Автор Тема: Трампісти хочуть відставку Зеленського як пункт перемир'я  (Прочитано 3627 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Радники Трампа пропонують відставку Зеленського як пункт перемир'я, — Bloomberg
Юлія Шевченко
 03 березня 2025 в 09:46

Спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що Україну повинен очолити інший політик, якщо Зеленський "не схаменувся" і не розпочав мирні переговори.

Частина радників президента США Дональда Трампа пропонує включити в майбутню угоду щодо українського врегулювання пункт про відставку Володимира Зеленського з посади президента України. Про це агентству Bloomberg повідомив неназваний європейський чиновник.

За його словами, Трамп має "менш радикальні погляди".

"За словами європейського чиновника, знайомого з перебігом переговорів, президент США, схоже, дотримується менш жорстких поглядів, ніж деякі члени його адміністрації. Чиновник зазначив, що деякі помічники наполягали на відставці Зеленського як частини будь-якої угоди", – йдеться у матеріалі.

Так, спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що Україну повинен очолити інший політик, якщо Зеленський "не схаменувся" і не розпочав мирні переговори

28 лютого Зеленський прибув до Білого дому для зустрічі з Трампом. Під час розмови між ними виникла сварка, під час якої Трамп звернув увагу Зеленського на його нібито зневажливе ставлення до США, а віце-президент Дж. Д. Венс звернув увагу на те, що українець забув подякувати Вашингтону за підтримку, яку він надає Києву.

Під час короткого спілкування з журналістами президент України відреагував на те, що у новій угоді є мінімальні згадки про гарантії безпеки. Зеленський пояснив, що війна з РФ триває з 2014 року і протягом 11 років очільник Кремля Володимир Путін щоразу порушував домовленості.
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline div

• Ветеран форума
А хуху не хохо?

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Ну що ж ... переважна більшість цього форуму це давно декларують  :weep: тепер це форум трампістів?
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Online Комашки

• Ветеран форума
А хуху не хохо?
А всьому демократичному світові - "в кайф"  :pooh_lol:
Сидять, жують овес ))

"І срав пес
На той овес,
І нічого не було псові
Хай нічого не буде і тому вівсові
На який насрав отой пес" (с) Кому Вниз

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Ну що ж ... переважна більшість цього форуму це давно декларують  :weep: тепер це форум трампістів?
Ні, бо цілі різні

Offline g_smit

• Hero Member
Я не проти. Одночасно з Хуйлом - буде справжній кінець війни. 

Offline g_smit

• Hero Member
Зеленський і сам хоче. Зубдаю(С)

Але не може, бо Хуйло заважає виборам. 

Offline Сторонній

• Hero Member
трампісти досягли того, що перестануть нам допомагати і все хочуть скинути на Європу, а тепер іще й хочуть позбутися нашого лідера. це їм не вдасться, ніколи не вдасться. досить.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
трампісти досягли того, що перестануть нам допомагати і все хочуть скинути на Європу, а тепер іще й хочуть позбутися нашого лідера. це їм не вдасться, ніколи не вдасться. досить.
Насправді, це все досягнення бубочки

Offline medved

• Ветеран форума
Бубоній за 3 роки війни міг згуртувати народ та  організувати виробництво озброєння від трусів до ракет, натомість просрав всі полімери.
Але куй трампістам аж по самі гланди, щоб голова не шаталась. Конституція України має виконуватись.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Online Комашки

• Ветеран форума
Бубоній за 3 роки війни міг згуртувати народ та  організувати виробництво озброєння від трусів до ракет, натомість просрав всі полімери.
Але куй трампістам аж по самі гланди, щоб голова не шаталась. Конституція України має виконуватись.
Та я взагалі трошки балдію з того, що найпрямішим текстом трумпісти хочуть щоб Україна підписала капітуляцію + дівідєнти трумпу, знов-таки найпрямішим текстом кажуть що хочуть позбутися бубачькі виключно тому, що він те лайно не підписав, а позбутися хочуть - теж, найочевиднішим чином - на користь того, хто це підпише, в ідеалі на медведчука, бо він cum of trump's best friend mister huilo.
А в нас це ще й обговорюється  :fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
А хуху не хохо?

Станеш на захист бубочки?

Online Комашки

• Ветеран форума
О, бачу ви дослухалися до моєї поради щодо героїну?  :gigi:

Offline majesty

• Ветеран форума
отставка будет херово выглядеть в плане выполнения быдлановских хотелок по свистку
а вот военный кабинет- правительство нацединства самое то
таким правительством проведем и быдлану и хуйлу по губам

Offline majesty

• Ветеран форума

ты бы тут не вякал вялое ничтожество

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Подивіться весь той підхід до преси. Зеленський використав його, щоб почати переговори під камерами і саме він почав бикувати.

Це неконструктивно, і американці саме тому не хочуть в подальшому із Зеленським говорити, бо вони розуміють що той далі буде бикувати, а для чого це Трампу ?

Говорячи простою мовою, Зеленський дійсно з розгону в'єбався головою в стіну.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Хто дівчинку танцює, той її і має, тому від нас тут може не надто багато залежати. Коли у нас закінчаться ракети ПВО, тоді й можна буде побалакати про Конституцію

Offline div

• Ветеран форума

Я те так скажу - это наша корова, и мы ее доим.

И я не вижу ни малейшей разницы между желанием Путина сменить Зеленского и желанием Трампа сменить Зеленского. Если ты видишь то плиз аргументы в студию. Только пожалуйста без перепродажи Пэтриотов мексиканцам и биолабораторий с бешеными комарами
Про то что штатовцы хотят его поменять я писал давным давно и писал почему, но я уже давно привык что живущим в "краини мрий" абсолютно похер вся моя писанина. Вы сектанты не хуже маговцев только на другой платформе.

Offline LVV

• Hero Member
Бубонія попхають. Це хоче США,ЕС,хуйло. Тут зійшлися погляди цих камрадів.
Решта все не має в цьому питанні великої ваги.

Offline div

• Ветеран форума
Подивіться весь той підхід до преси. Зеленський використав його, щоб почати переговори під камерами і саме він почав бикувати.

Це неконструктивно, і американці саме тому не хочуть в подальшому із Зеленським говорити, бо вони розуміють що той далі буде бикувати, а для чого це Трампу ?

Ну да. Надо просто сойтись посередине

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Ну да. Надо просто сойтись посередине

Це Зеленський пропонував. Я завжди вважав, що це тупа мантра.

Зрештою, Зеленський завжди був тупим. Нічого не змінилося.

« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 05:05:27 17:05 від OlegSky »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Я те так скажу - это наша корова, и мы ее доим.

И я не вижу ни малейшей разницы между желанием Путина сменить Зеленского и желанием Трампа сменить Зеленского. Если ты видишь то плиз аргументы в студию. Только пожалуйста без перепродажи Пэтриотов мексиканцам и биолабораторий с бешеными комарами
Про то что штатовцы хотят его поменять я писал давным давно и писал почему, но я уже давно привык что живущим в "краини мрий" абсолютно похер вся моя писанина.

Нагадай, я пропустив мабуть.

Чому штати з хуйлом хотять його замінити я не знаю, але здогадуюсь.

Чому я його хочу замінити - бо він зараз тягар для України. Від нього користь практично нульова, зате проблем та ризиків від нього море.

Вы сектанты не хуже маговцев только на другой платформе.

:Sho_za: це просто аби сернути?

Offline majesty

• Ветеран форума

его поюзали
поюзали зная его психотип инфантила
для этого педик венс и подключился

Offline div

• Ветеран форума

Чому я його хочу замінити - бо він зараз тягар для України. Від нього користь практично нульова, зате проблем та ризиків від нього море.

Ну давай, меняй. Что нам стоит дом построить, нарисуем будем жить

:Sho_za: це просто аби сернути?

Нет

Offline div

• Ветеран форума
Це Зеленський пропонував. Я завжди вважав, що це тупа мантра.

Это тоже цитата Зеленского?
Цитувати
Це неконструктивно, і американці саме тому не хочуть в подальшому із Зеленським говорити, бо вони розуміють що той далі буде бикувати,

Сто раз сказано. Американцы не потому не хотят говорить с Зеленским что он приехал в маечке не того покроя, а потому что ХОТЯТ ГОВОРИТЬ С ХУЙЛОМ.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Это тоже цитата Зеленского?
Сто раз сказано. Американцы не потому не хотят говорить с Зеленским что он приехал в маечке не того покроя, а потому что ХОТЯТ ГОВОРИТЬ С ХУЙЛОМ.

Так я ж навіть відео тобі навів де він хотів  говорити з хуйлом і зійтись "посередині".  Ти про що ?

Це він сьогодні розказує про 2014 рік, а в 2019 він говорив що все розрулить і з хуйлом домовиться.

Звичайно, що американці хочуть говорити з хуйлом, вони ж про це самі і кажуть. :Sho_za:

Бля ви як рибки гуппі ... :fp2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Ну давай, меняй. Что нам стоит дом построить, нарисуем будем жить

Та я розумію. Будьяке рішення зараз лише шкодитиме. І як Україна опинилась в такому цуцвангу  :smilie8:

Offline g_smit

• Hero Member
потому что ХОТЯТ ГОВОРИТЬ С ХУЙЛОМ.

А ми повинні їм підказати як говорити з Хуйлом і про що. 

Offline RG

• Ветеран форума
Лідор хотів балакати з Хуйлом ... бидланівці хочуть говорити  :smilie8:

Не можуть поділити, хто це буде   :smilie11:

Offline g_smit

• Hero Member
Лідор хотів балакати з Хуйлом ... бидланівці хочуть говорити  :smilie8:

Не можуть поділити, хто це буде   :smilie11:

Лідору було чим поділтися з Трампом, але він не зміг сформулювати   :smilie7: