Автор Тема: Бля-я-я...  (Прочитано 1313 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Бля-я-я...
« : Липня 30, 2025, 11:30:47 23:30 »
Україна дуже близька до того, щоб мати власну балістику, — міністр оборони Денис Шмигаль.

То вже була балістика (згідно пиздіжу Опариша), то вже ми близько.  Почали віддалятись, напевне  :smilie9:

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Бля-я-я...
« Reply #1 : Липня 31, 2025, 10:30:39 10:30 »
Україна дуже близька до того, щоб мати власну балістику, — міністр оборони Денис Шмигаль.

То вже була балістика (згідно пиздіжу Опариша), то вже ми близько.  Почали віддалятись, напевне  :smilie9:

підери зелені

пишуть щнобель міндіч відпочиває в іспаніі

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 31, 2025, 12:17:57 12:17 »
за дорученням президента запускаємо .. 

йобані гандони  :smilie9:

Тимур Ткаченко
@tymur_tkachenko
Читати
За дорученням Президента України Володимира Зеленського запускаємо повноцінну систему перехоплення ворожих дронів, які летять на Київ.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #3 : Серпня 24, 2025, 01:40:29 01:40 »
Як там наша балістика, летить  :smilie8:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #4 : Серпня 24, 2025, 06:12:18 06:12 »
Текст від зрадойоба часів Порошенка

Ви знаєте, що таке Raytheon? – Це найбільша американська корпорація військово-промислового комплексу. Raytheon заснована в 1922 році, відіграла значну роль в постачанні американської армії та армій союзників у роки Другої світової війни, має величезний науково-технічний потенціал, наприклад, система GPS створена і підтримується Raytheon, сьогодні в корпорації працює понад 200 тисяч висококваліфікованих співробітників, а щорічний обсяг продажів перевищує 25 млрд доларів.

А в цей час в Україні невідома особа на ім'я Артем (прізвище секретне), представник нікому невідомої ще два роки тому компанії Fire Point, заявляє на весь світ, що «нова українська» крилата ракета FP-5 «Фламінго» краща за американську крилату ракету «Томагавк» виробництва корпорації Raytheon. Пряма мова:

«... «Томагавки», по-перше, застарілі, по-друге, вони за технічними характеристиками вже набагато гірші. У них абсолютно все гірше, ніж у сьогоднішніх «Фламінго». По-третє, вони, у 5, здається, разів дорожчі, без транспортування і засобів доставки...»

Завіса. Десь там далеко в Америці одночасно заплакали 200 тисяч працівників Raytheon, зробили собі харакірі тисячі видатних - раніше, до появи «Фламінго», - конструкторів та інженерів корпорації, втратили свої гроші мільйони простих інвесторів через обвал акцій Raytheon на фондовій біржі.

Мене просто розпирає гордість за Україну.

Як, ну як можна зробити крилату ракету таких жахливих розмірів, без бортового локатора огинання рельєфу місцевості, без оптичної навігаційної системи, без головки самонаведення, без бортового навігаційно-прицільного комплексу, без застосування технологій зниження радіолокаційної помітності, не приховуючи лопатки турбореактивного двигуна, а навпаки – поставивши його на ракету, щоб всі локатори ППО бачили, не хвилюючись про екіпажі на старті, яким потрібно мінімум 40 хвилин збирати громіздку ракету на позиції, чекаючи прильоту «іскандерів» - як можна зробити таке одоробло за ціною 400 тис доларів (одна п'ята від ціни «Томагавка»), і ще пишатися ним, обгажувати на весь світ американську корпорацію, під управлінням системи GPS якої, повинна літати ця диво-ракета, тому що нічого іншого у неї немає?..

Ну ось як?.. Ви це серйозно?!..

І ця величезна праска з крилами до кінця року планується бути запущена в серійне виробництво на рівні сотень штук на місяць, а сьогодні, за заявами компанії, вже виробляється по 1-й штуці на день – навіть «Томагавки» з такою швидкістю не роблять, тому що складно і неможливо.

Вся державна машина, весь єдиний телемарафон, ряд незалежних видань, уряд і сам президент вже прорекламували це українське (не цілком, до речі, українське) "аналогов-нет". І, ймовірно, підтримали фінансово, в той час, коли десятки виробників дронів сидять без держзамовлень, а десятки бойових підрозділів не отримують дрони від держави, тому що грошей немає...

Звичайно, всім нам хочеться нової суперзброї, справедливої помсти, палаючої москви і мирного неба, нарешті, над головою. Але чого нам точно не вистачає – технічної компетенції. Тому найбільше на війні заробляють піар- і локейшен-менеджери, продюсери та арт-директори. Український «Голлівуд» замінив оборонно-промисловий комплекс. Занадто багато піару, надто багато всіляких нових ракет, балістики, «ракет-дронів» та іншої вундервафлі, коли реальну бойову роботу роблять зовсім інші, тихі та непомітні дрони і їх ніким не прорекламовані екіпажі.

Бойовим постійно не вистачає ресурсів, дронів, тому що гігантські бюджети йдуть кіношникам і авантюристам.

Я думаю, може статися черговий пшик і гігантський скандал. І, можливо, з'явиться робота для правоохоронних органів, для НАБУ і САП. А крайнім може виявитися президент, якого вся ця піар-історія з людьми в костюмах біологічного захисту навколо макетів ракет і дронів може дуже невчасно дискредитувати в ході відповідальних переговорів.

Ось і думай-те.
Автор Юрій Касьянов.
Mocsia delenda est

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #5 : Серпня 24, 2025, 06:19:05 06:19 »
Ну, Касьянов постійно зрадойобить, зовсім не показник. Ну, а по нашій ФАУ, то, наскільки розумію - це подальший розвиток бпла, тобто, еволюційний крок

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #6 : Серпня 24, 2025, 06:23:26 06:23 »
Висновок невтішний : опариши можуть тільки кіно знімати і то тільки таке що квитки на нього виключно через профком і комітет комсомолу втюхувати.

Трошки пожирували на залишках нептунів і стугн і все.

Фоксбет і Лютий - це теж серійка зроблена "до".
Перший ще якось виробляється , а другий після весгяно-літнього розйобу "Антонова" - майже ні. Що характерно - навпроти "Антонова" знаходиться незламний і зовсім неушкоджений офіс придворної 3ОШБр - ну то таке.
П Р О Ф Н Е П РИ Г О Д Н І
Mocsia delenda est

Offline BFBF

• Hero Member
« Reply #7 : Серпня 24, 2025, 06:46:42 06:46 »
Висновок невтішний : опариши можуть тільки кіно знімати і то тільки таке що квитки на нього виключно через профком і комітет комсомолу втюхувати.

Трошки пожирували на залишках нептунів і стугн і все.

«Пентагон месяцами блокирует использование Украиной дальнобойного оружия для ударов вглубь России… Американское вето ударов дальнобойным оружием ограничивает украинские военные операции, в то время как Белый дом пытается расположить Кремль к началу мирных переговоров», — говорится в публикации.

По словам собеседников издания, атак с применением американских дальнобойных систем ATACMS не было с конца весны — один раз с того момента Киев пытался ударить ими вглубь России, но получил запрет от Вашингтона.

Узбагойся...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Серпня 24, 2025, 08:47:40 08:47 »
Хе-хе, чотирибуквенний прибіг  :weep:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #9 : Серпня 24, 2025, 09:11:19 09:11 »
А ось і бубочкіни рокєти :weep:

Але є ньюанс. Це зенітні ракети дальньої дії з можливістю застосування по наземних цілях.
Дуже складна штука що потребує наскрізної інтеграції у систему ППО включно з АВАКСом.
Плюс пускова платформа - есмінці.
Словом діло не для геніяльних мізків квартальних воєначальників :laugh:
Mocsia delenda est

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #10 : Серпня 24, 2025, 11:06:19 11:06 »
(click to show/hide)
Автор Юрій Касьянов.

Снова тризубец над кремлем криво закрепили. Да шож такое то?!!! Доколе?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #11 : Серпня 24, 2025, 11:51:20 11:51 »
Снова тризубец над кремлем криво закрепили. Да шож такое то?!!! Доколе?

Це вітчизняний зрадойоб часів Пороха.
До речі піонер БПЛА для ЗСУ.
Так що мимо
Mocsia delenda est

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #12 : Серпня 24, 2025, 12:23:50 12:23 »
Це вітчизняний зрадойоб часів Пороха.
До речі піонер БПЛА для ЗСУ.
Так що мимо

Де ж мимо если сам пишешь?
Я давно этого кадра знаю поэтому еще с тех времен и не обращаю внимания на его пиздеж.
Классический пример токсичного перфекциониста - если я не могу построить дом о трех этажах из хрусталя то я его вообще не буду строить

"таких жахливих розмірів, без бортового локатора огинання рельєфу місцевості, без оптичної навігаційної системи, без головки самонаведення, без бортового навігаційно-прицільного комплексу, без застосування технологій зниження радіолокаційної помітності, не приховуючи лопатки турбореактивного двигуна, а навпаки – поставивши його на ракету, щоб всі локатори ППО бачили,"

Бля,  а что, кто то предлагает со всей этой херью? Не, не предлагает? Просто удивительно, как же так....
Просто напоминаю что гарпуны нам дали только после того как мы Нептуном утопили "Москву". Так, для размышлений...

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #13 : Серпня 29, 2025, 11:58:52 11:58 »
МЗС не в курсі про Бубочкіні ракети, каже 'Дайте щось далекобійне'  :smilie8:

« Останнє редагування: Серпня 29, 2025, 12:05:21 12:05 від RG »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Серпня 29, 2025, 12:04:32 12:04 »
 :fp2

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #15 : Серпня 29, 2025, 09:01:15 21:01 »
А ось і бубочкіни рокєти :weep:

...

Пишуть, що це якась штуковина, що тільки розробляється. І сам продаж (якщо він ще відбудеться), буде хз коли, прогнозний термін вимірюється роками. Так що це дійсно 'бубочкіни' ракети, цілком ефемерна річ  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Серпня 29, 2025, 09:10:52 21:10 »
До речі, сам термін 'бубочкіни ракети' може претендувати на мем  :fp2

Ану закиньте на упячку, щоб поспостерігати розриви опаришівських пуканів  :hot:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #17 : Серпня 30, 2025, 09:22:47 21:22 »
Рейнметал відкрив новий завод Німеччині з нічого за 14 місяців. В Україні, де все планувалось ще перед початком будівництва в Німеччині, далі велику ніхуя. Німець майже прямим текстом каже  'йобані підараси'  :smilie9:

- Вы также строите аналогичный завод в Украине. Когда он будет готов? Вы критиковали украинскую бюрократию. Сейчас ситуация улучшилась?

- Я говорил об этом с новым министром обороны Украины (Денисом Шмыгалем. - Ред.). Я сказал ему, что нам нужно поторопиться. Я также пригласил его сюда (на открытие), но у него были другие планы. Но мы проведем встречу и здесь, я ему все покажу. Я сказал ему: "Господин министр, посмотрите, это можно сделать за 14 месяцев". Прежде чем мы начали планирование в Унтерлюсе, мы уже планировали в Украине. Но только в Украине завода по-прежнему нет. Позвольте мне сказать так - мы можем работать лучше.

Rheinmetall: Первые снаряды с новой фабрики пойдут в Украину

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #18 : Серпня 30, 2025, 11:19:26 23:19 »
Рейнметал відкрив новий завод Німеччині з нічого за 14 місяців. В Україні, де все планувалось ще перед початком будівництва в Німеччині, далі велику ніхуя. Німець майже прямим текстом каже  'йобані підараси'  :smilie9:

- Вы также строите аналогичный завод в Украине. Когда он будет готов? Вы критиковали украинскую бюрократию. Сейчас ситуация улучшилась?

- Я говорил об этом с новым министром обороны Украины (Денисом Шмыгалем. - Ред.). Я сказал ему, что нам нужно поторопиться. Я также пригласил его сюда (на открытие), но у него были другие планы. Но мы проведем встречу и здесь, я ему все покажу. Я сказал ему: "Господин министр, посмотрите, это можно сделать за 14 месяцев". Прежде чем мы начали планирование в Унтерлюсе, мы уже планировали в Украине. Но только в Украине завода по-прежнему нет. Позвольте мне сказать так - мы можем работать лучше.

Rheinmetall: Первые снаряды с новой фабрики пойдут в Украину

Вы конечно можете работать лучше, Шмыгаль не может

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #19 : Серпня 30, 2025, 11:53:45 23:53 »
Вы конечно можете работать лучше, Шмыгаль не может

Та це пиздець повний. Він вмовляє міністра оборони воюючої країни нарешті щось почати робити  :smilie9:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 15, 2025, 07:23:43 07:23 »
Ахуєть  :smilie10:

У квітні 2025 року міністр стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін заявив, що обсяги виробництва вже забезпечили регулярне використання вітчизняної балістичної ракети та «довгого Нептуна».

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #21 : Вересня 15, 2025, 08:43:24 08:43 »
Ну раз в год это тоже "регулярно"
Когорта пиздоболов мля

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #22 : Жовтня 06, 2025, 03:10:26 15:10 »
Черговий струмінь зеленої сцянини. Австралопітек, підставляй єбало  :at

Ми успішно використовували Нептуни, незабаром регулярно використовуватимемо власні балістичні ракети, — Зеленський.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #23 : Жовтня 06, 2025, 03:34:55 15:34 »
До речі, сам термін 'бубочкіни ракети' може претендувати на мем  :fp2

Просто маю нагадати:

:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #24 : Жовтня 07, 2025, 03:19:24 15:19 »
Бубочки розробили антишахедну міні-ракету  :smilie8:

European manufacturer Thales has developed a compact mini-missile to help counter Shahed-type attack drones — FZ123 warhead for the 70 mm missile is filled with thousands of tiny steel pellets and nearly one-kilogram charge. New system is already being deployed in Ukraine.

The strike radius during an explosion reaches up to 25 meters in diameter. The maximum range of the missile with this warhead is up to 3 km.