Автор Тема: тотальна розумова неспроможність українського суспільства  (Прочитано 5008 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
фронт тримається на ПРИВАТНИХ компаніях що виробляють мільйони дронів і не тільки.
москву топили ракети приватного виробника.
вся західні зброя - приватне виробництво

найбільші корупційні скандали з поставками неякісноїх зброї ДЕРЖАВНИМИ підприємтвати тоді як приванті більшою частиною надають якісну продукцію для ЗСУ якщо тільки вони не повязані з зермаками і там тупо відкати.

Але при том українчеги й досі брєдять маячнею про стратегіні підприємства що не можуть бути приватними.

Ваші сраки що приклеєні до ваших тупих бошок рятують приватні компанії без яких фронт давно б був біля львову, а ви й досі з вилами на приватний бізнес ходите.

як це лікувати??
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline g_smit

• Hero Member
Хто настрій зіпсував?   :smilie7:

Offline kievlyanin

• Ветеран форума

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • לחכימא סגי בחכמתא
Сам придумал, сам написал, сам расстроился ))

Ответьте сами себе - кто заказывает продукцию у частных производителей и кто и как ее оплачивает?

Многое станет понятнее )

Offline majesty

• Ветеран форума
фронт тримається на ПРИВАТНИХ компаніях що виробляють мільйони дронів і не тільки.
вся західні зброя - приватне виробництво

найбільші корупційні скандали з поставками неякісноїх зброї ДЕРЖАВНИМИ підприємтвати тоді як приванті більшою частиною надають якісну продукцію для ЗСУ якщо тільки вони не повязані з зермаками і там тупо відкати.

Але при том українчеги й досі брєдять маячнею про стратегіні підприємства що не можуть бути приватними.

Ваші сраки що приклеєні до ваших тупих бошок рятують приватні компанії без яких фронт давно б був біля львову, а ви й досі з вилами на приватний бізнес ходите.

як це лікувати??

постная куета рафинированого милованоца

Offline majesty

• Ветеран форума
украинцы пример предприимчевости для всего мира
а вот кияшка как раз пример индивидуума привыкшего получать деньги в кассе и предпримчевость которого заключается в поисках схем увелечения кассовых выплат

кияшка ты же никогда на себя не работал

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
українські підприємці можуть дестья разів бути зразком всьому світа
а при цьому більшість електоратуц піде та буде голосувати за націоналізацію та збереження стратегічних секторів промисловості = придушення підприємництва

Offline Комашки

• Ветеран форума
Тобто шо тут (тм), фронт тримається на поставках дронів від українських приватних компаній, й тому це погано а українці тупорилі?
Нормально.
Думаю, що якби це сказав якийсь західнонароджений перець, знайшлися б українці щоб подякувати йому за мудрість/пендель/що там ще.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
тут ситуація як з майданом

на мадані було 15% а на виборах ща яника-зелень голосувало 70%

ви можете скільки завготдно хвалити ті 15% але на виборах прийде бидло та проголосує за рускій мір

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

ви можете скільки завготдно хвалити ті 15% але на виборах прийде бидло та проголосує за рускій мір

Если за 30 лет не сподобились придумать альтернативу, то какие еще могут быть варианты?

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
В США стратегічний ВПК контролюється федеральним урядом.
Ніяка притомна демократія не дозволить умовному Зоргу робити бізнес на свій розсуд.
Лібертаанальцам там не місце
Mocsia delenda est

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
В США стратегічний ВПК контролюється федеральним урядом.
Ніяка притомна демократія не дозволить умовному Зоргу робити бізнес на свій розсуд.
Лібертаанальцам там не місце

єдиний завод обронки що конролює уряд сша це той що ЯЗ робить і то - уряд не здійснює операційну діяльність .
завод у власності уряду, але в оренді у приватних компаній що виробляють те ЯЗ.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Кияша як завжди у своєму репертуарі.
"Я один тут розумний, а всі інші йолопи"

Кияша ------------------->
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума

Берете будь-яку країну світу, ставите в наші умови, єдине що зміниться - не факт що назбираються ті 15%.
Далі шо

Offline majesty

• Ветеран форума
українські підприємці можуть дестья разів бути зразком всьому світа
а при цьому більшість електоратуц піде та буде голосувати за націоналізацію та збереження стратегічних секторів промисловості = придушення підприємництва

лохторат пошел за куклой коломойского
хватит уде пиздеть куету

ты глянь на лохторат америки

еще раз вопрос
ты когда нибудь бизнесом занимался не на дядю?

я ответ знаю
никогда

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Берете будь-яку країну світу, ставите в наші умови, єдине що зміниться - не факт що назбираються ті 15%.
Далі шо

далі ті 80% мають дослухатись до думки тих 15% тому що 15% праві а вони - ні

декократія взагалі НАСПРАВДІ механізм захисту та реалізаціі прав меньшості а не диктат більшості

Offline Комашки

• Ветеран форума
ты глянь на лохторат америки
Люди хочуть дивитися на лохторат США та тягати звідти "потужні мудрі ідеї як робити правильно".
Спостерігати реальний стан справ нікому не хочеться, оскільки від того псується настрій.

До чого дійшло, на хвилиночку )) жоден сучасний мешканець західних демократій ніколи в своєму житті не будував демократію, вона йому впала від мами та тата, а тим - від дідуся з бабусею, й так далі. Це очевидний факт. Сучасні мешканці України свою демократію збудували в умовах "одні проти всіх", прічому вкидалися мільярди баксів в те, щоб українцям завадити це робити, й це не слова. Це очевидний факт.

І шо? Люди роблять гілки "тотальна розумова неспроможність українського суспільства" (тм)

Offline Комашки

• Ветеран форума

декократія взагалі НАСПРАВДІ механізм захисту та реалізаціі прав меньшості а не диктат більшості
Ну тоді все ок, раз "мають".

Offline Outlander

• Ветеран форума
"Москву" топили ракети "Нептун" виробництва Державного підприємства "Державне Київське конструкторське бюро «Луч»". 100% державної власності.

Хто хоч трохи цікавиться, той читав що наприклад згідно останнього звіту бундесів з хваленої німецької техніки виготовленої і поставленої чудовими приватними німецькими компаніями придатними до використання в сучасних активних бойових діях виявились лише Гепарди та Мардери 70-х років минулого сторіччя.

Інший сік головного мозку Кияші у мене немає навіть сил коментувати. Типовий профан-недоучка з простими рішеннями. Той же Шаріков, тільки хутром всередину.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Інший сік головного мозку Кияші у мене немає навіть сил коментувати. Типовий профан-недоучка з простими рішеннями. Той же Шаріков, тільки хутром всередину.

150%  :smiley24:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

Демократия - это не механизм, а прекрасная теория про идеальную форму сосуществования элит и демоса, в первую очередь потенциальных воинов, представленного во власти и имеющих возможность совместно определять дальнейший курс государства.

И для того, чтобы демократия не выродилась в хрен знает что, в декорации без сути, общество должно быть активным, обученным и развитым в культурном отношении, прежде всего, а реальные механизмы = законы = должны быть справедливыми и работающими.

Когда общество загнано под лавку и боится слово лишнее сказать, не говоря уже про другие формы протеста, а власти получили прекрасную возможность этим пользоваться в своих интересах, это уже не демократия, а картонные декорации в сумасшедшем доме.

Когда все против всех и ненавидят друг друга, то это не демократия, а локальный филиал ада на Земле.

Offline g_smit

• Hero Member
Нормальні у нас закони. 
У нас ті, хто має з тими законами працювати - ще гірші юристи, ніж зелений клоун.
Той хоч відтанцьовував та відспівував своє бабло, комусь же навіть таке подобалось.
А інші, що не грали в квн, тупо не виконують свої обов"язки, а працюють проти закону.

Коли вже штучний інтелект витіснить тих прокурорів, суддів?  Вироки і звільнення мають виноситися не розумовонеспроможними гомоцапами, а автоматично згідно законодавства.

Тоді буде не важливо, в яякій саме власності все знаходиться.  І нехай суспільство тупіє на здоров'я, це рятує демографію.  :smilie7:   

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
законодавства.

Тоді буде не важливо, в яякій саме власності все знаходиться. 

ось це і є критичним насправді
саме така думка суспілсьвта що толерує неефективність держвласності призвела до занепаду країни

і незважаючі на очевидні докази що приватна краща в УСІХ сферах тупий манюпас всеодно топить за державну

Offline majesty

• Ветеран форума
кияшка ты никогда не жил на западе и даже не представляешь уровень госурегулирования в Британии, Франции, в той же Польше или Швеции
даже не представляешь уровень доверия к государству и уровень отвественности чинновников

ты тупой манагер который кроме офица и денег в кассе ничего не видел  ( тот же чиновник на мелком уровне)

Offline majesty

• Ветеран форума
европейци и японцы которые живут в Украине поражаются предприимчевостью украинцев (так и говорят что украинцы не надеются на госудрастов или местные власти а решают проблемы самостоятельно что в ряде случаев для западного человека выше понимания)  и уровнем различных сервисов

кияшка варится в рафинированном котле манагеров ( там выживают отборные пидарасы и стукачи) и далек от реальной жизни

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא
европейци и японцы которые живут в Украине

:fp2

Offline majesty

• Ветеран форума
:fp2
а что тебя удивляет ефиопский куесос?

и это верхушка айсберга ( в интервью  только американцы)
я лично знаком с японцем, канадцем ( неукраинского происхождения),  французом
они остались в Украине даже после 24-22

Offline g_smit

• Hero Member
ось це і є критичним насправді
саме така думка суспілсьвта що толерує неефективність держвласності призвела до занепаду країни

і незважаючі на очевидні докази що приватна краща в УСІХ сферах тупий манюпас всеодно топить за державну

неефективність державності треба подолати, а не говорити про неї як про щось, що так і має бути

тих, хто це допускає - посадити, стягнути збитки   :smilie7:

я думаю, що довіра в народу до держави - це нормально. Ненормально, коли держава цю довіру не виправдовує.

Offline profilaktik

• Ветеран форума
  • לחכימא סגי בחכמתא

я думаю, що довіра в народу до держави - це нормально. Ненормально, коли держава цю довіру не виправдовує.

Государство, по определению, это система, которая за ваши деньги заставляет вас же делать то, что нужно системе.

Доверять механизму принуждения - это, наверное, последнее, что может сделать свободный человек - доверять тюрьме, признавать право тюрьмы на свою свободу, признать незнакомых людей своими наставниками.

Доверять имеет смысл только себе. Однако на это способны только сильные люди, не все.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
неефективність державності треба подолати, а не говорити про неї як про щось, що так і має бути

тих, хто це допускає - посадити, стягнути збитки   :smilie7:

держава неефективна у економічних відносинахце доведено і видлито у камені

і тільки ткпи їблани типу українців все ще шукають свій шлях .. як москалі його шукають у фашизмі .. як корейці у чучхе

так українське суспільство всотало в себе ленінзм-марксизм та подукує його останні 30 рокцв І НАВІТ ЗАРАЗ не зупиняється

і це шлях до краху держави ще більшого ніж є зараз