Автор Тема: Doctor ніколи  (Прочитано 1074 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Doctor

• Hero Member
Doctor ніколи
« : Серпня 09, 2025, 07:03:32 19:03 »
За що забанили доктора в ніколи і що з цим робити.
Правильно - нічого не робити, бо якщо ви помітили доктор на фупячці єдине що робив, то з матюками ганяв зє-ботів та начебто не генерував ніякого змістовного контексту, але зєкацапи зрозуміли, (або їм підказали) що це небезпечно і ось чому.

Почнемо з медведчука.

Не знаю  чому, але більшість адекватних дописувачів там чомусь замовкали, коли сєрлєщ, або якась інша тварина прив'язували медведчука до Пороха.
Так Порох співпрацював с медведчуком і той на прохання )(уйла був посередником між кацапами та Україною по обміну полоненими в 2014-2018 роках. Чому так сталося пояснила сама Мєркєль дуже просто - на прохання ввх.
Тобто була проста ділема - або ніякого обміну наших хлопців, або через медведчука. І це все.

Зєботи намагаються довести, що медведчук був членом української команди в Мінську, але якщо запросити від зєкацапів будь який документ, який це підтверджує, то вони тихо зникають або щось брешуть і намагаються змінити тему. Справа в тому, що такого документу не існує і тому довести цього вони не можуть! Це був такий собі сурков, але з громадянством України.
А от з Боневтіком тут все гааараздо цікавіше. Дружина медведчука марченко влаштувала безробітного на той час клована на Інтер Бойка, де він був менеджером, про що вона відкрито заявила і ніяких заперечень від боневтіка не було, бо є документи. Тобто боневтік втілював в життя проросійські наративи каналу бойка.
Йдемо далі. Канал Г+Г, де половина це Коломойського та 25% того самого медведчука через оксану марченко.
Цей канал зараз основа марафону, тобто канал медведчука (бо каламойша сидить, ну відносно, звичайно) формує погляди громадян України у вігни з рашкою. Якийст там ігор_піхуй на упячці щось проквакав, що медведчука немає у формальних володарів Г+Г, але чомусь недолуге не згадав що й коломойського формально там теж немає.
Хтось може повірити, що хазяїн боневтіка, який переховується в українській тюрмі десь загубив весь свій вплив на його ж канал? А є якійсь судові рішення стосовно цього? Правильно, немає.
А от доказ, що спадок медведчука навіть не заарештований ось він:

Далі буде..

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Doctor ніколи
« Reply #1 : Серпня 09, 2025, 07:12:28 19:12 »
Про Бидлана й його камарилью давай інфу з місць, це зараз топ тема.

Мудачуки  з опаришами теж важливо, але з ними й так все ясно, як би там подоляківські холуї не надривались

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #2 : Серпня 09, 2025, 07:56:03 19:56 »
про Бидлана я вже казав і добавити нічого, він підмахував, підмахує і буде підмахувати )(уйлу. Є сумніви?
Проблема не в ньому, а в тому, що поки боневтік на троні ніякої допомоги від штатів не буде, є питання і по Європі.
Головна проблема зараз це боневтік при владі.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #3 : Серпня 09, 2025, 08:07:07 20:07 »
про Бидлана я вже казав і добавити нічого, він підмахував, підмахує і буде підмахувати )(уйлу. Є сумніви?
Проблема не в ньому, а в тому, що поки боневтік на троні ніякої допомоги від штатів не буде, є питання і по Європі.
Головна проблема зараз це боневтік при владі.

Ну, опариш це серйозна проблема. Але це більше всередині країни, в питаннях допомоги це таки не ключове. По фінансах так, а по озброєннях тут він особливо ні при чому.

Я маю на увазі постачання зброї від партнерів. По внутрішньому її виробництву - тут він дійсно всрав все, що можна   :smilie9:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #4 : Серпня 09, 2025, 08:16:50 20:16 »
,розбанять
після як черчилля пононять сцаними ганчіркамт, розбанять
да і бан ьув до зеленого обсера з набу

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #5 : Серпня 09, 2025, 08:17:47 20:17 »
но нас ще цікавить епштейн
чи  о правла шо файли є куйла

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #6 : Серпня 09, 2025, 08:53:55 20:53 »
Доктор, а забанила вже нова влада (адмін), чи стара?
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #7 : Серпня 09, 2025, 09:02:27 21:02 »
Подивився, схоже що нова, ледь не першим. :smilie2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #8 : Серпня 09, 2025, 09:03:41 21:03 »
Тоді у мене нема розумних порад.
Але зеленим покидькам залюбки привіт перекажу.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #9 : Серпня 09, 2025, 09:19:54 21:19 »
Подивився, схоже що нова, ледь не першим. :smilie2:

нова
но ще до набу мвйдану

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 09, 2025, 09:25:43 21:25 »
А нова це хто  такі ? Я маю на увазі не конкретного якогось Васю, а чиї вони холопи ?

І взагалі, хто зараз упячкою заправляє де факто ? Далі удмуртка рулить ?

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #11 : Серпня 09, 2025, 09:48:32 21:48 »
А нова це хто  такі ? Я маю на увазі не конкретного якогось Васю, а чиї вони холопи ?

хрін його знає
но минулого адміна забанили назавжди

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #12 : Серпня 09, 2025, 10:12:52 22:12 »
Про Бидлана й його камарилью давай інфу з місць, це зараз топ тема.

Мудачуки  з опаришами теж важливо, але з ними й так все ясно, як би там подоляківські холуї не надривались
Інсайд є, тільки не від мене а мого сусіда, програміста-бандерівця з Донецька (!), який працює на тутешній гавенмент.
Так от, в розмові Трампона з Боневтіком, де начебто рудий казав, що треба бити по масквє, було трішечки не так.
Трампон не казав, що треба бити, а спитав ЧОМУ немає ЧИМ відповідати і куди поділися мільярди західних доларів, які цілеспрямовано виділялися на дрони. Нормальної відповіді не було.
Можна вірити, можна ні.

В будь якому випадку Україні треба виходити з того, що трампон з презирством ставиться до боневтіка, а через нього і до держави.

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #13 : Серпня 09, 2025, 10:18:30 22:18 »
нова
но ще до набу мвйдану
Звичайно, бо операцію по евакуації медведчука шляхом здачі та "обміну" на нього азовців ніхто чомусь не помітив, хоча вона читалася одразу після того, як боневтік брехав азовцям про якісь гарантії від Червоного Хреста, яких взагалі не було. Так само і з марафоном від медведчука(Г+Г).
Зєвлада за це буде банити, нема питань.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Серпня 09, 2025, 10:41:39 22:41 »
хрін його знає
но минулого адміна забанили назавжди

Це той хфотограф упячний ?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #15 : Серпня 10, 2025, 06:15:19 06:15 »
Як тільки скандал по кумам зєльця десь пропадає одразу ікспєрд по кумівству квір-залізничник кончіта лєщєнко :rotate:
Mocsia delenda est

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #16 : Серпня 10, 2025, 06:54:46 06:54 »
Інсайд є, тільки не від мене а мого сусіда, програміста-бандерівця з Донецька (!), який працює на тутешній гавенмент.
Так от, в розмові Трампона з Боневтіком, де начебто рудий казав, що треба бити по масквє, було трішечки не так.
Трампон не казав, що треба бити, а спитав ЧОМУ немає ЧИМ відповідати і куди поділися мільярди західних доларів, які цілеспрямовано виділялися на дрони. Нормальної відповіді не було.
Можна вірити, можна ні.

В будь якому випадку Україні треба виходити з того, що трампон з презирством ставиться до боневтіка, а через нього і до держави.

Та ні, гроші і зброю вони більш-менш контролюють. Мабуть.
Про миршавого жидка скорше за все правда.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #17 : Серпня 10, 2025, 07:03:56 07:03 »

Якось не зрозуміло.
Зелену сволоту почали банити, але якось гуманно.
Там де мене на 10, по тому ж 4.3 ElGuider   4.3 флуд+мат, але його чомусь на 3 доби.
Що гарно, частину відвертої антиукраїнської сволоти побанили "назавджи" (старик, Сметана, вадім, ...)

За що Доктора бахнули не знаю, він точно з іншої кампанії.

Offline Doctor

• Hero Member
« Reply #18 : Серпня 11, 2025, 12:42:12 00:42 »
Там де мене на 10, по тому ж 4.3 ElGuider   4.3 флуд+мат, але його чомусь на 3 доби.
За що Доктора бахнули не знаю, він точно з іншої кампанії.
Тому що за совєтів було таке визначення "соціально блізкій". В них криміналітет був соціально блізкій до пролетаріату, а от засуджені по 58 це вороги народу.
Так і в зелених, кацапи скулбоі, азарівець паул, хуідер, який на початку війни з любрікантісом бідкалися, що не можуть виїхати на Захід це все соціально близькі групи.
Зелені по суті нічим принципіально не відрізняються від кацапів, порівняйтн хоча б як показували українських партіотів кацапи в своїх фільмах з тим як показали їх в Слугє народа. Все один в один.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #19 : Серпня 11, 2025, 06:03:04 06:03 »
Сутність зелених покидьків я чудово розумію.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #20 : Серпня 11, 2025, 06:05:09 06:05 »
Ги!

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #21 : Серпня 11, 2025, 09:55:32 09:55 »
Ги!

нащо ти принизив Додіка на фупі :laugh:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #22 : Серпня 11, 2025, 10:44:16 10:44 »
 :ah