Автор Тема: Молоді люди мене ненавидять за те що я кажу що пенсій не буде (с)  (Прочитано 1376 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Может не нато плохое, а украинці полуумніе
Звісно :) Може ще й трумп зі своєю бидлоадміністрацією нєплохіє, коли прямим текстом волають що України в НАТО не буде, й взагалі війна через це почалася. А може навіть хуйло та інша русня неплохіє, он скільки зусиль докладають аби захапати собі дурну-полуумну, як ви пишете, Україну.
Ваша проблема полягає в тому, що ви навіть невзмозі змінити свою платівку про НАТО, двері до якого відкриті  :lol:

Але то таке. Питання в іншому, чому ви не обговорюєте з Киянином переможний фіскальний відсоток?

Offline Комашки

• Ветеран форума
пі сі, як ви кажете :)
Но я не отрицаю что бідлан и мага такие же клоуні и дебилі
Вам з цим треба бути обережніше.
Бо з такого от "нєотріцанія" починаються страшні речі.
Спершу у вас розчудовий президент США буде кловуном та дебілом.
Потім до істот типу меркельши та саркозі виникнуть подібні коментарі.
Й незабаром дійде до того, що ви будете називати адекватними дуже маленький відсоток політиків (а відповідно й населення ;) ) країн НАТО.
Причому ще й ремарки почнете робити, типу он як Мерц ніби в адекваті, але політичне становище в нього таке лайно, що весь його адекват як вода в пісок піде.
Коротше, почнете казати ті самі незручні речі, що і я  :laugh:

Воно вам треба?

Краще робіть так. По-перше, ховайтеся десь кожного разу, коли хтось з НАТО буде плямкати, що питання України в НАТО не розглядається бо друх блядімір абідіццо. Це не важко.
По-друге, робіть сміливі імплікації: напишіть наприклад, що Україна лише вдає що воює з кацапстаном, а насправді всі в Україні дуже русєнькіє, й святе НАТО про це знає, тому не бере. Іншими словами, з першого допису демонструйте таку комбінацію неадеквату та впевненості в собі, щоб дискусія не мала шансу вивести на хиткий шлях, де президент країни з 90% військової потужності НАТО є дебілом з усіма витікаючими наслідками, в тому числе ретроспективними.

Й тоді все буде ок  :Prapor2: :usa

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Тьотя норвежсько-домбаська наша щось геть плохенькою стала  :smilie8:

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
НАТО знаєт, что нє помєнялась сітуацыя

Я не знаю, что знает НАТО, однако, если смотреть на последние высказывания НАТО, то во-первых НАТО не хочет влазить в войну, а во-вторых - нет единого мнения про Украину в НАТО у членов НАТО.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
замість змінюватись самим викидаючі з голови совок кий і призвів всіх нас до цієї катастрофи ви досі шукаєте хто вам винен то нато то трамп ..

а в дзеркало не хочете подивитись?
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Комашки

• Ветеран форума
замість змінюватись самим викидаючі з голови совок кий і призвів всіх нас до цієї катастрофи ви досі шукаєте хто вам винен то нато то трамп ..

а в дзеркало не хочете подивитись?
Так шо там по прикладах з фіскальним податком УНР? Совок клятий в головах УНРівців завадив стати багатими та успішними?

Класно ви з паном Маджесті влаштувалися зі своїми мантрами про гімняних украйонцов, котрі все роблять не так

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Так шо там по прикладах з фіскальним податком УНР? Совок клятий в головах УНРівців завадив стати багатими та успішними?

Класно ви з паном Маджесті влаштувалися зі своїми мантрами про гімняних украйонцов, котрі все роблять не так

може вам це буде відкриття але унр керувалось соціялістичними партіями та політиками і да - соціялізм завадив їм створити успішну державу

Offline Комашки

• Ветеран форума
може вам це буде відкриття але унр керувалось соціялістичними партіями та політиками і да - соціялізм завадив їм створити успішну державу
Так, для мене це відкриття, що УНР завадив створити успішну державу соціялізм, а не військова окупація.
Кстаті, а країнам скандинавії чому соціялізм не завадив? Мабуть, там прийняли фіскальний відсоток перемоги?

Online RG

• Ветеран форума
УНРівські соціалісти (не всі, але багато з них) фактично розпустили армію, перслідували військових (той же Болбочан).

Фактично вели політику 'перєстать стрєлять'

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
УНРівські соціалісти (не всі, але багато з них) фактично розпустили армію, перслідували військових (той же Болбочан).

Фактично вели політику 'перєстать стрєлять'

саме так

окупація це не повінь і не ураган це наслідок помилок соціялістичних політиків саме соціялістичних бо саме соціялістичні ідеї в їх пупих бошках вели їх до дібільних ідей що армія не потрібна

так само як соціялістичні ідеї останні 30 років вели нас до деградації ЗСУ бо пенсії були важливіші за зброю

але мудрий нарід досі не може 2+2 скласти

Offline Комашки

• Ветеран форума
окупація це не повінь і не ураган це наслідок помилок соціялістичних політиків
Он воно як. І якої саме помилки допустилася соціялістична Фінляндія, коли совок окупував її частину, а вона потім не сміла в ООН проти русні голоснути, або на рашеньку криво подивитися?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Он воно як. І якої саме помилки допустилася соціялістична Фінляндія, коли совок окупував її частину, а вона потім не сміла в ООН проти русні голоснути, або на рашеньку криво подивитися?

фінляндія не була соціялістичною і тому іитримала удар бо не мала в голові бздур про те що соціялізм то мир між народами і армія не потрібна

маннергейм - що починав в одному полку із скоропадським утримав владу а скоропадський ні

Offline majesty

• Ветеран форума
фінляндія не була соціялістичною і тому іитримала удар бо не мала в голові бздур про те що соціялізм то мир між народами і армія не потрібна

маннергейм - що починав в одному полку із скоропадським утримав владу а скоропадський ні

Єто ге важно какой она біла
Фінни дрались за свою страну

А сталинизм не біл социализмом по дефолту
Крестяне ге имели никаких социальніх благ от сдова ваабще, а єто 90% Украині

Єто біла диктатура большевиков , а потом сталина

Offline Комашки

• Ветеран форума

Давайте все ж сконцентруємося не на "витримала удар", оскільки Україна у 2022 його теж витримала, й щось ви про це тут не співаєте.
Давайте про те, якої саме помилки допустилася соціялістична Фінляндія, коли совок окупував її частину, а вона потім не сміла в ООН проти русні голоснути, або на рашеньку криво подивитися?
Що там в них по фіскальному відсотку такого сталося у 1939-1940?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Давайте все ж сконцентруємося не на "витримала удар", оскільки Україна у 2022 його теж витримала, й щось ви про це тут не співаєте.
Давайте про те, якої саме помилки допустилася соціялістична Фінляндія, коли совок окупував її частину, а вона потім не сміла в ООН проти русні голоснути, або на рашеньку криво подивитися?
Що там в них по фіскальному відсотку такого сталося у 1939-1940?

ніякої

вона збудувала економіку яка без вступу до НАТО могла забезпечити армію що була достатньо небезпечна для СРСР щоб не намагатись павтаріть.

основа побудови , розвитку, зростання економіки - ницькі податки, низький фіскальний відсоток що має наслідком чи повязано з дерегуляцією

тобто риноква економіка

тобто антипод соціялізму

те що українці відкидають овер 100 років будуючі соціялістичну країну тому не здатні відбудувати ЗСУ такої потуги що руня боялась з нами воювати

Online RG

• Ветеран форума
Нащот низьких податків в Фінляндії - якраз пальцем в небо, вони в них охеренні.

Там навіть штрафи на дорогах рахувались не фіксовано, а як % від доходу. Це коли я там часто бував, як зараз, не знаю.

У фінів якраз саме держава ефективна -  витрачають бабло куди і як потрібно, не дають дерибанити  :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума
окупація це не повінь і не ураган це наслідок помилок соціялістичних політиків саме соціялістичних бо саме соціялістичні ідеї
якої саме помилки допустилася соціялістична Фінляндія, коли совок окупував її частину, а вона потім не сміла в ООН проти русні голоснути, або на рашеньку криво подивитися?
ніякої
:smiley24:
Це доволі потужно, ви згодні?