🇺🇸 Мало хто писав, але ця історія з спробою ліквідувати НАБУ та САП має величезні наслідки на наші відносини з США.
🤬І тут люди, які за це відповідали просто публічно взяли греблю і пару раз себе по голові вдарили.
💁♂️Простий приклад, депутатів збирали на 22 липня щоб «підтримати сенатора Ліндсі Грема і його ініціативу про санкції». Очевидно вже зараз, що це була тотальна брехня. А епічно, коли сам Ліндсі Грем випустив публічну заяву, що Україна втратить підтримку якщо не виправить помилку.
😱Або інша історія. Депутатам з ОП розповідали про дзвінок Єрмака з Кіт Келлогом, де останній погодив це рішення. Тільки потім, після голосування, донька Келлога написала розгромний пост. А посольство повідомило, що ніякого дзвінка взагалі не було.
🤬 Ну і останнє, що перед голосуванням (теж з ОП) депутати розповіли, що це ж республіканці 🚩 просять зруйнувати все що побудували демократи 🧢.
Як ви розумієте, все це не те що погано для відносин. Це прям лютий п****ц.
А ‼️увага для моїх колег депутатів. Думаю в достовірності моїх інсайдів ви за останній час переконалися. Зараз навіть не посольство, а саме Вашингтон дууууже ретельно збирає дані хто і як голосував. Не по фракціям (як звичайно), а по прізвищам.
Я останній раз таке бачив у 2018-му перед голосуванням створення ВАКС. І так само будуть ретельно дивитися хто і як проголосує.
🤫 І так само зараз ОП намагається в розмові з ними переконати, що це саме депутати винні і взагалі це була їх ідея.
💁♂️Тож не підставляйтесь. Тому що Міндіч і Ко спокійно потім у свою квартиру на Брукліні поїдуть, і скинуть всю провину на вас)
🎬Тут у відео я записав дві розмови. Дуже раджу, особливо колегам з Ради, послухати:
https://youtu.be/YAZ3IuCkaIM?si=STPrY0B4SvXK8vVzP.S. Вечорі буде друга частина- про решту міжнародників.