Автор Тема: Почему Украина перспективна, а Россия - нет  (Прочитано 1149 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • לחכימא סגי בחכמתא
Re: Почему Украина перспективна, а Россия - нет
« Reply #60 : Травня 13, 2025, 05:15:55 17:15 »
...........
Майже втричі смертність в Україні перевищила народжуваність у 2024-му році, — інфографіка «Слово і діло».

Впродовж минулого року померли 495,1 тисяч людей, тоді як народилося лише 176,1 тисяч.
...........

В обеих странах рождаемость значительно упала в 1990-х.

Смертность превысила рождаемость с начала 1990-х и остаётся выше до настоящего времени.

С 2015 года показатели Украины заметно хуже, особенно по смертности и это объяснимо - влияние войны, и миграции, экономического упадка, связанных с войной.

В России в 2010-х была попытка улучшения рождаемости, но после 2020-х снова спад.

Однако что случилось в РФ и почему такая катастрофа с демографией?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #61 : Травня 13, 2025, 06:37:23 18:37 »
В обеих странах рождаемость значительно упала в 1990-х.

Смертность превысила рождаемость с начала 1990-х и остаётся выше до настоящего времени.

С 2015 года показатели Украины заметно хуже, особенно по смертности и это объяснимо - влияние войны, и миграции, экономического упадка, связанных с войной.

В России в 2010-х была попытка улучшения рождаемости, но после 2020-х снова спад.

Однако что случилось в РФ и почему такая катастрофа с демографией?
..........
Українські гімнастки з Донецька отримали нейтральний статус для виступів за Росію.

Українські гімнастки з окупованого Донецька Анастасія Іванова та Вікторія Чумакова отримали від Міжнародної федерації гімнастики (FIG) нейтральний статус для виступів у складі російської збірної.

17-річні Чумакова та 11-річна Іванова народилися в Донецьку. Після окупації Росією вони стали виступати за збірні РФ різного віку, а Чумакова у 2024 році виграла Кубок Росії в особистому багатоборстві.

Українські гімнастки з Донецька отримали нейтральний статус для виступів за Росію
Спортсменки народилися в Україні.
9 травня 2025, 13:04

Українські гімнастки з окупованого Донецька Анастасія Іванова та Вікторія Чумакова отримали від Міжнародної федерації гімнастики (FIG) нейтральний статус для виступів у складі російської збірної.

17-річні Чумакова та 11-річна Іванова народилися в Донецьку. Після окупації Росією вони стали виступати за збірні РФ різного віку, а Чумакова у 2024 році виграла Кубок Росії в особистому багатоборстві.

Пізніше Українська федерація гімнастики опублікувала заяву, в якій вимагає від Міжнародної федерації гімнастики (FIG) відібрати у них нейтральний статус:

"Українська федерація гімнастики звернулася з офіційним листом до Міжнародної федерації гімнастики (FIG) з вимогами розслідувати і скасувати надання українським гімнасткам із окупованих Росією територій Анастасії Івановій і Вікторії Чумаковій нейтрального статусу (AIN)", - зазначено в заяві.

Нагадаємо, у 2025 році Міжнародна федерація гімнастики (FIG) почала видавати росіянам нейтральний статус для участі в Кубку світу.
.........
Як ви думаєте, чому вони не обрали перспективну Україну, а обрали неперспективну Росію.
No money No honey

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #62 : Травня 13, 2025, 09:11:48 21:11 »

Як ви думаєте, чому вони не обрали перспективну Україну, а обрали неперспективну Росію.

Могу только предположить, что век спортсмена короток и из ряда вариантов они выбрали этот как наиболее эффективный с точки зрения затраченных усилий и результата.

А Вы как думаете?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #63 : Травня 13, 2025, 11:05:22 23:05 »
ти мабуть разом з макакою на теренах України опинився? Колгоспник бля.  :laugh:

Дитино, ти про що?
Чи ти народилась після 1991-го ?
І твої життєві пізнання лише з інтернету?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #64 : Травня 13, 2025, 11:47:54 23:47 »
Могу только предположить, что век спортсмена короток и из ряда вариантов они выбрали этот как наиболее эффективный с точки зрения затраченных усилий и результата.

А Вы как думаете?
С другой стороньі, как безперспективньій вариант может бьіть эффективньім?
Значит что-то не так в вашей гипотезе?

А относительно того, что я думаю, то я предпочитаю делать  вьіводьі, на основе фактов, имеющихся тенденций и перспектив.
А как вьі видите: фактьі, тенденции и перспективьі у нас не очень.
No money No honey

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #65 : Травня 14, 2025, 04:03:27 04:03 »
Дитино, ти про що?
Чи ти народилась після 1991-го ?
І твої життєві пізнання лише з інтернету?
народилась після 1962-го, вакурат в 1963  :smilie7:

Сприймати Україну як колгосп може лише  :love: :moskali:. І ту Україну йому Лєнін з носа виклупав.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #66 : Травня 14, 2025, 07:19:31 07:19 »
народилась після 1962-го, вакурат в 1963  :smilie7:

Сприймати Україну як колгосп може лише  :love: :moskali:. І ту Україну йому Лєнін з носа виклупав.

Нічого собі! Навіть трохи старша за мене.

Але в тебе, напевно, не було родичів, яким колись в колгоспі не платили зарплату, а нараховували "трудодні"
І як помінялось життя в колгоспних селах після сперті Сталіна. Хоча й не відразу. Селянам до 70-х років навіть паспортів не видавали, тільки при крайній необхідності.
В містах, звичайно ж, була трохи інша ситуація.
.........
Після 1991 року командно--адміністративнв система зникла. Але й Україна була поставлена на дерибан. Спочатку в невеликих масштабах, а досить скоро вже цілими галузями.

... А трохи пізніше вже територіальними одиницями.
......
І суто по темі.
Які Україна як суверенна держава має перспективи?
Тільки повернення до системи  УРСР, без комуністичних закидонів, без російської мови і Росії.
Інакше Україна просто розповзеться сама.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #67 : Травня 14, 2025, 08:03:44 08:03 »
Жулька віддасть накрадене і добровільно сяде в кутузку при тому УРСР ?

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #68 : Травня 14, 2025, 08:13:27 08:13 »
С другой стороньі, как безперспективньій вариант может бьіть эффективньім?
Значит что-то не так в вашей гипотезе?

А относительно того, что я думаю, то я предпочитаю делать  вьіводьі, на основе фактов, имеющихся тенденций и перспектив.
А как вьі видите: фактьі, тенденции и перспективьі у нас не очень.

На коротком интервале вполне может быть. Как мне кажется, принимать во внимание только какую-то часть трека и игнорировать остальные немного неправильно.

На какой период Вы рассматриваете тенденции и перспективы? А вот у спортсменов это 3-5 лет и все, дальше они физически заканчиваются и не могут показывать ровные результаты в течение всей жизни.

И я даже не буду их как-то осуждать за их выбор. Они решают свои кратковременные задачи, государства же должны целиться в будущее.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #69 : Травня 14, 2025, 08:16:52 08:16 »

Але в тебе, напевно, не було родичів, яким колись в колгоспі не платили зарплату, а нараховували "трудодні"
І як помінялось життя в колгоспних селах після сперті Сталіна. Хоча й не відразу. Селянам до 70-х років навіть паспортів не видавали, тільки при крайній необхідності.
В містах, звичайно ж, була трохи інша ситуація.
.........
Після 1991 року командно--адміністративнв система зникла. Але й Україна була поставлена на дерибан. Спочатку в невеликих масштабах, а досить скоро вже цілими галузями.

... А трохи пізніше вже територіальними одиницями.
......
І суто по темі.
Які Україна як суверенна держава має перспективи?
Тільки повернення до системи  УРСР, без комуністичних закидонів, без російської мови і Росії.
Інакше Україна просто розповзеться сама.

Предполагаю, что без террора и расстрелов хрен кто захочет обратно в СССР. Особенно те, кто не жил в той системе.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #70 : Травня 14, 2025, 08:46:50 08:46 »

А макака трохи старша за мене. То чому Вана така тупа?   :smilie7:

У моїх родичів забрали в колгосп всю худобу і весь реманент. Хату розібрали і відвезли в інше село для червонопузих бандитів. Бо надто гарна була хата, макакам таке подобалось.  Худоби було багато різної, від кіз-овець до корів-коней.  Кури-гусі-гиндики - то як у тебе рибки в акваріумі. 
А от в колгосп загнати мої родичі себе не давали.  По лезу ножа балансували. Слава Богу, не загинули. 

Тобто куди ти засунеш собі колгосп ти пойняв, шмаркля?    :smilie7:

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #71 : Травня 14, 2025, 08:57:32 08:57 »
І ще, комуняки довбані. 

"Куркуль" - то не той, хто в когось щось вкрав, а той в кого є здоров'я, велика сім'я (помічники) і всі не ледачі.   

У "куркуля" все розвалиться тільки в разі надзвичайної ситуації.   А у комуняк - завжди.  :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #72 : Травня 14, 2025, 09:22:35 09:22 »
І ще, комуняки довбані. 

"Куркуль" - то не той, хто в когось щось вкрав, а той в кого є здоров'я, велика сім'я (помічники) і всі не ледачі.   

У "куркуля" все розвалиться тільки в разі надзвичайної ситуації.   А у комуняк - завжди.  :smilie7:

Макакій просто 'брєдіт'(с)

Мабуть теж з понаєхавших. Може не цілком  кацап, а з якихось авакянів-григянів  :smilie8:

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #73 : Травня 14, 2025, 06:54:42 18:54 »
На коротком интервале вполне может быть. Как мне кажется, принимать во внимание только какую-то часть трека и игнорировать остальные немного неправильно.

На какой период Вы рассматриваете тенденции и перспективы? А вот у спортсменов это 3-5 лет и все, дальше они физически заканчиваются и не могут показывать ровные результаты в течение всей жизни.

И я даже не буду их как-то осуждать за их выбор. Они решают свои кратковременные задачи, государства же должны целиться в будущее.

Не думай о секундах свысока.
Наступит время, сам поймешь, наверное, -
свистят они,
как пули у виска,
мгновения,
мгновения,
мгновения.
.......
Что значит короткий интервал? Вся наша жизнь состоит из коротких интервалов. Вьі живете здесь и сейчас, а откладьівать что-то на потом - это уже из раздела рабской хрестианской верьі. Там: райские кущи, царствие небесне и всё такое. Поэтому бредни типа: Україна в НАТО, Україна - це Європа - всегда остануться бреднями и инструментом для взъёба местного манюпаса в интересах тех, кто этим манипулирует, пока этот самьій манюпас не кончится. А кончится - не велика беда.
А по поводу периода, на которьій рассматриваются тенденции и перспективьі, то я вам объясню на примере.
Если вьі запалили газ, поставили на него сковородку и достали пару куриньіх яиц, то скорее всего, вьі будете делать яичницу, а не пасту карбонаре.
Теоретически, можно на долгий период в будущем предположить, что из тех же самьіх яиц может получится яйца пашот. Но! В результате, в ближайшие будущем, мьі будем иметь яичницу. Может бьіть глазунью.
No money No honey

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #74 : Травня 15, 2025, 08:51:17 08:51 »
Не думай о секундах свысока.
Наступит время, сам поймешь, наверное, -
свистят они,
как пули у виска,
мгновения,
мгновения,
мгновения.
.......
Что значит короткий интервал? Вся наша жизнь состоит из коротких интервалов. Вьі живете здесь и сейчас, а откладьівать что-то на потом - это уже из раздела рабской хрестианской верьі. Там: райские кущи, царствие небесне и всё такое. Поэтому бредни типа: Україна в НАТО, Україна - це Європа - всегда остануться бреднями и инструментом для взъёба местного манюпаса в интересах тех, кто этим манипулирует, пока этот самьій манюпас не кончится. А кончится - не велика беда.
А по поводу периода, на которьій рассматриваются тенденции и перспективьі, то я вам объясню на примере.
Если вьі запалили газ, поставили на него сковородку и достали пару куриньіх яиц, то скорее всего, вьі будете делать яичницу, а не пасту карбонаре.
Теоретически, можно на долгий период в будущем предположить, что из тех же самьіх яиц может получится яйца пашот. Но! В результате, в ближайшие будущем, мьі будем иметь яичницу. Может бьіть глазунью.

Короткий интервал означает минимальный промежуток времени, за который возможно достичь максимального результата.

Аналогия про яичницу понятна, теперь предлагаю задуматься по какой причине не каждый может предугадывать хотя бы изменения курса валюты или крипты, ну или погоды, на длинном интервале.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #75 : Травня 15, 2025, 09:11:44 21:11 »
Короткий интервал означает минимальный промежуток времени, за который возможно достичь максимального результата.

Аналогия про яичницу понятна, теперь предлагаю задуматься по какой причине не каждый может предугадывать хотя бы изменения курса валюты или крипты, ну или погоды, на длинном интервале.
Эка вьі хватили...курс валют или криптьі.
Тут хотя бьі научились прогноз погодьі делать.
No money No honey

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #76 : Травня 16, 2025, 09:06:37 21:06 »
Эка вьі хватили...курс валют или криптьі.
Тут хотя бьі научились прогноз погодьі делать.

Ну так а какие проблемы? Почему это трудно сделать?

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #77 : Травня 16, 2025, 09:33:52 21:33 »
Ну так а какие проблемы? Почему это трудно сделать?
:smilie5:
А почему Земля плоская?
No money No honey