Я і без розмови можу абсолютно ствердно сказати - Бубочка гівно!
Можу звісно і не говорити, але є небезпека, що стадо знову обере президента-імбецила. 
Обов'язково обиратиме такого, щоб війну зупинив та з русєнькімі домовився нормально.
Тим, хто відкрито їм у вічі казатиме що вони обирають як не зрадника, то мінімум імбецила, вони не менш відкрито реготатимуть та сцятимуть в обличчя. Власне, це вже було у 2019, й масова загибель реготавших у 2022 нікому душу не гріє та морального задоволення не приносить.
Тому, якщо б припустимо розумна людина чомусь вірила в свої сили щось змінити

то вона б займалася втюхуванням стаду якоїсь тупорилої дичини, що типу війну закінчить та відкриє дорогу до русєнькіх пєльмєшек саме, умовно кажучи, кандидат Порошенко.
Іншими словами, стадо неможливо зробити розумним. Стаду просто можна щось втюхати, що буде їм на користь.
Ну й мільйон розумних людей не втюхає стаду так, як втюхає один мільярдер з соцмережею (чи навіть без).
Це все просто очевидні факти.
А бігати по форуму на 10 пропорошенківців, та роками стверджувати/доводити що бубачька, виявляється, гімно - це те саме, як в пана Бумеранга з противсіхами. Нав'язлива ідея, котра тупо пхається в абсолютно будь-яку гілку просто щоб висказати й трошки заспокоїтися. Не знаю, як там це правильно називається - гештальт, чи шо. В деяких темах це дуже контрпродуктивно, оскільки відволікає увагу від суті (наприклад від того, що президент США - мудак, який навмисно робить шкоду Україні).