Автор Тема: Який же воно ідіот!  (Прочитано 2746 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Який же воно ідіот!
« Reply #90 : Квітня 11, 2025, 03:29:23 15:29 »
Цитувати
Billionaire Bill Ackman praised Trump on social media for pausing the tariffs: “This was brilliantly executed by @realDonaldTrump. Textbook, Art of the Deal.”

Presidential adviser Stephen Miller wrote on X: “You have been watching the greatest economic master strategy from an American President in history.”

Republican Rep. Burgess Owens of Utah told Fox Business: “I think America needs to recognize we're in a remarkable moment. We have an actual genius of an entrepreneur ... and one that loves our country.”
У зв'язку з цим постає таке питання: а в нас, поганих та корупційовних, майже не декомратичних украйонцов, було таке щоб всі наші олігархи, ну окрім Пороха, ставали в чергу та прилюдно цілували в дупу найвеличнішого лідора всесвіту?

Я, коли що, не знаю відповіді бо не особливо слідкую за такими речами. Просто попалося, й цікаво стало.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #91 : Квітня 11, 2025, 04:53:40 16:53 »
Дупу цілують інші, і за це стають олігархами.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #92 : Квітня 11, 2025, 05:07:12 17:07 »
Дупу цілують інші, і за це стають олігархами.
Ну тобто відповідь "ні, в недолугих українців такого нема й бути не може, а от в прекрасній некорупційній самоврегульованій демократії США таке трошки буває"  :gigi:
Я ж просто до чого. От припустимо на нас спуститься якесь боже благословіння, ми переживемо трумпа й русню.
Так от, погодьтеся, не хотілося б повертатися тоді до ситуації, коли такі от демократичні гімняшки повчатимуть українців як правильно демократії та антикорупційови будувати. Й тим більш не хотілося б повертатися до ситуації, коли якісь там "англофіли" та інші патріоти ставали б навколішки та кланялися отаким от "демократам", дякуючи за поради

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #93 : Квітня 11, 2025, 05:18:24 17:18 »
Просто їхні повчання треба розглядати як додатковий пендюль.
Основний маємо давати ми самі!

Я навіть від Спартс не комплексую, вона хоч і падлюка, але про ЗЕрмаків каже правду.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #94 : Квітня 11, 2025, 06:31:06 18:31 »
Просто їхні повчання треба розглядати як додатковий пендюль.
Основний маємо давати ми самі!

Я навіть від Спартс не комплексую, вона хоч і падлюка, але про ЗЕрмаків каже правду.
Ну питання в тому, що далі цією доріжкою стоять кацапчікі, котрі теж залюбки повчатимуть хахлов, й навіть казатимуть про зермачків правду (дозовану в управлінні.. який там відділ фсб відповідав за те, щоб ми в Україні ні в якому разі не жили добре без русні?).

Та й навіть без русні. Якщо от без меншовартості, то з якого б дива якісь дивні чорти з дивних країн мали якесь право щось там патякати про внутрішні справи України? От якщо я вас буду вчити, як себе поводити зі своїми дітьми, ви ж це абсолютно логічно запишете мінімум до хамства з мого боку, правда? А не як якісь там додаткові пендюлі від біс зна кого, від якого треба не комплексувати а вклонятися та дякувати.

Ну, я принаймі сподіваюся  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #95 : Квітня 11, 2025, 06:36:31 18:36 »
Тьотя, та викинь ти той бюстик найвидатнішого. Фантомні болі після цього пройдуть швидко  :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #96 : Квітня 11, 2025, 07:11:22 19:11 »
You are ignoring this user. Show me the post.
Вибачте пане, мені піднабридло читати вашу одноманітну кловунаду, тому думаю на період в рік-два я вас ігноруватиму.
Тримаю в курсі виключно щоб ви свідомо витрачали свій час на коментарі для мене :)

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #97 : Квітня 11, 2025, 07:59:12 19:59 »
Портников кажебідлановці аналог зескота
Разве можно в єто поверить? :rotate:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #98 : Квітня 11, 2025, 08:35:35 20:35 »
Ну питання в тому, що далі цією доріжкою стоять кацапчікі,

На відміну від кацапчиків, європейці допомагають нам зброєю і грошима.
Але ти в Норвегії мабуть цього не знаєш, тому і ставиш їх в один ряд.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #99 : Квітня 11, 2025, 09:03:02 21:03 »
Портников кажебідлановці аналог зескота
Разве можно в єто поверить? :rotate:
Так це буквально вони. Одні голосували аби буба домовився та повернув всіх у 2012 рік де всє жилі сцуко дружно. Інші хотіли аби рудий хрін їх повернув до 1980х, але він пішов далі й націлився на 1800ті  :gigi:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #100 : Квітня 11, 2025, 09:06:07 21:06 »
На відміну від кацапчиків, європейці допомагають нам зброєю і грошима.
Але ти в Норвегії мабуть цього не знаєш, тому і ставиш їх в один ряд.
Ну тобто якщо русня донатне на ЗСУ, то вона купує цим право вас повчати?
Я мабуть реально щось таке в Норвегії не знаю. Ви щось дуже не те й не туди прив'язуєте.

Правильна відповідь - проста і єдина. Ніхто не може вас повчати, як розмовляти з вашими дітьми та дружиною. Й ніхто не може повчати українців, як їм себе поводити в своїй країні.
Хто намагається - по хлєблу й під сраку.
Ніби нічого складного, й головне - все чесно. Бо саме так ви особисто зробите з тим, хто наважиться повчати особисто вас.
Лукавити треба менше, та сов на глобуси натягувати

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #101 : Квітня 11, 2025, 10:13:02 22:13 »
Да-да-да, 'нікто нє поставіт Дамбас на колєні'(с)

І де зараз той Бамбас ? Правильно, в глибокій задниці.

Головне нікого на слухати, тоді всі там будемо. Ну хіба що до Норвегії втечемо, щоб їм теж розказати, що нікого не треба слухати  :smilie8:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #102 : Квітня 12, 2025, 06:27:27 06:27 »

Правильна відповідь - проста і єдина. Ніхто не може вас повчати,

Про те що нас повчають, то ти вигадала.
От скаже, де тут нас повчають?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #103 : Квітня 12, 2025, 06:34:28 06:34 »

Абсолютно слушне зауваження, я теж десь таке чув.

« Останнє редагування: Квітня 12, 2025, 09:28:36 09:28 від ЮАР »

Offline Полли

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #104 : Квітня 12, 2025, 09:19:00 09:19 »

І де зараз той Бамбас ? Правильно, в глибокій задниці.

Головне нікого на слухати, тоді всі там будемо. Ну хіба що до Норвегії втечемо, щоб їм теж розказати, що нікого не треба слухати  :smilie8:
ну то для вас вони в великої задниці

нема свободи? так вона їм і не потрібна. А так там все ок

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #105 : Квітня 12, 2025, 09:22:13 09:22 »
ну то для вас вони в великої задниці

нема свободи? так вона їм і не потрібна. А так там все ок

Таки тупа курка. :smilie2:

(починаю підозрювати, що поллі, це другий нік ватника. Коли його тут нема, то і поллі нема)
« Останнє редагування: Квітня 12, 2025, 09:26:03 09:26 від ЮАР »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #106 : Квітня 12, 2025, 12:09:38 12:09 »
Про те що нас повчають, то ти вигадала.
Коротше кажучи, вам самому ніяково, що якісь "англосакси" вас повчали (за фактом - просто виправдовували свої обсьори тим, що в Україні якась не така демократія, корупційов та все таке інше), а хтось тому радів та дякував, пояснюючи це тим що це ж великі демократи, авторитет.
Тепер, коли з авторитетом великих демократів все стало зрозуміло навіть на цьому форумі :) починаються манси.
Й не повчав ніхто, й не дякував ніхто, й взагалі шо проісходіт, ми такі заклопотані.
Як з синяками або деякими зевиборцями. Спершу роблять цікаві вчинки, потім виявляється що ніхто ні за кого не голосував й нічого не було.
Нездатність до визнання помилок призводить тільки до їхнього повторення.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #107 : Квітня 12, 2025, 05:13:39 17:13 »
Без усяких англосаксів я знаю що "в Україні якась не така демократія, корупційов та все таке інше".
До речі ти не забула, що мої улюблені письменники, майже усі "англосакси", так що вплив 100% є. :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #108 : Квітня 12, 2025, 05:58:46 17:58 »
Без усяких англосаксів я знаю що "в Україні якась не така демократія, корупційов та все таке інше".
Це половина справи. Друга половина - це слати в пєнь всіх незрозумілих "добродіїв", котрі починають вас цьому повчати.
Вони не авторітети, й поживши вашим життям вони б обісралися та повісилися на другому тижні.
Це вже не кажучи про те, що всі закордонні повчання - це банально обробка закордонного ж електорату, аби потім пояснити йому що не було іншого варіанту як зрадити інтереси західного світу, здати Україну та взяти рубліков в кишеню від друха блядіміра. Ой! А чи не цим зараз займається одна чудова демократична країна  :gigi:
намагається принаймі
До речі ти не забула, що мої улюблені письменники, майже усі "англосакси", так що вплив 100% є. :smilie7:
Так а до чого тут вплив  :smilie11:
Є ніби різниця між сильним письменником та вилупком в кастюмє, котрий там щось ротом плямкає "Украйона корупційов".

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #109 : Квітня 12, 2025, 06:25:17 18:25 »
'нікто нє поставіт Дамбас на колєні'(с)

Тут не перешибеш, Дамбас руліт   :bu

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #110 : Квітня 12, 2025, 08:02:00 20:02 »
 :weep:

US President Donald Trump's administration has announced that smartphones and computers have been excluded from Trump's global reciprocal tariffs.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #111 : Квітня 12, 2025, 09:09:07 21:09 »

Вони не авторітети, й поживши вашим життям вони б обісралися та повісилися на другому тижні.

Тут ти частково права (як що виключити Британців, я досі в них вірю).
Але як завжди є один нюанс - Вони (не всі) мають ядерну зброю, і нікому її не віддали; Вони не дикуни, і тому в Євросоюзі і в НАТО; Якість їхньої зброї на голову вище кацапської; Гроші на війну у них є.

Це все, відрізняє їх від нас, і тому напали не на них, а на нас.
Звісно тут теж є нюанси, і я їх знаю (не треба пояснювати).

Єдине що вони зробили не правильно, це про#бали, що кацапи 20 років озброювались саме готуючись до війни.
А вони в цей час захоплювались казкою Френсіса Фукуями "Кінець історії". До речі де він? Руки на себе не наклав?
« Останнє редагування: Квітня 12, 2025, 09:14:07 21:14 від ЮАР »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #112 : Квітня 12, 2025, 11:45:38 23:45 »
Тут ти частково права (як що виключити Британців, я досі в них вірю).
Але як завжди є один нюанс - Вони (не всі) мають ядерну зброю, і нікому її не віддали; Вони не дикуни, і тому в Євросоюзі і в НАТО; Якість їхньої зброї на голову вище кацапської; Гроші на війну у них є.

Це все, відрізняє їх від нас, і тому напали не на них, а на нас.
Звісно тут теж є нюанси, і я їх знаю (не треба пояснювати).

Єдине що вони зробили не правильно, це про#бали, що кацапи 20 років озброювались саме готуючись до війни.
А вони в цей час захоплювались казкою Френсіса Фукуями "Кінець історії". До речі де він? Руки на себе не наклав?
А нащо когось включати чи виключати. Нормальна людина просто ніколи не полізе в чужі справи. Хоч з Британії, хоч з Мозамбіку.
Нюанс коментувати якось важкувато. Я теж не думаю що маю вам щось пояснювати, мені було б цікавіше почути серйозне пояснення від вас, якої поради (ну уявімо що ми запросили нормальних британців, та спитали їх як демократію робити) ми очікуємо. Ну зрозуміло ж, що вони розведуть руками, та скажуть - громадо, ну ми власне гадки не маємо, як це все робити в вашій країні, вашій культурі, з вашими сусідами й оце усе.

Неправильно чуваки багато чого робили, ну а хто не робить. Якщо вже чесно, до бритів менше всіх питань по оцьому "про#бали". США їх просто після другої світової трошки на дупу присадили, ну й у вигодовуванні русєнької бидлоти першу скрипку грали США. Брити могли б шо, поперти проти всього "прогресивного західного світу" у 2014? Тон задавали все ті ж самі США.

Про Фукуяму не в курсі, я його здається завдяки вам й знаю (ноукпоп там якийсь, я таке не дуже, хіба що про паразитів. Бо паразити то трогатєльно. Дивишся на них, читаєш - отакої! Таке роблять, а все одно в рази кращі за будь-якого кацапа)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #113 : Квітня 12, 2025, 11:55:47 23:55 »
До речі, ЮАР, читали якусь художку західну нову останнім часом, щоб сподобалося?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #114 : Квітня 13, 2025, 06:57:32 06:57 »
Про Фукуяму. Робота його називається "Кінець історії та остання людина".
Суть приблизно така - настав кінець ідеологічних протистоянь, тоталітаризму, революцій і воєн, а разом з ними і занепад мистецтва та філософії.
Ну і звісно торжество ліберальних демократій.

В основному вона відома тому, що була переведена на купу мов, і влаштувала всесвітній срач (багаторічне обговорення).

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #115 : Квітня 13, 2025, 07:45:17 07:45 »
До речі, ЮАР, читали якусь художку західну нову останнім часом, щоб сподобалося?

Зараз спробую, хоч і читав не багато.

Мадлен Міллєр. "Цірцея". Чудова.
Є у неї ще "Песнь Ахілла", читав, але там про гоміків (Ахілл з Патроклом), я таке не люблю.
Насправді це про Троянську війну.

Джон Вердон - "Дэйв Гурни". Детективчики, але такі трохи інтелектуальні, чомусь прочитав, хоча не є поціновувачем детективів.
Там п'ять штук у нього, всі не погані. Теж видаються по всьому світу.

Форман М., Карьер Ж. - "Призраки Гойи".
Це той самий Мілаш Форман, який зняв "Пролітаючи над гніздом зозулі".
Книга про іспанську інквізицію, звісно художня, ти ж про художні питала.

Ну звісно Кена Кізі. Це він автор "Зозулі". "Інколи нестримно хочеться".

Філіпп Майєр "Син". Пулітцерівська премія. Сторіччя американської історії часів приєднання Техасу до США.

Крістофера Мура, читати обов'язково, але не все. "Sacre bleu" і "Агнец".
Усілякі та Демоноводство і вампіри, то на поціновувача, хоча все весело і перо в нього гарне.

Ентоні Бьорджеса, Стівена Фрая, теж читати, бо вони вміють писати.
Майкла Ондатже, все чудово. Це той що "Англійський пацієнт", ...

Фредеріка Форсайта. (це той що "День Шакала") Чудово пише. Все.
Стівен Хантер. Це хто любить Піф-паф, про крутих хлопців.

З приводу сучасних? Усі вони вже діди, орім Мадлен Міллєр.
Кен Кізі вже помер.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #116 : Квітня 13, 2025, 05:17:06 17:17 »
Зараз спробую, хоч і читав не багато.

Мадлен Міллєр. "Цірцея". Чудова.
Є у неї ще "Песнь Ахілла", читав, але там про гоміків (Ахілл з Патроклом), я таке не люблю.
Насправді це про Троянську війну.

Джон Вердон - "Дэйв Гурни". Детективчики, але такі трохи інтелектуальні, чомусь прочитав, хоча не є поціновувачем детективів.
Там п'ять штук у нього, всі не погані. Теж видаються по всьому світу.

Форман М., Карьер Ж. - "Призраки Гойи".
Це той самий Мілаш Форман, який зняв "Пролітаючи над гніздом зозулі".
Книга про іспанську інквізицію, звісно художня, ти ж про художні питала.

Ну звісно Кена Кізі. Це він автор "Зозулі". "Інколи нестримно хочеться".

Філіпп Майєр "Син". Пулітцерівська премія. Сторіччя американської історії часів приєднання Техасу до США.

Крістофера Мура, читати обов'язково, але не все. "Sacre bleu" і "Агнец".
Усілякі та Демоноводство і вампіри, то на поціновувача, хоча все весело і перо в нього гарне.

Ентоні Бьорджеса, Стівена Фрая, теж читати, бо вони вміють писати.
Майкла Ондатже, все чудово. Це той що "Англійський пацієнт", ...

Фредеріка Форсайта. (це той що "День Шакала") Чудово пише. Все.
Стівен Хантер. Це хто любить Піф-паф, про крутих хлопців.

З приводу сучасних? Усі вони вже діди, орім Мадлен Міллєр.
Кен Кізі вже помер.
Дякую  :smiley15: щодо сучасних, я здебільшого щоб зменшити вирогідність попадання у вибірку вже читаного мною; так взагалі мене й "новинки" типу Альфреда Дебліна нормально читати (взагалі-то він Дьоблін, ну ок, якщо українська вікі так пише...). З вашої вибірки, тим не менш, більша частина не читана, тому мені підійде :)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #117 : Квітня 13, 2025, 08:22:48 20:22 »

От ще пригадав з нещодавно прочитаних - Фернандо Сервантес - Конкистадоры. Новая история открытия и завоевания Америки.
Величезна кількість цікавих подробиць.
Не зовсім художня, але мені було цікаво. Завжди була цікава історія конкістадорів.

(майте на увазі, це не той Сервантес, той був Мігель)
« Останнє редагування: Квітня 14, 2025, 07:04:21 07:04 від ЮАР »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #118 : Квітня 13, 2025, 09:15:43 21:15 »
От ще пригадав з нещодавно прочитаних - Фернандо Сервантес - Конкистадоры. Новая история открытия и завоевания Америки.
Величезна кількість цікавих подробиць.
Не зовсім художня, але мені було цікаво. Завжди була цікава історія конкістадорів.

(майте на увазі, це не той Сервантес, той був Мігель)
Я з подібного інколи читаю щось типу "Вікторіанський Лондон" Лайзи Пікард, здебільшого тому що з давніх часів розважаюся невеличкими романчіками (тут ніхто такого не читає) у якості хоббі, й та стилістика мені корисна коли я пишу. Але може вам теж буде цікаво, там саме фактаж як що було, в приємній манері поданий.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #119 : Квітня 14, 2025, 07:52:03 19:52 »
Не читав, але багато читав про королеву Вікторію.
Це дійсно була епоха!