Через 2 дні після вбивства Чарлі Кірка, ще до арешту можливого кіллера, ізраїльський ПМ Нетаньяху виступив по міжнародному ТВ з заявою, що
Israel не вбивав Чарлі Кіркаhttps://www.timesofisrael.com/netanyahu-pans-insane-conspiracy-theories-blaming-israel-for-charlie-kirk-killing/Дальше дивимось ролик Ютубера Judge Andrew Napolitano -
American Cowardice Over Israel.
https://youtu.be/oJeQM_ZkJjE?t=431Говорить Кірк на вставці подкасту Patric bet David від 23-10-23
7:33 Отже, я був в Ізраїлі багато разів. Уся країна - це фортеця. Коли я вперше почув цю історію, у мене все ще залишалося те саме інстинктивне відчуття, яке було спочатку.
Мені це дуже важко повірити. Я був на кордоні з Газою. Ви не можете пройти і 10 футів, не натрапивши на 19-річного з AR-15 або автоматичною гвинтівкою, як солдат ІДФ, правильно? Уся країна під наглядом. Я думаю, що потрібно поставити кілька запитань. Чи був наказ про відступ?
Чи був наказ про відступ? Вони ведуть пряму трансляцію вбивств євреїв. Чи сказав хтось у уряді відступити? Це законне питання, яке не є змовницьким. Уся країна - це ІДФ. Уся країна є...
8:42 Суть в тому, що це найближче до Голокосту, що будь-хто з нас пережив. Але факт у тому, що тепер БіБі та правий уряд Ізраїлю мають мандат.
Я повинен бути обережним у тому, як я це кажу, тому що вони спробують етнічно очистити Газу.
Я маю на увазі, що це так, і я не вживаю цей термін легковажно. Добре.
Вони говорять про фактичне видалення 2,5 мільйона людей звідти. Добре.
Тут є серйозні питання, Патрику.
І дозвольте мені сказати, що моя здатність розпізнавати патерни за останні п'ять років стала досить гострою.
COVID, пожежі на Мауї, знаєте, Епштейн.
Коли я бачу історію, яка не сходиться, наші інстинкти зазвичай вірні.
9:33 Макс Блументаль у цьому шоу вчора, яке мало величезну аудиторію, представив внутрішні історії від друга Кірка та когось з Білого дому про те, як Aipac за вказівкою Бенджаміна Нетаньяху
запропонував Кірку величезну суму грошей, від якої він відмовився, а потім намагалися його залякати, і він ввічливо відмовився від їхніх зусиль щодо залякування.
Він сказав другу, що не може терпіти Нетаньяху і не довіряє йому, і боїться його.
PS
Юкі, тупа відмазка
Я привів тобі тексти із Конституції США on freedom of speech.
Ти мені про крик в кінотеатрі - ПОЖЕЖА
Тупа відмазка, вибач
При пожежі звучить сигнал тривоги, запах диму ім т.п.
First Amendment нічого не каже про відповідальність
Трамп працює в США по кальці та інструкціях від Пyтіна