Не в захист Остапчика, а чисто від себе:
А тобі марно щось пояснювати
Я й не потребую пояснень. Є прості запитання.
Що конкретно вам "пояснили" з того, що раніше було незрозуміло.
Що конкретно ви тепер чітко знаєте, а раніше не знали.
Що ви конкретно тепер робитимете, чого раніше не робили.
Нездатність на них відповісти без того, щоб пошитися в дурні - це само по собі відповідь.
Я тебе розумію, але не розумію звідки таке глибоке військове і політичне розуміння світу!
В кого саме? Яке саме глибоке?
ПиСи. Я тобою пишаюсь!!! 
Дякую, я вами теж, але до відось це стосунку не має
А можна я тебе запитаю:
Кого би ти краще послухала Валерія Чалого, чи мене?
Або Віталія Портникова чи мене?
Як що мене, то ти дурепа!
Як що Портникова і Чалого, то це тобі відповідь про експертів, бо вони розповідають про речі, в яких я теж експерт, але калібром трохи менше.
Запитати мене можна, але задля впевненості про що йде мова, треба вточнити, що ви маєте на увазі під "послухати".
Послухати відосю, де один з вас штовхає монолог з очевидними речами? Мені таке від жодного з вас непотрібно.
Вибір між послухати таку хрінь, або поспілкуватися з вами? Очевидно поспілкуватися з вами.
Вибір між поспілкуватися з вами чи з ними? Про Чалого я нічого не знаю, відповідно з вами. В Портнікова цікаві літературні смаки, а вас поки що простіше вичепити для спілкування - відповідно, з Портніковим.
Тепер увага.
Якщо хтось з вас буде розповідати, як з дешевої електрогітари за допомогою дешевих китайських знімачів та іншої хріні, зробити суперкласну гітару. І будете виглядати як люди котрі щось на тому шарять. То можу саме послухати всіх трьох.
Після цього я матиму здатність відповісти на всі три власних запитання.
Знаєте, чому?
Бо я анічорта не петраю в збірці та тюнінгу електрогітар, при цьому маю одну найдешевшу, котру явно можна покращити. І якщо компоненти будуть дешеві, й процес не потребуватиме наявності 100500 інструментів (які теж коштують гроші), то я піду спробую.
А щоб сидіти "слухати" як "пояснюють" за ісконнічка портнова, то це також треба анічорта не петрати де знаходиться Україна, й що там коїться. Або бути українською дитиною, може підлітком.
Або - запрошую відповісти на три чарівних питання.