Автор Тема: ультраправі гомофоби, венси, тілі та інша пойебень  (Прочитано 424 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
У Польщі ультраправий політик пішов з партії задля стосунків з жінкою, що змінила стать
фото
Новини — Неділя, 31 серпня 2025, 18:20 — Іванна Костіна
Поділитись:
У Польщі Давід Шостак, політик ультраправої "Конфедерації", попрощався з партією, щоб присвятити себе стосункам з жінкою, яка народилась чоловіком.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє RMF24.

Рішення Шостака пов'язане з його новими стосунками з моделлю Міхаліною Маніос, яка до 18 років була хлопцем.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Як каже Крокі - вачко! :rotate:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума
Следуйте словам праведника, а не делам его!  :gigi:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
 :smilie5:Це поступ до Європи, а хулі !

Offline RG

• Ветеран форума

Макакій, навіщо Чечоткін спиздив в воюючої держави 60 млн баксів ?

Offline majesty

• Ветеран форума
Гомофобія сама по собі не класифікується як психічний розлад у діагностичних посібниках, таких як DSM-5 (Діагностичний і статистичний посібник з психічних розладів). Однак, існує значний зв'язок між гомофобією та певними психологічними станами та рисами особистості.
Психологічні аспекти гомофобії
 * Страх і тривога: Гомофобія часто супроводжується ірраціональним страхом або сильною тривогою щодо гомосексуальних людей чи одностатевих стосунків. Цей страх може бути пов'язаний з глибинними особистими невизначеностями або прихованими бажаннями.
 * Низька самооцінка: Дослідження показують, що люди з сильною гомофобією можуть мати низьку самооцінку, яку вони намагаються компенсувати, відчуваючи перевагу над іншими. Агресія, спрямована на гомосексуальних людей, може бути способом утвердження власної гідності.
 * Авторитаризм: Високий рівень авторитаризму — схильність до ієрархії, повага до влади та конформізм — часто корелює з гомофобією. Такі люди можуть відчувати загрозу від тих, хто не вписується в їхню усталену систему цінностей.
 * Нерозв'язані внутрішні конфлікти: Деякі психоаналітичні теорії припускають, що гомофобія може бути наслідком нерозв'язаних внутрішніх конфліктів, включаючи приховані гомосексуальні потяги, які людина намагається придушити. Це відоме як реактивне утворення — захисний механізм, при якому людина виражає протилежні своїм справжнім, несвідомим почуттям.
 * Когнітивний дисонанс: Гомофобні переконання можуть бути частиною механізму зменшення когнітивного дисонансу. Якщо людина змушена взаємодіяти з гомосексуальними людьми, але її переконання суперечать цьому, вона може посилити свої упередження, щоб виправдати власні почуття дискомфорту.
Наслідки для психічного здоров'я
Хоча гомофобія не є хворобою, вона може негативно впливати на психічне здоров'я як гомофобних людей, так і тих, хто стає жертвою їхньої агресії.
 * Для гомофобів: Постійний стан злості, страху та ворожості може призвести до підвищеного рівня стресу, тривожних розладів та інших психічних проблем.
 * Для жертв: Гомофобія та пов'язана з нею агресія є однією з головних причин психічних проблем у ЛГБТК+ спільноті, включаючи депресію, тривогу, ПТСР та суїцидальні думки.
Важливо зазначити, що хоча ці зв'язки існують, вони не є універсальними, і кожна людина індивідуальна. Подолання гомофобії можливе через освіту, емпатію та, в деяких випадках, професійну психологічну допомогу.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Гомофобія сама по собі не класифікується як психічний розлад у діагностичних посібниках, таких як DSM-5 (Діагностичний і статистичний посібник з психічних розладів). Однак, існує значний зв'язок між гомофобією та певними психологічними станами та рисами особистості.
Психологічні аспекти гомофобії
 * Страх і тривога: Гомофобія часто супроводжується ірраціональним страхом або сильною тривогою щодо гомосексуальних людей чи одностатевих стосунків. Цей страх може бути пов'язаний з глибинними особистими невизначеностями або прихованими бажаннями.
 * Низька самооцінка: Дослідження показують, що люди з сильною гомофобією можуть мати низьку самооцінку, яку вони намагаються компенсувати, відчуваючи перевагу над іншими. Агресія, спрямована на гомосексуальних людей, може бути способом утвердження власної гідності.
 * Авторитаризм: Високий рівень авторитаризму — схильність до ієрархії, повага до влади та конформізм — часто корелює з гомофобією. Такі люди можуть відчувати загрозу від тих, хто не вписується в їхню усталену систему цінностей.
 * Нерозв'язані внутрішні конфлікти: Деякі психоаналітичні теорії припускають, що гомофобія може бути наслідком нерозв'язаних внутрішніх конфліктів, включаючи приховані гомосексуальні потяги, які людина намагається придушити. Це відоме як реактивне утворення — захисний механізм, при якому людина виражає протилежні своїм справжнім, несвідомим почуттям.
 * Когнітивний дисонанс: Гомофобні переконання можуть бути частиною механізму зменшення когнітивного дисонансу. Якщо людина змушена взаємодіяти з гомосексуальними людьми, але її переконання суперечать цьому, вона може посилити свої упередження, щоб виправдати власні почуття дискомфорту.
Наслідки для психічного здоров'я
Хоча гомофобія не є хворобою, вона може негативно впливати на психічне здоров'я як гомофобних людей, так і тих, хто стає жертвою їхньої агресії.
 * Для гомофобів: Постійний стан злості, страху та ворожості може призвести до підвищеного рівня стресу, тривожних розладів та інших психічних проблем.
 * Для жертв: Гомофобія та пов'язана з нею агресія є однією з головних причин психічних проблем у ЛГБТК+ спільноті, включаючи депресію, тривогу, ПТСР та суїцидальні думки.
Важливо зазначити, що хоча ці зв'язки існують, вони не є універсальними, і кожна людина індивідуальна. Подолання гомофобії можливе через освіту, емпатію та, в деяких випадках, професійну психологічну допомогу.

Ну ти в цьому ділі фахівець, зрозуміло  :gigi:
В Європі ти своя людина!  :smilie5:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.

Макакіє, Дніпро знаходиться в Європі :weep:
Mocsia delenda est

Offline RG

• Ветеран форума

Макакій кацапня лапотна  :moskali:

Offline majesty

• Ветеран форума

для мене стандартні пєдіки смішні та курйозні
але що помітив-  усяки чмирі такі страшні гомофоби, що пісець, готові прямо бити ногами цих нещасних полубаб
тому запитав АІ в чому твоя проблема

але це не все
як бачимо праворадікали кішать персонажвми з  відхилинням
до цього смішного та  страшного :weep: ( бачив його фотку у формі арміі пілсудського чи крайови(поляку ставимо у партію гдрвську лесбіянку,  тілівсього коханця венса , стадо кацапських пждікив ( наприклад вололін)

усі вони за траліціонні цінності :fp2

Offline RG

• Ветеран форума
То що, Макакій таки підарас у всіх значеннях терміну ?   :smilie8:

Offline majesty

• Ветеран форума
перший представник смішних при владі ( рядом) у дніпрі появився в 90х . Коли мені розповіли місцеві журналісти я спочатку не повірив
на 100% Йуля була з ним знайома ( це за ії часів)  :rotate:

Offline majesty

• Ветеран форума
То що, Макакій таки підарас у всіх значеннях терміну ?   :smilie8:

йуля ліворадікал :laugh:

Offline Sturmer44

• Hero Member

Підтримую. Все це показано сто разів на практиці.

Не сильно шануєш підарасів і не маєш їх у своєму оточенні ? - Бо насправді ти підарас.
Не любиш павуків чи Арахамію ? (Арахнофоб) - насправді тільки їх ти й любиш. В сирному соусі або мариновані.
Не любиш жіночий футбол (Футболофоб) - ти Марадона і Пеле в спідниці.
Не любиш маніяків-вбивць (Маніякофоб) - ти Пічушкін і Попков, просто ще не розкрив талант
Не любиш наркоманів (Наркоманофоб) - ти латентний нарік
Не любиш наркобариг (Наркобаригофоб) - ти потенційний Пабло Ескобар
Не любиш мозгойобів (Мозгойобофобія) - ти мозгойоб
Не любиш жулькоскот (Жулькоскотофоб) - ти Бабус, Миросрака і Бумеранг (перевірте ваші дописи і акаунти)
Ненавидиш Путіна (Хуйлофоб) - ти скабеєв, соловйов і дугін
Ненавидиш років (Оркофоб) - ти орк

Доказів можна привести тисячі. Не вистачить сторінок гілки і модер може забанити за простині.
Але ж ми розуміємо що це правда
Головне прийняти цю прогресивну точку зору згенерованою прогресивними гомосексуалістами, і яку вже прийняли багато правильних людей. Їм довели і вам доведуть. Тільки є один момент. Одного вечора ви подивитесь в дзеркало і побачите там чорта. А далі як пан Бог дасть.

Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline majesty

• Ветеран форума
Підтримую. Все це показано сто разів на практиці.

Не сильно шануєш підарасів і не маєш їх у своєму оточенні ? - Бо насправді ти підарас.
Не любиш павуків чи Арахамію ? (Арахнофоб) - насправді тільки їх ти й любиш. В сирному соусі або мариновані.
Не любиш жіночий футбол (Футболофоб) - ти Марадона і Пеле в спідниці.
Не любиш маніяків-вбивць (Маніякофоб) - ти Пічушкін і Попков, просто ще не розкрив талант
Не любиш наркоманів (Наркоманофоб) - ти латентний нарік
Не любиш наркобариг (Наркобаригофоб) - ти потенційний Пабло Ескобар
Не любиш мозгойобів (Мозгойобофобія) - ти мозгойоб
Не любиш жулькоскот (Жулькоскотофоб) - ти Бабус, Миросрака і Бумеранг (перевірте ваші дописи і акаунти)
Ненавидиш Путіна (Хуйлофоб) - ти скабеєв, соловйов і дугін
Ненавидиш років (Оркофоб) - ти орк

Доказів можна привести тисячі. Не вистачить сторінок гілки і модер може забанити за простині.
Але ж ми розуміємо що це правда
Головне прийняти цю прогресивну точку зору згенерованою прогресивними гомосексуалістами, і яку вже прийняли багато правильних людей. Їм довели і вам доведуть. Тільки є один момент. Одного вечора ви подивитесь в дзеркало і побачите там чорта. А далі як пан Бог дасть.

нічого нового в пєдіках нема
з часів спарти та македонського
казвти прогресивне на таке явище глупо
це скоріш традіційне :laugh:

но мені все ж цікаво что Тіль який жонат на мужчинке, і трахався з Венсом ( який і досі красит  оченяткс), підримує праворадикалів
і чому альтернативу для  германіі очолює лесбійка

Offline Sturmer44

• Hero Member
нічого нового в пєдіках нема
з часів спарти та македонського
казвти прогресивне на таке явище глупо
це скоріш традіційне :laugh:

но мені все ж цікаво что Тіль який жонат на мужчинке, і трахався з Венсом ( який і досі красит  оченяткс), підримує праворадикалів
і чому альтернативу для  германіі очолює лесбійка

Є таке. Але є й Нове.
Так, гомосексуалізм був завжди, в певних пропорціях. Але ніколи у всіх соціумах, релігіях, традиціях Виживання не був нормою.
Це сталося у другій половині 20-го століття, паралельно іншим деструктивним та катастрофічним тенденціям.
Тобто дуже раптово і швидко. Жодні осмислення наслідків не проаналізовані, бо це табу, накладене тими хто це проштовхує. Вони займають 50 років панівне становище у всіх сферах

Що до суті. "Є таке".
Можу дати слід, з мого досвіду, який мені дала колись професійний культуролог та психотерапевт.
Я ним скористався. І , на мою думку дійшов до певного розуміння явища.

Треба зацікавитись на рівні прочитання серйозних досліджень теми "Психопатія і психопати"
Хто вони, як виглядають, чим займаються, які характерні риси та симптоми, які професії переважно перенасичені психопатами.

Далі сам.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Такі сфери як:
Політика, журналістика, адвокатура, кіноіндустрія, актори, великий бізнес, тощо..- психопат на психопаті.
Вища публічна політика наприклад - до 90%

Не плутити з психічно хворими. Це зовсім інша категорія.

Домінантна риса у всіх - відсутність емпатії. Досягнення цілі будь якою ціною. Маскування під будь які умови.
Вони ззовні цікаві, інтригуючі, легко знаходять прихильників, імпозантні, розумні та розвинені. Дають фору в енергії та цілеспрямованості. Лідери. Не мають внутрішніх сумнівів чи докорів сумління. Не мають жалю до страждань живих істот.
Визначення їх є складним процесом та пов'язане з різними юридичними та моральними нормами.

Offline majesty

• Ветеран форума
Є таке. Але є й Нове.
Так, гомосексуалізм був завжди, в певних пропорціях. Але ніколи у всіх соціумах, релігіях, традиціях Виживання не був нормою.
Це сталося у другій половині 20-го століття, паралельно іншим деструктивним та катастрофічним тенденціям.
Тобто дуже раптово і швидко. Жодні осмислення наслідків не проаналізовані, бо це табу, накладене тими хто це проштовхує. Вони займають 50 років панівне становище у всіх сферах

Що до суті. "Є таке".
Можу дати слід, з мого досвіду, який мені дала колись професійний культуролог та психотерапевт.
Я ним скористався. І , на мою думку дійшов до певного розуміння явища.

Треба зацікавитись на рівні прочитання серйозних досліджень теми "Психопатія і психопати"
Хто вони, як виглядають, чим займаються, які характерні риси та симптоми, які професії переважно перенасичені психопатами.

Далі сам.

що значить не був нормою?

ще раз Спарта, ще раз Македрнсткий

інше питання шо гоміки усюди тягнуть своїх як міндічи

у тому числі юзаючи агресивних гомофобів як з ліва, так і справа
з ліва прайди проводять
з права тіж самі гоміки борються за традіційни цінності :weep:

прайд пройде вдлало коли його будуть праворалікали розганяти

а коли усім буде покуй так ніхто і проводити їх не буде

вот бігають крішнаїти з їх теж нетрадіційними поглядами, а усім покуй
а коли б розганяли то кришнаіти ьули би у владі і від лівих і від правих, і іх релігію вивчали в школах

Offline RG

• Ветеран форума
Це, мабуть, правильний гей  :smilie8:

Министр финансов США Бессент:

Путин с момента встречи в Анкоридже, с момента телефонного разговора, когда европейские лидеры и Зеленский были в Белом доме в следующий понедельник, поступил противоположно тому, что он заявлял — на самом деле он в отвратительной манере усилил бомбардировочную кампанию.

Так что я думаю, что с Трампом все варианты на столе, и я думаю, что на этой неделе мы будем очень внимательно их рассматривать, — добавил он

Offline majesty

• Ветеран форума
Це, мабуть, правильний гей  :smilie8:

Министр финансов США Бессент:

Путин с момента встречи в Анкоридже, с момента телефонного разговора, когда европейские лидеры и Зеленский были в Белом доме в следующий понедельник, поступил противоположно тому, что он заявлял — на самом деле он в отвратительной манере усилил бомбардировочную кампанию.

Так что я думаю, что с Трампом все варианты на столе, и я думаю, что на этой неделе мы будем очень внимательно их рассматривать, — добавил он

можливо йому хрмак сподобовся :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
у західній культурі 5 відсотків  геї ( зараз офіційно)
жінки мають рівні права та не ходять у паранжі

і східній культурі 95 % зоофіли,  геів теж докуя і мабудь більще 5% ( но не афішують), тому позашлюбний секс с жінками табу, жони ( багато дон)доступні тільки за гроши
жінки прав не мають, жінкам треба скривати обличчя, та і в цілому свою стать ( ноги, груди тд)

така культурна парадігма

завжди є вибір куди тулитися  :weep:

Offline RG

• Ветеран форума
можливо йому хрмак сподобовся :laugh:

Єрмак з Вітьковим 'абщался'. Той не гей, а підарас  :smilie5:

Offline majesty

• Ветеран форума
Єрмак з Вітьковим 'абщался'. Той не гей, а підарас  :smilie5:

достатньо одного погляду :lol: