Автор Тема: Chinese na Покровському напрямі  (Прочитано 905 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online medved

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Chinese na Покровському напрямі
« : Березня 03, 2025, 01:53:17 13:53 »
https://x.com/jurgen_nauditt/status/1896425391461650892

Chinese mercenaries of the russian army were spotted in the Pokrovskoye direction, the video is spreading in the media.

Perhaps Xi sent his soldiers to learn combat tactics in the practice of a real war.

https://x.com/SH19544/status/1896461860284805159

I have seen more videos of Chinese "mercenaries" fighting for "motherland" Russia in Ukraine.🤬
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Chinese na Покровському напрямі
« Reply #1 : Березня 03, 2025, 02:22:29 14:22 »
А в пацанів третя світова ще не почалася. Локальний конхлікт з пілімірієм.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 03, 2025, 02:41:54 14:41 »
А в пацанів третя світова ще не почалася. Локальний конхлікт з пілімірієм.

Ну якшо рахувати за національністю найомників то це вже трицята, а не третя  :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 03, 2025, 02:44:51 14:44 »
Ну якшо рахувати за національністю найомників то це вже трицята, а не третя  :smilie8:
Давайте ви про незалежних найманців демократичного китаю десь в дитячому садочку будете теорію викладати? :)
Ще щось потім про окуляри та заплющені очі комусь розповідаєте...

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #4 : Березня 03, 2025, 02:53:21 14:53 »
Давайте ви про незалежних найманців демократичного китаю десь в дитячому садочку будете теорію викладати?

:smilie8: Не вподоблюйтесь соловйову з його байками про те що вони "ваюют са всєм нато"

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #5 : Березня 03, 2025, 02:59:22 14:59 »
:smilie8: Не вподоблюйтесь соловйову з його байками про те що вони "ваюют са всєм нато"
Іщо раз, байки про незалежних кацапських, північно-корейських чи китайських найманців - до каліфорнійського дитячого садочку, будьласка.

Online medved

• Ветеран форума
« Reply #6 : Березня 03, 2025, 03:07:12 15:07 »

іпанько, кєтай - жорстка диктатура, де навіть перднути потрібно запитувати дозвіл у великого прєдсєдатєля Ксі

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Березня 03, 2025, 03:29:46 15:29 »
Іщо раз, байки про незалежних кацапських, північно-корейських чи китайських найманців - до каліфорнійського дитячого садочку, будьласка.

Вам хочеться варити якусь пропаганду, чи розібратись в реальних розкладах. Якби вас  цікавило друге то ви б ніколи не змішали корейців та китайців в одній кастрюлі з написом "найманці". Хоча б тому що про плани введення  в бій регулярних сил армії КНДР було купа підтверджень ще задовго до того як їх побачили на полі бою.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Березня 03, 2025, 03:56:48 15:56 »
Вам хочеться варити якусь пропаганду, чи розібратись в реальних розкладах. Якби вас  цікавило друге то ви б ніколи не змішали корейців та китайців в одній кастрюлі з написом "найманці". Хоча б тому що про плани введення  в бій регулярних сил армії КНДР було купа підтверджень ще задовго до того як їх побачили на полі бою.
Я не сиджу на героїні, тому мені абсолютно не потрібна інфіста інфа від вумних експєртов про те, як саме мені треба сприймати появу на полі боя корейців. Ба більш, якщо б весь світ порвався на грілку, доводячи що існують північнокорейські, русняві або китайські найманці, мене б на це не справило враження. Бо для мене очевидно, що таке русня, китай, та корейський лугандон.

Для кого неочевидно - тому сидяти, слухняно дивитися "експертів", чекати коли там "пояснять".

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #9 : Березня 03, 2025, 04:04:37 16:04 »
Я не сиджу на героїні,

WTF  :smilie10:  Що ви там ще собі нафантазували :weep:

Ні, я вмиваю руки. Обговорювати чийсь внутрішній світ та фантазії мені не цікаво

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Березня 03, 2025, 08:59:47 20:59 »
WTF  :smilie10:  Що ви там ще собі нафантазували :weep:

Ні, я вмиваю руки. Обговорювати чийсь внутрішній світ та фантазії мені не цікаво
Та ви вже втомили трошки лізти до дискусії з дотепними шутєєчкамі, й "умивати руки" коли вам шось перестає бути смішно.
Те саме по серйозній частині розмови.

Online medved

• Ветеран форума
« Reply #11 : Березня 05, 2025, 07:52:33 19:52 »
Міністр оборони США Піт Гегсет заявив про готовність США до війни з Китаєм на тлі впровадження китайських мит на американські товари.
Китай відповів, що готовий до будь-якого зіткнення зі США, зазначивши, що тиск і погрози не є правильним способом поводження.
Гегсет наголосив на зміцненні військової могутності США як ключового інструмента запобігання конфліктам, тоді як Китай заявив про готовність воювати до кінця.
Китайське МЗС прокоментувало, що погрози США не змінять ситуацію, і висловило розчарування тиском США, попри бажання допомогти у вирішенні Фентанілової кризи.

Глава Пентагону Піт Гегсет підкреслив, що Вашингтон усвідомлює загрози й активно зміцнює свою обороноздатність. За його словами, ті, хто прагне миру, мають бути готові до війни.

Гегсет наголосив, що США відновлюють військову могутність та стримування, оскільки глобальна ситуація стає дедалі напруженішою. Він вказав на те, що окремі країни значно збільшують свої оборонні бюджети та технологічні можливості, що створює нові виклики.

Він заявив, що саме військова сила залишається ключовим інструментом у запобіганні масштабним конфліктам.

У відповідь на це Китайське МЗС заявили, що хотіли допомогти США вирішити Фентанілову кризу, а у відповідь отримали тиск та шантаж, покарання за допомогу.

"Залякування нас не лякає. Булінг на нас не діє. Тиск, примус чи погрози не є правильним способом поводження з Китаєм", – заявили у МЗС Китаю.

Якщо війна – це те, чого хочуть США, будь то тарифна війна, торгова війна чи будь-який інший тип війни, ми готові воювати до кінця,
– додали у відомстві.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Березня 05, 2025, 08:48:00 20:48 »
Хегсет - це той бухарик з Фокс, який в Мюнхені по своїй ініціативі почав пистіти, що Україну не треба брати в НАТО ?

Він, бля, навоює   :fp2

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #13 : Березня 05, 2025, 08:52:21 20:52 »
Яка ймовірність того що два підараси зчепляться у смертельних обіймах ?
Як на мене 99%

"Міністер оборони "гегсет" заявив що готовий до митної війни"

Це якась феєрична збірна дебілів
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Березня 05, 2025, 09:41:37 21:41 »
Ну так штатівське віскі ж китайці точно обкладуть високим митом. От Хегсет і буде його пити в великих кількостях, щоб збут не падав  :smilie8: