вони будуть нікому не потрібні.
Вони не зможуть облаштувати своє життя.
Перед ними саме страх, страх майбутнього.
Що з ними відбудеться далі?
Багато хто тікав зі своїх територій, зі своїх міст, зі своїх домівок, вони дійсно відчували цей страх.
Території, які зараз знаходиться під тимчасовою російською окупацією, мають багато таких прикладів.
І багато хто залишав їх після того, як розумів, що, якщо сьогодні по ним не прилетів реактивний снаряд або снаряд зі ствольної артилерії чи КАБ, то прилетить завтра.
Люди дійсно, попри всі ці проблеми, нерідко продовжують там залишатися.
Є інше питання.
Чому ті люди, які там залишаються і яких намагаються виправдовувати тим, що, мовляв, це їх домівка?
Там у них є улюблена кішечка, улюблений песик, хто буде її годувати?
Чому
саме ці люди в Куп’янську надавали цивільний одяг і проводили в цивільному російських окупантів по вулицях та провулках на північній частині міста диверсійні групи?
Що їх спонукало це робити, що стало стимулом для них так діяти?
Місто вже перебувало під окупацією деякий час, потім його було звільнено, більш-менш мирне життя тривало недовго, окупанти знову стали завдавати ударів по місту і чинити терористичні дії.
Чому люди, які там жили до окупації, під час окупації, після окупації і зараз у період перед активною фазою бойових дій за місто, інколи дійсно допомагають російським окупантам, щоб наводити артилерію, щоб наводити FPV-дрони, показують шляхи їхнім диверсійним групам.
Як назвати цих людей?
А-а, зрадники.
Назвати їх зрадниками – це привілей.
Ждуни.
Ось моє ставлення до людей, які залишаються в таких містах.
Вони всі ждуни.
І мені все одно, як хто може мене критикувати за таке відношення.
Якщо ти живеш в місті, у тебе повністю зруйнована домівка, де російські окупанти залишили тебе без світла, без тепла, без води, без нормального життя, але ти допомагаєш російським окупантам вбивати українських військових.
То як тебе назвати?
https://kupiansk.gromada.group/news/all/zhduni-chi-zhertvi-kim-ye-kupyanchani-sho-zalishayutsya-u-misti-i-kontaktuyut-z-okupantami