Мені складно з тобою дебатувати.
Я кажу тобі звичайні речі - у всьому світі ворогів вивчають.
Ну я вам теж звичайні речі кажу. Ви не працюєте в контррозвідці, щоб там реально вивчати це лайно, та ліквідувати потім фізично. Й ви не дебіл, щоб не розуміти хто такий портнов, що робив з судейською системою, й таке інше. Відповідно, неможна винести нічого корисного зі слів царьова.
Бачиш, поважні люди.
Вони теж слухали Царьова.
То вони теж "лайноїди"?
Як не дивно, якщо поважна людина вкусить котях лайна, він не перетвориться на цукерочку.
Ви знов-таки не дурень, щоб не розуміти, що в нашій країні взагалі великі проблеми в розрізі того, як поводити себе з русньой, оскільки ми всі з тим лайном більш-менш "сосущєствовалі" як мінімум до 2004 року, та й потім ще десять років (це я пишу про найадекватнішу частину наріду). Це означає тільки одне - в сенсі як поводити себе з руснявими, в нас поважних людей вважайте що нема. Відповідно, це такі як ви маєте ними ставати.
Я не слухав Царьова, я слухав Деніса Казанського.
Твій земляк, до речі.
Звідки я маю знати, що ви особисто слухаєте? Я після шторму відосєк від Остапа, та коментаря від Бумеранга пишу, що "Коротше, нормальний СУПчєг коли не скоче на упячці, то обмазується царьовим (а ця хня ще й жива? живучий алконавт, одначе) ". Наступним дописом вистрибуєте ви, з коментарем "От ти дурепа! Стрим Царьова показали усі канали, і обговорили усі політологи, а тобі СУПчики не такі."
Казанський, як для донбасянина, в принципі нормальна людина, ми спілкувалися. Потім, після окупації Донецька, він опинився в скрутному становищі, й здається за пару років був змушений долучатися трошки до пулу сєрлєщєй та пуштунів, щоби ото мочити Пороха трошки за копійчину, ну а як ішо. Попри чисто людське розуміння що кушать щось треба, як публіцист з позицією він для мене перестав існувати; відповідно не слідкую за ним.