Автор Тема: Чечоткін, зять Макаки  (Прочитано 1322 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Чечоткін, зять Макаки
« Reply #30 : Вересня 04, 2025, 03:48:30 15:48 »
Макакій, ти спеціально піднімаєш тему ? Щоб про косату потвору не забували  :smilie5: 

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #31 : Вересня 04, 2025, 04:24:28 16:24 »
Макакій, ти спеціально піднімаєш тему ? Щоб про косату потвору не забували  :smilie5:

Та ні, його винайняв Порошенко, щоб він Макаку закопав остаточно. :smilie7:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #32 : Вересня 04, 2025, 04:33:58 16:33 »
Я не маю жодного сумніву, що як би Макака стала президентом, війни би не було.
Але ми би вже давно були Українським округом РФ, з прем'єр міністром Медведчуком.
А сама макака була б вже губернаторшою якогось кацапського Мухосранська і за сумісництвом  - представником хуйла в регіоні.
Бумеранг би дрочив на королеву, а не на зечку.

Цікава це річ - починати думати з "якби".  :laugh:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #33 : Вересня 04, 2025, 06:35:34 18:35 »
А сама макака була б вже губернаторшою якогось кацапського Мухосранська і за сумісництвом  - представником хуйла в регіоні.
Бумеранг би дрочив на королеву, а не на зечку.

Цікава це річ - починати думати з "якби".  :laugh:

воно мріяло бути як Кагановіч
чи Щербицький
мерзотна почвара

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #34 : Вересня 04, 2025, 06:38:54 18:38 »

може воно чічьоткін? :smilie5:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #35 : Вересня 04, 2025, 07:50:35 19:50 »
Я ні  в чому вас не хочу переконати і вже давно. Але ж цю тему відкрив не я, а твій дружбан Єгорка РиГайло.

Ні про що не думай і нічого не аналізуй, любуйся щоденними обстрілами майже всіх регіонів.
І ще любуйся переговорами Трамп-Хуйло, в той час як нас щодня знищують.
Сподівайся на вступ в Євросоюз і в НАТО.

ЗІ: Ось тільки що в Києві знову об'явлена тривога.

Ти при трєвогє знову з "мокрими печатками" через паркан стирбати будеш, презерватив юльківський?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #36 : Вересня 04, 2025, 07:54:36 19:54 »
може воно чічьоткін? :smilie5:

Ні. Це Совість Волохатого Среця.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #37 : Вересня 04, 2025, 08:26:31 20:26 »
Лови!

Подивись перші 10 секунд "АТО повинно тривати години"  Це було сказано 25.05.2014 року

По перше він за цю обіцянку вибачився.
По друге на початках ніхто не розумів, що і як буде далі.
І третє - при Порошенко звільнили більшу частину раніше захоплених територій.

А твоя Макака створила неіснуючий батальйон "Батьківщина" і сфотографувалася з калашом.

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #38 : Вересня 04, 2025, 08:36:32 20:36 »
оце Гриньов пише га УП

У Путіна є професійна деформація КГБіста – він націлений на вербування і отримання інформації. На переговорах він пробує зробити своїх візаві або своїми союзниками, або намагається їх вербувати, або обманути і щось вивідати. Дуже професійна людина.

Зеленський має іншу професійну деформацію – сцени. Коли він веде переговори, його не цікавить результат, а цікавлять аплодисменти своєї аудиторії.

На переговорах треба розуміти, що ти на переговорах, а не на виборчій кампанії. Бо з точки зору зростання рейтингу – так, але ж про виборчу кампанію не йшлося. До виборів так далеко, що це 10 разів забудеться

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #39 : Вересня 04, 2025, 08:46:11 20:46 »
оце Гриньов пише га УП

У Путіна є професійна деформація КГБіста – він націлений на вербування і отримання інформації. На переговорах він пробує зробити своїх візаві або своїми союзниками, або намагається їх вербувати, або обманути і щось вивідати. Дуже професійна людина.

Зеленський має іншу професійну деформацію – сцени. Коли він веде переговори, його не цікавить результат, а цікавлять аплодисменти своєї аудиторії.

На переговорах треба розуміти, що ти на переговорах, а не на виборчій кампанії. Бо з точки зору зростання рейтингу – так, але ж про виборчу кампанію не йшлося. До виборів так далеко, що це 10 разів забудеться

Маячня.

Лев тому сильний, що інші звірі слабкі.

Леви ніколи не нападуть ані на ДОРОСЛИХ африканськіх буйволів, ані на носорогів, ані на тим більш слонів. бо ОТРИМАЮТЬ МИТТЄВОЇ ПИЗДИ. А серед антилоп і шакалів вони герої.

Так точно і з Хуйлом. Ніякий він не професіонал. Просто його візаві - чмошники. Так склалася сучасна історія. Моль є моль.

Зеленський ніякий не актор з залами і оваціями. Просто лялька. Маріонетка. Все життя лялька в чиїхось інших руках. Хто за ним стоїть, так він і рухається.

Просто САМЕ ЗАРАЗ ОБСТАВИНИ називаються...Вій-На.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #40 : Вересня 04, 2025, 09:09:03 21:09 »
По перше він за цю обіцянку вибачився.
По друге на початках ніхто не розумів, що і як буде далі.
І третє - при Порошенко звільнили більшу частину раніше захоплених територій.

А твоя Макака створила неіснуючий батальйон "Батьківщина" і сфотографувалася з калашом.

Це ти кому пояснюєш? Кримінальному злочинцю, який за спробу фальсифікації виборів на виборчій дільниці в 2014 році повинен був отримати "від п'яти до восьми"?

Серйозно?

Ну, тоді нагадай цій кримінальній потворі про юльчихін "жоден танк із казарм" і " ми повинні поводитись, як голуби миру" на РНБО по Криму.

Думаєш, це падло не знає ці слова? Все він знає, кацапська потвора.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #41 : Вересня 04, 2025, 09:38:22 21:38 »
Так, ми усі все розуміємо.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #42 : Вересня 05, 2025, 11:14:29 11:14 »
Ну, і де він літає, бумеранг?
Вже мав повернутися.
Чи на борт якусь гидоту взяв і збився з курсу?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #43 : Вересня 05, 2025, 11:56:45 11:56 »
В нас на форумі з'явився знатний зоолог. Все знає про буйволів, левів, носорогів...
Але в політиках і в політичних подіях, в їх причинах, передумовах і в наслідках розуміється наче свиня в апельсинах.
Питання: чому він відвідує політичні форуми? Може йому краще відвідувати зоологічні? :gigi:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #44 : Вересня 05, 2025, 12:56:51 12:56 »
Питання: чому він відвідує політичні форуми? Може йому краще відвідувати зоологічні? :gigi:
Щойно макаки не лізтимуть в політику, фахівці зможуть нарешті займатись кожен своєю справою.
Це ж елементарно, невдала модель безпілотника.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #45 : Вересня 05, 2025, 12:57:06 12:57 »

Це ти кому пояснюєш? Кримінальному злочинцю, який за спробу фальсифікації виборів на виборчій дільниці в 2014 році повинен був отримати "від п'яти до восьми"?

Серйозно?

Ну, тоді нагадай цій кримінальній потворі про юльчихін "жоден танк із казарм" і " ми повинні поводитись, як голуби миру" на РНБО по Криму.

Думаєш, це падло не знає ці слова? Все він знає, кацапська потвора.

Geo , ти неуважно читав мої пости. Я ніколи не здійснював вчинків, які могли кваліфікуватись як кримінальні правопорушення.
І я колись описав свою участь в виборах 2019, а не 2014 року. Тут цей опис є, почитай уважніше.

https://ukrpravda.net/index.php?topic=51445.msg1285353#msg1285353

Ось тут мій пост в цій темі, уважно прочитай, там опис.

Квітня 02, 2019, 01:54:16 13:54 »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #46 : Вересня 05, 2025, 01:00:22 13:00 »
Щойно макаки не лізтимуть в політику, фахівці зможуть нарешті займатись кожен своєю справою.
Це ж елементарно, невдала модель безпілотника.

Макака - це точно не Юля Тимошенко.
Пам'ятаю двох макак в українській політиці. Яресько і Супрун Супрун більшою мірою схожа.
Але шкоди наробили обидві немало.
Не менше ніж Янукович і Азаров.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #47 : Вересня 05, 2025, 01:09:38 13:09 »
І ось тема для всіх форумних порохоботів, які мене настрирно приписують до симпатиків "слуг народу".
Як бачите, я не став і не стану ні зеленим, ні порхоботом. Бо я давно слідкую за подіями, дуже давно, маю голову на плечах і українська мова для мене рідна з народження, а не так як ви, вивчали її по книжках в зрілому віці.

https://ukrpravda.net/index.php?topic=51571.0

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #48 : Вересня 05, 2025, 01:16:27 13:16 »
 Приємно цитувати самого себе  :smilie5:

...Бо якщо українці будуть обирати «по приколу», чи «противсіхствувати», то до влади прийде сіонська команда в чистому вигляді. Цього «зеленого клоуна» сунуть в крісло ті «ляльководи», які в більшості країн «ліплять» презедентів.  Вони всовували в це крісло абсолютно всіх нам наших президентів ( і Порошенка в тому числі).  Через те що Порошенко якось стримував руйнівні для країни «рехворми»,  то вже з кінця 2017 року його почали цькувати. Цькувати, використовуючи сіоністського холуя Саакашвілі. Добре, що хватило розуму й витримки у всіх «кому положено», не дати розгорітися абсолютно не потрібному для країни заколоту.
Що робив би Саакашвілі, якби якось прийшов би до влади? Та ті ж рехворми, які б залишали б українців без роботи, змушуючи виїжджати за кордон.
…………………………………………………………
З приходом до влади Клоуна  в Україні почнеться такий «мовно-політично-культурний розворот», якого не було й при януковичах.  Навіть сама його поява в виборчій кампанії, це, по суті, просто глумління над Україною й українцями.  І розворот буде  не тільки мовно-культурний. Спочатку – здача окупованих територій (остаточна), потім – розворот конституційний, який перетворить Україну на ряд автономних князівств, які не будуть нічим об»єднані і більша частина стане швидко готовою до поглинання Росією.
І тоді в багатьох людей постане запитання, хто ми і що ми ??? Для чого ж тоді була війна??? ( і ще й зараз триває) Для чого ж тоді наші солдати вмираючи, визволяли окуповані території, для чого народ в 2014 році збирав гроші, продукти для фронту ? Для чого було все це ???
Виходить, для того, щоб  «зеленські» робили такі реформи, які зроблять все, щоб українці в Україні просто перестали існувати, і не плутались під ногами, для тих хвиль мігрантів які приїдуть займати наші землі.
Повірте, Зеленського сунуть в крісло саме для цього. цитувати самого себе   :smilie5: 

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #49 : Вересня 05, 2025, 01:20:51 13:20 »
І ось тема для всіх форумних порохоботів, які мене настрирно приписують до симпатиків "слуг народу".
Як бачите, я не став і не стану ні зеленим, ні порхоботом. Бо я давно слідкую за подіями, дуже давно, маю голову на плечах і українська мова для мене рідна з народження, а не так як ви, вивчали її по книжках в зрілому віці.

А макака не вивчила навіть по книжках. Чечьоткін з супругою, мабуть, і не намагались.
А ти, щирий українець, їм не дорікаєш. Не на часі, так? Чи ти такий самий "українець" і захисник української культури. Любитель живої копійки зараз, ніж армія, мова, віра колись.  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #50 : Вересня 05, 2025, 01:32:21 13:32 »

чому ватники та жиди називають завжди Порошенко Петя?
ні Порошенко, ні Петро а Петя?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #51 : Вересня 05, 2025, 01:39:34 13:39 »
Тому що вони ватники і жиди. :smilie2:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #52 : Вересня 05, 2025, 01:51:30 13:51 »
чому ватники та жиди називають завжди Порошенко Петя?
ні Порошенко, ні Петро а Петя?

Ну колись же перших двох президентів називали Льоня, а двох других Вітя.
Це таке...

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #53 : Вересня 05, 2025, 01:54:06 13:54 »
А макака не вивчила навіть по книжках. Чечьоткін з супругою, мабуть, і не намагались.
А ти, щирий українець, їм не дорікаєш. Не на часі, так? Чи ти такий самий "українець" і захисник української культури. Любитель живої копійки зараз, ніж армія, мова, віра колись.  :smilie7:

Я не знаю хто така макака.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #54 : Вересня 05, 2025, 02:21:46 14:21 »
Авжеж, авжеж...
Макака - це точно не Юля Тимошенко.
Забув. Буває. Скоро й до унітаза не добігатимеш.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #55 : Вересня 05, 2025, 03:24:11 15:24 »

Макака - це теща Чечоткіна. Дивись назву теми  :)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #56 : Вересня 05, 2025, 03:50:52 15:50 »
Ну колись же перших двох президентів називали Льоня, а двох других Вітя.
Це таке...

Щось я не чув від тебе - Вовочка.

А Юля сука! :love: Вона ж Макака. Вона ж Вона.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #57 : Вересня 05, 2025, 06:55:10 18:55 »
Авжеж, авжеж...Забув. Буває. Скоро й до унітаза не добігатимеш.

Дивись, як би в тебе не почалося сечонетримання, через цистіти, бо на урологів тоді грошей не напасешся, по всій квартирі матимеш їдкий запах. Діти після тебе продаватимуть квартиру за копійки, навіть ремонт не схочуть робити.
« Останнє редагування: Вересня 05, 2025, 07:05:35 19:05 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #58 : Вересня 05, 2025, 07:05:01 19:05 »
Щось я не чув від тебе - Вовочка.

А Юля сука! :love: Вона ж Макака. Вона ж Вона.

Для в мене той Вова взагалі ніхто. В мене навіть злості нема на нього.

Але мене є стійке презирство до 73% мешканців України. Навіть і не презирство. А просто не розуміння, в якій країні я живу.
73% дебільнувато-байдужих людей - це дуже багато. Це породжує запитання про сенс існування країни.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #59 : Вересня 06, 2025, 07:56:46 07:56 »
Дивись, як би в тебе не почалося сечонетримання, через цистіти, бо на урологів тоді грошей не напасешся, по всій квартирі матимеш їдкий запах. Діти після тебе продаватимуть квартиру за копійки, навіть ремонт не схочуть робити.
Я ж казала, що не добігатимеш.   :smilie7:
Які ви, юльки, однакові усі. Навіть незважаючи на стать.
Тому в макаки і рейтинг в сраці.