Кілька років тому я вирішив кардинально змінити своє життя: пішов з офісу, продав квартиру й став працювати віддалено. Зараз я – цифровий кочівник, мій дім там, де Wi-Fi і розетка. Такий спосіб життя дав мені багато: нові країни, знайомства, досвід. Але з’явилась інша проблема – відсутність місця для зберігання улюблених книжок. Вже на третьому переїзді зрозумів, що паперову бібліотеку возити з собою нереально. Саме тоді почав шукати онлайн-альтернативу і випадково натрапив на сайт, де можна читати книги онлайн
https://uabook.com.ua/ із першого погляду він здався мені простим, але я був приємно вражений різноманіттям. Тут є і класика, і сучасна проза, і навіть філософські праці, які я люблю читати в тиші на узбережжі.
Інтерфейс дуже зручний – можна читати прямо з ноутбука або телефона, сторінки швидко завантажуються, усе без реєстрацій і надокучливих вікон. Коли сидиш у кав’ярні в Тбілісі чи на вокзалі в Будапешті, важливо мати легкий доступ до якісної літератури. Завдяки ресурсу мої вечори стали спокійнішими й змістовнішими. До того ж, приємно, що сервіс розвиває українську культуру – усе рідною мовою, із любов’ю до читача. Я щиро рекомендую його всім, хто багато мандрує, цінує якісний контент і хоче мати свою бібліотеку завжди «в кишені».