Автор Тема: До питання про майбутнє країни, її курс та керівництво  (Прочитано 428 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Пропоную оцінити майбутні потреби, проблеми та керівництво. Конфігурацію.
А також відповідальність папірєдніків.

Свідомо не торкаюсь в цій темі персони Зеленського тільки тому що він є Головнокомандувачем.
Вважаю що нищівна критика головної фігури під час війни це ще гірше ніж не мати головнокомандувача взагалі.
Це моя особиста позиція.

Проте таке ставлення не торкається жодної персони біля Зеленського. Його партії та його "патужнаї каманди"

Ось тут Швець просто цитує статтю що вийшла у впливовому західному змі.

Стаття про Залужного

Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Sturmer44

• Hero Member
Парламентські позачергові вибори 2019-го року, я особисто вважаю ключовою проблемою, щоб не казати катастрофою.
По конституції Україна парламентсько-президентська республіка. Це значить що при іншій конфігурації ніж чисельна домінація президентської "Слуга Народу", парламент міг би запобігти катастрофічним рішенням ОП чи відсутності правильних рішень. Фактично влада від парламенту перейшла до ОП не маючи законних підстав. Кажучи прямо це державний переворот та узурпація влади органом не передбаченим в конституції.
Але, категорія населення під умовною назвою "масовий дебіл" в котрий раз в історії виявився наймасовішою чисельно,
і як результат "партія" різнокольорового зброду в складі фотографів, тамадів, злодіїв, сепарів, підкацапників, пафосних дурнів, корупціонерів стала підпорою в діяльності та бездіяльності чинної виконавчої влади. Як результат злодійська шиза у вигляді "мільярд дерев і дороги і всьо паділіть і какая разніца і відвід військ і агентура на посадах" 
замість ракет, армії , мобілізації суспільства та знищення злодійства.
Результати катастрофічні. Мінус 10 мільйонів населення та 20% території.
Перш за все розпуск попереднього парламенту був незаконним, а далі всі знають що було.
Я намагаюсь бути об'єктивним, але можливо хтось зі мною не погодиться,
І в свою чергу назве в цій розмові достойних людей з цієї партії та команди ОП.
Я бачу тільки дурнів, злодіїв, зрадників та різний непотріб в безпрецедентній кількості.
Український парламент ніколи не був настільки ганебним, та персонально неприйнятним, навіть в часи "групи 239" хто пам'ятає. А тут ще й війна.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Які шанси в Залужного, знаючи що "масовий дебіл" нікуди не зник, і цього дебіла не лікують навіть ракети на голову ?
Хто ще крім Залужного міг би внести конкуренцію у "вибори" ?
А чи буде Залужний виступати взагалі ?
Яка партія могла б виграти парламентські вибори, або хоча б мати суттєвий процент для коаліції ?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Партія поміркованого прогресу в межах закону  :smilie1:

Сто один рік тому у Чехії остаточно оформилася, випустила маніфест і висунула власного кандидата до парламенту Австро-Угорської імперії – Ярослава Гашека – структура з іронічною назвою «Партія поміркованого прогресу в межах законності». Усі передвиборні обіцянки партії було написано у пивниці, а серед них: «Якщо ви оберете нашого кандидата, обіцяємо захистити вас від землетрусу в Мексиці!»

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Не буде наш мудрий наріт обирати розумом, навіть зараз.

Об'єктивно, найкращим був би варіант типу Франко чи Салазара на триваліший час  :smilie8:

Offline majesty

• Ветеран форума

Об'єктивно, найкращим був би варіант типу Франко чи Салазара на триваліший час  :smilie8:

факт
наріт не має клепки зовсім
доречі мвйдан студентів 22го  липня
був майданом тіх саих 25 відотків нового покоління

73% рагулів нікуди не ділись
найдуть нового голобородька  :fp2

Offline BFBF

• Hero Member

DJT - Якщо ви виберете мене, то вам більше не прийдеться іти на вибори

Дональд Трамп зробив шокуючу заяву в понеділок, коли стверджував, що багато американців віддавали б перевагу диктатору на найвищій посаді в країні.

Президент підписував серію указів, які посилять його політику боротьби з криміналом у Вашингтоні та інших містах, зокрема в Чикаго, коли він висловив незадоволення негативною реакцією на своє рішення направити Національну гвардію до столиці країни.

"Вони кажуть:
'Нам не потрібен він.
Свобода. Свобода.
Він диктатор.
Він диктатор,'" - сказав Трамп, посилаючись на критиків розгортання військ у Вашингтоні та його постійну загрозу відправити війська в Чикаго.

"Багато людей кажуть: 'Можливо, нам би хотілося диктатора,'" - сказав Трамп, сумніваючись, перш ніж запропонувати, що він не один з таких людей.

"Я не люблю диктаторів.
Я не диктатор.
Я людина з великим здоровим глуздом, і я розумна людина.
І коли я бачу, що відбувається в наших містах, і тоді ти відправляєш війська.
Замість того, щоб отримати похвалу, вони кажуть:
'Ти намагаєшся захопити Республіку.'
Ці люди хворі."
https://www.huffpost.com/entry/trump-americans-want-dictator_n_68ac8877e4b0176c52c016b1