Автор Тема: Так хто насправді керував замість дідуся Байдена?  (Прочитано 106 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
Авжеж когнетивний стан президента Байдена не дозволяв йому керувати на повну силу (м"яко кажучи). Але і тут ім"я членів політбюро демократичної партії не називають :smilie9:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Астафій, досить тягати сюди кацапо-бидланівське лайно  :at

Як там рудий підарас, вже нарешті поклав телефон, чи ще чекає на нові команди від Хуйла ?  :smilie7:

Offline Ostap.L

• Ветеран форума
коли я дивлюся на американську герантократію, я рефлективно згадую "дарагого Лєоніда Іліча". Молоді не зрозуміти ту "епоху застоя", як я тоді (в часи Брежнєва) по натякам родичів не міг зрозуміти жахи сталінізму. Я так мріяв побачити очільника КПРС в гробу, і таки побачив коли вчився в універі. Але я не про це. Централізована влада завжди закулісна: на сцені особа якої культ, а за кулісами бенефіціари культу. Авжеж культ в наш час не може бути абсолютним. Навіть при льоні ходили анекдоти який він супер-стар :lol:. Тому мені цікаво як американці сприймають обраних маразматиків. Напевно вони вам скажуть що голосували за кого запропонували, чи вибирали найменше зло, тощо. Але я підозрюю що для виборців Трампа він таки прикольний. Напевно саме в цьому секрет культу особи. :smilie7: