от в тому то і проблема щр насправдя я розумію що таке держава я як їївикористовувати іяк НЕ використовувати
а ви робите саме те що з дежавою робити не можна і не робите те і не вимагаєте від дерваи те заради чого вона насправді створена
і своєю їбанутою мірою ви пцідходите до мене
ты вообще никуя не озумиешь
от слова ваабще
ты тупой рагуль который почсему то решил что работая управляющим макдонльдса что то понимаешь в экономике и политике
более того
ты никогда не жил на западе
образование на западе не получал от слова вааабще ( да что там на западе - в Украине тоже)
ты абсолютно не понимаешь функционал успешного государства
назоваи мне госудраственные компании африканских стран

Китайські науковці пишуть, що успішно підірвали експериментальну "водневу бомбу" вагою 2 кг без використання ядерних матеріалів, яка створила стійку розпечену вогняну кулю тривалістю понад дві секунди (це приблизно в 15 разів довше, ніж вибух тротилу), згідно з рецензованим дослідженням, опублікованим в китайському науковому журналі "Projectiles, Rockets, Missiles and Guidance". Про це повідомило китайське англомовне видання South China Morning Post.
Пристрій, розроблений 705 Науково-дослідним інститутом Китайської державної суднобудівної корпорації (CSSC), використовує гідрид магнію — сріблястий порошок, здатний зберігати великі об'єми водню у твердій формі. Під впливом звичайного вибухового заряду гідрид магнію швидко розкладається, вивільняючи газоподібний водень, який спалахує, перетворюючись на інтенсивне, тривале пекло, що перевищує 1000 °C.