Автор Тема: Дешева Зе Пшонка  (Прочитано 698 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Дешева Зе Пшонка
« : Липня 23, 2025, 06:00:03 18:00 »
Генеральний прокурор Руслан Кравченко стверджує, що не просив збільшувати власні повановаження щодо контролю над НАБУ і САП.

Джерело: "Українська правда" з брифінгу Кравченка в Києві 23 липня

Пряма мова: "Збільшувати повноваження генерального прокурора я не просив. Мою думку не запитували".

Деталі: Генпрокурор зазначає, що дізнався про зміни до Кримінального процесуального кодексу (КПК), які передбачають посилення його впливу на антикорупційні органи, з телеграм-каналу народного депутата Ярослава Железняка.

Від усіх запитань щодо поспіху в ухваленні і підписанні закону генпрокурор відмахнувся тим, що закони ухвалює Верховна Рада, а він тільки виконує.  :fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Дешева Зе Пшонка
« Reply #1 : Липня 23, 2025, 06:01:58 18:01 »
Дії старої прокуратури з поліцією та СБУ в загальних судах привели до ув'язнення лише 9% спійманих корупціонерів. У НАБУ, САП та ВАКС цей показник становить майже 40%. Причому всі фігуранти – впливові особи.
https://epravda.com.ua/weeklycharts/zelenskiy-znishchiv-nezalezhnist-nabu-yak-teper-viglyadatime-borotba-iz-korupciyeyu-809511/

такий відверто слабкий результат у старої гвардії має пояснення. Річ у тім, що справи, пов'язані з корупційними та економічними злочинами, прокуратура, як правило, банально "продає": більшість з них закінчуються угодою зі слідством про визнання винуватості та умовним покаранням чи просто штрафом, якщо це передбачено ККУ. Так прокурори показують високу статистику формально покараних осіб і водночас їх декларації поповнюються елітними автомобілями і домівками, а корупціонери відбуваються переляком і штрафом.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #2 : Липня 23, 2025, 06:19:17 18:19 »
треба ЕС вводити санкцii  проти Кравченко та Ермака

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Липня 23, 2025, 09:40:14 21:40 »
Генеральний прокурор Руслан Кравченко стверджує, що не просив збільшувати власні повановаження щодо контролю над НАБУ і САП.

Джерело: "Українська правда" з брифінгу Кравченка в Києві 23 липня

Пряма мова: "Збільшувати повноваження генерального прокурора я не просив. Мою думку не запитували".

Деталі: Генпрокурор зазначає, що дізнався про зміни до Кримінального процесуального кодексу (КПК), які передбачають посилення його впливу на антикорупційні органи, з телеграм-каналу народного депутата Ярослава Железняка.

Від усіх запитань щодо поспіху в ухваленні і підписанні закону генпрокурор відмахнувся тим, що закони ухвалює Верховна Рада, а він тільки виконує.  :fp2

Піздєц. А якщо би проголосували постанову виїбати його в сраку держаком від лопати, то він теж би це так само сприйняв ?  :fp2

Думаю, що чудік дійсно хвилюється, щоб Європа якісь санкції йому не в'єбала, тому й падає на мороз, типу я не я, це все депутати  :weep:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #4 : Липня 30, 2025, 03:56:34 15:56 »
Дослівно зі статті: "Саме тими днями, коли Чернишов уже перебував за кордоном і не збирався повертатися, відбулася фінальна зустріч Кравченка з керівництвом держави в ОПУ.

Першим проєктом, який обговорювали з Кравченком, було… знищення незалежності антикорупційної системи. "Подумати, як", – у такій м'якій, але цілком зрозумілій формі озвучували завдання наймолодшому генпрокурору в історії України".

Деталі: Зазначається, що ініціатором процесу джерела УП називають керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Сам Кравченко, за цими даними, під час зустрічі погодився, що "потягне" запропонований йому проєкт.